تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 380 از 421 اولاول ... 280330370376377378379380381382383384390 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,791 به 3,800 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    گارانتی امرتات داره.
    شنبه لپ تاپ رو بردم پایتخت.ظاهرا خیلی با کلاس بودند و لپ تاپ رو با اسپری تمیز کردند که اگر خط و خشی داره مشخص بشه.دی وی دی رام رو تست کردند و دیدند نمیخونه.پذیرش کردند و قرار شد تا 72 ساعت خبر بدهند.
    بعد از 3 روز از پذیرش لپ تاپ sms زدند که دستگاه شما آماده هست.رفتم تخویل گرفتم و دی وی دی رام با مارک lg تعوبض شده بود.بدون هرینه
    کلا از برخوردشون وسرویس دهیشون راضی بودم و اما و اگر تو کارشون نبود.

2. این کاربر از mohammad1983 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alonestar69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    56+6

پيش فرض

بعد از 3 روز از پذیرش لپ تاپ sms زدند که دستگاه شما آماده هست.رفتم تخویل گرفتم و دی وی دی رام با مارک lg تعوبض شده بود.بدون هرینه
    کلا از برخوردشون وسرویس دهیشون راضی بودم و اما و اگر تو کارشون نبود.
    سلام
    خداروشکر شما از گارانتی لب تابت راضی هستی.آخه این روزها همه دارن مینالند که ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام به دوستان
    میخواستم بپرسم ایا برنامه ای وجود داره که بعد از پیغام بلواسکرین مشخص کنه که ایراد از کجای سیستمه.چند وقتی روی لبتابم این اتفاق میافته.و هر بار با یک برنامه.
    کارت گرافیک رو با برنامه furmark چک کردم موردی نداشت.رم رو هم تست کردم اون هم ایرادی نداشت.یک بار هم بردم نمایندگی گفت یکی از برنامه ها با سیستم همخونی نداره .و بعد از نصب ویندوز تا همین چند وقت پیش مشکل نداشت.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

ببخشید یک سوال دیگر هم داشتم.
    من به تازگی از وی پی ان استفاده میکنم.روی پی سی بدون مشکل کانکت میشم.اما وقتی میخوام از روی لبتاب با وایر لس کانکت بشم نمیتونم از وی پی ان استفاده کنم.وارور 800 رو نشون میده.البته قبلش وی پی ان رو از پی سی غیر فعال میکنم.ایا تنظیمات وایر لس رو باید دستکاری کنم.
    Last edited by kouroshkahal; 29-07-2011 at 18:16.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام به دوستان
    میخواستم بپرسم ایا برنامه ای وجود داره که بعد از پیغام بلواسکرین مشخص کنه که ایراد از کجای سیستمه.چند وقتی روی لبتابم این اتفاق میافته.و هر بار با یک برنامه.
    کارت گرافیک رو با برنامه furmark چک کردم موردی نداشت.رم رو هم تست کردم اون هم ایرادی نداشت.یک بار هم بردم نمایندگی گفت یکی از برنامه ها با سیستم همخونی نداره .و بعد از نصب ویندوز تا همین چند وقت پیش مشکل نداشت.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

ببخشید یک سوال دیگر هم داشتم.
    من به تازگی از وی پی ان استفاده میکنم.روی پی سی بدون مشکل کانکت میشم.اما وقتی میخوام از روی لبتاب با وایر لس کانکت بشم نمیتونم از وی پی ان استفاده کنم.وارور 800 رو نشون میده.البته قبلش وی پی ان رو از پی سی غیر فعال میکنم.ایا تنظیمات وایر لس رو باید دستکاری کنم.
    من همیشه لپ تاپ رو hibernate میکنم.چند وقتی بود که هر بار سیستم رو روشن میکردم و سیستم میخواست resume کنه صفحه آبی میومد.هر بار این اتفاق میافتاد.
    تنها کاری که کردم استفاده از برنامه 1-Click Cleaner بود که زیر مجموعه برنامه Windows 7 Manager هست.
    کامپیوتر رو clean کردم و درایو c رو هم defrag کردم.دیگه تا حالا صفحه آبی نیومده.
    علتش رو نمیدونم اما حتما فابل بلا استفاده و زائدی بوده که مسبب این قضیه شده.

6. این کاربر از mohammad1983 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام
    خداروشکر شما از گارانتی لب تابت راضی هستی.آخه این روزها همه دارن مینالند که ....
    سلام دوست من.

من که پدر این لپ تاپ رو در آوردم هنوز کوچکترین عیبی نکرده درجه 1
    خیلی راضیم
    تا الان 5 تا از این مدل خریدم همه راضی بودن به نظر من بهتر از 5110 هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

من همیشه لپ تاپ رو hibernate میکنم.چند وقتی بود که هر بار سیستم رو روشن میکردم و سیستم میخواست resume کنه صفحه آبی میومد.هر بار این اتفاق میافتاد.
    تنها کاری که کردم استفاده از برنامه 1-Click Cleaner بود که زیر مجموعه برنامه Windows 7 Manager هست.
    کامپیوتر رو clean کردم و درایو c رو هم defrag کردم.دیگه تا حالا صفحه آبی نیومده.
    علتش رو نمیدونم اما حتما فابل بلا استفاده و زائدی بوده که مسبب این قضیه شده.

منم این 2 بار آخر که ویندوز عوض می کردم بعد نصب تمامی درایور ها این خطای بلواسکرین می اومد.که توی توضیحاتش آدرس 2 تا فایل رو نوشته بود و گفته بود مشکل ازیناست.
    منم هر 2 شونو پاک کردم خوشبختانه هر 2 بار مشکل حل شد و هیچ مشکل دیگه ای هم پیش نیومد و اون ارور رو هم دیگه نداد. حالا نمی دونم اون 2 فایل مهم بود یا نه.

---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------

منم مشکل شما رو داشتم، ولی با این کرک مشکلت حل میشه دوست من:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از اینجا کرک بازیو دان کنید.
    درضمن فایل Steam.dll هم تو محل نصب بریز.

مرسی عزیز.لطف کردی.
    فقط یه سوال دیگه دارم اینکه:
    الان این فایلو دانلود کردم ، از زیپ هم درآوردم.فقط کپیشون کنم توی فولدری که بازی نصب شده؟
    منظورم اینه که الان کرک قبلی نصبه.نیاز نیست که کار خاصی کنم ، اینو هم بریزم رو کرک قبلی مشکلی پیش نمی یاد؟
    Last edited by sina.belyad; 30-07-2011 at 12:54.

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

مرسی عزیز.لطف کردی.
    فقط یه سوال دیگه دارم اینکه:
    الان این فایلو دانلود کردم ، از زیپ هم درآوردم.فقط کپیشون کنم توی فولدری که بازی نصب شده؟
    منظورم اینه که الان کرک قبلی نصبه.نیاز نیست که کار خاصی کنم ، اینو هم بریزم رو کرک قبلی مشکلی پیش نمی یاد؟
    بله، تمام محتویات فولدر زیپ رو بریزید به محل نصب بازی؛ و بدون مشکل بازی رو اجرا کنید.

10. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان باور کنید مشکل صفحه آبی فقط و فقط واسه ویندوزه!! توصیه میکنم از یک شرکت معتبر و درست درمون ویندوز بگیرید و بریزید روی لپتاپ! من از وقتی ویندوزو از همین سایت خریدم نصب کردم هیچ مشکلی نداشتم الان فکر کنم داره میشه یک سال تمام که این لپتاپ و خریدم. تا امروز نه ارور نه هنگ نه صفحه ابی...
    فقط از صحت و سلامت ویندوزی که نصب می کنید مطمئن باشید

12. 2 کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mortal kombat 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    فعلا که تو ایران

پيش فرض

سلام دوستان ...
    N5010 قیمتش چند شده ؟؟ مدل مشابه ای امده یا نه ؟؟ من خیلی وقته ازش خبری ندارم .

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان ...
    N5010 قیمتش چند شده ؟؟ مدل مشابه ای امده یا نه ؟؟ من خیلی وقته ازش خبری ندارم .
    آخرین قیمت روز یکشنبه داشتم

Cor i5 با رم 4 و گرافیک یک گیگ = 725 تومن

15. 3 کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •