بعد از 3 روز از پذیرش لپ تاپ sms زدند که دستگاه شما آماده هست.رفتم تخویل گرفتم و دی وی دی رام با مارک lg تعوبض شده بود.بدون هرینه
کلا از برخوردشون وسرویس دهیشون راضی بودم و اما و اگر تو کارشون نبود.
بعد از 3 روز از پذیرش لپ تاپ sms زدند که دستگاه شما آماده هست.رفتم تخویل گرفتم و دی وی دی رام با مارک lg تعوبض شده بود.بدون هرینه
کلا از برخوردشون وسرویس دهیشون راضی بودم و اما و اگر تو کارشون نبود.
سلام
خداروشکر شما از گارانتی لب تابت راضی هستی.آخه این روزها همه دارن مینالند که ....
سلام به دوستان
میخواستم بپرسم ایا برنامه ای وجود داره که بعد از پیغام بلواسکرین مشخص کنه که ایراد از کجای سیستمه.چند وقتی روی لبتابم این اتفاق میافته.و هر بار با یک برنامه.
کارت گرافیک رو با برنامه furmark چک کردم موردی نداشت.رم رو هم تست کردم اون هم ایرادی نداشت.یک بار هم بردم نمایندگی گفت یکی از برنامه ها با سیستم همخونی نداره .و بعد از نصب ویندوز تا همین چند وقت پیش مشکل نداشت.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
ببخشید یک سوال دیگر هم داشتم.
من به تازگی از وی پی ان استفاده میکنم.روی پی سی بدون مشکل کانکت میشم.اما وقتی میخوام از روی لبتاب با وایر لس کانکت بشم نمیتونم از وی پی ان استفاده کنم.وارور 800 رو نشون میده.البته قبلش وی پی ان رو از پی سی غیر فعال میکنم.ایا تنظیمات وایر لس رو باید دستکاری کنم.
Last edited by kouroshkahal; 29-07-2011 at 18:16.
من همیشه لپ تاپ رو hibernate میکنم.چند وقتی بود که هر بار سیستم رو روشن میکردم و سیستم میخواست resume کنه صفحه آبی میومد.هر بار این اتفاق میافتاد.
تنها کاری که کردم استفاده از برنامه 1-Click Cleaner بود که زیر مجموعه برنامه Windows 7 Manager هست.
کامپیوتر رو clean کردم و درایو c رو هم defrag کردم.دیگه تا حالا صفحه آبی نیومده.
علتش رو نمیدونم اما حتما فابل بلا استفاده و زائدی بوده که مسبب این قضیه شده.
سلام دوست من.
من که پدر این لپ تاپ رو در آوردم هنوز کوچکترین عیبی نکرده درجه 1
خیلی راضیم
تا الان 5 تا از این مدل خریدم همه راضی بودن به نظر من بهتر از 5110 هست.
منم این 2 بار آخر که ویندوز عوض می کردم بعد نصب تمامی درایور ها این خطای بلواسکرین می اومد.که توی توضیحاتش آدرس 2 تا فایل رو نوشته بود و گفته بود مشکل ازیناست.
منم هر 2 شونو پاک کردمخوشبختانه هر 2 بار مشکل حل شد و هیچ مشکل دیگه ای هم پیش نیومد و اون ارور رو هم دیگه نداد. حالا نمی دونم اون 2 فایل مهم بود یا نه.
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
مرسی عزیز.لطف کردی.
فقط یه سوال دیگه دارم اینکه:
الان این فایلو دانلود کردم ، از زیپ هم درآوردم.فقط کپیشون کنم توی فولدری که بازی نصب شده؟
منظورم اینه که الان کرک قبلی نصبه.نیاز نیست که کار خاصی کنم ، اینو هم بریزم رو کرک قبلی مشکلی پیش نمی یاد؟
Last edited by sina.belyad; 30-07-2011 at 12:54.
بله، تمام محتویات فولدر زیپ رو بریزید به محل نصب بازی؛ و بدون مشکل بازی رو اجرا کنید.
دوستان باور کنید مشکل صفحه آبی فقط و فقط واسه ویندوزه!! توصیه میکنم از یک شرکت معتبر و درست درمون ویندوز بگیرید و بریزید روی لپتاپ! من از وقتی ویندوزو از همین سایت خریدم نصب کردم هیچ مشکلی نداشتم الان فکر کنم داره میشه یک سال تمام که این لپتاپ و خریدم. تا امروز نه ارور نه هنگ نه صفحه ابی...
فقط از صحت و سلامت ویندوزی که نصب می کنید مطمئن باشید
سلام دوستان ...
N5010 قیمتش چند شده ؟؟ مدل مشابه ای امده یا نه ؟؟ من خیلی وقته ازش خبری ندارم .
آخرین قیمت روز یکشنبه داشتمنوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Cor i5 با رم 4 و گرافیک یک گیگ = 725 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)