تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 380 از 449 اولاول ... 280330370376377378379380381382383384390430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,791 به 3,800 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یک نکته:
    من مدتی است که از Comodo system Cleaner استفاده میکنم.
    چند وقتیه که هرچه شرتکات تازه روی دسکتاپ میگذارم، پاک میشه و نمیمونه. یعنی بعد از یک ریستارت ناپدید میشه.
    بعد از کلی جستجو و پرسو جو گشتن در وب، بالاخره متوجه شدم که این بخاطر حالت active clean در CSC است.
    حالا که اکتیوش را خاموش کردم، مشکل رفع شد. این را جهت اطلاع گفتم.

2. 6 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام
    دوستان من امروز یک فایل اموزش sql رو از سایت سافت گذر دانلود کردم که کومودو موق باز کردنش پیامهای زیر رو داد

و

و در نهایت گفت نمی تونه پاک کنه و از طریق برنامه geekbuddy مشکل رو حل کنه که اون هم برای من expire شده

حالا به نظرتون سیستم مشکل دار شده با این شرایط که
    این فایل پسورد داره و من اصلا به قسمت پسورد دادنش نرسیدم و بلاک کردم

بعدش سایتی مثل سافت گذر ویروس نمی زاره روی سایتش که

از طرف دیگه من نسخه فایروال کومودو رو دارم چرا اینجا انمتی ویروسش از طریق Cloud وارد عمل شده ؟ یعنی با نسخه فایروال هم اگه توی سیستم یک ویروس باشه که در دیتابیس انتی ویروس ثبت شده باشه از طریق cloud انتی ویروس هشدار میده
    (البته هشدار ها ی اول مربوط به دیفنس هست ولی میگه یک ویروس )

با تشکر

سلام
    اینکه چرا نتوسته پاک کنه، فکر می کنم بدلیل اینکه فایل پسورد داشته و مثل فایل های زیپ که نمی شه از داخلش یک فایل رو پاک کرد، هست. شما تا پسورد وارد نکنی و بازش نکنی و اجراش نکنی که مشکلی پیش نمی آد، من چندین و چندین برنامه کرک شده دارم که همچین حالتی دارند و فایل ایزو هستند، زمانی هم که با درایو مجازی باز می کنم، کومودو تشخیص میده، ولی بنده خدا نمی تونه پاک کنه، منم چون از فایل هام مطمئن هستم، به لیست سفید اضافشون می کنم

4. 6 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام و تشکر
    از طرف دیگه من نسخه فایروال کومودو رو دارم چرا اینجا انمتی ویروسش از طریق Cloud وارد عمل شده ؟ یعنی با نسخه فایروال هم اگه توی سیستم یک ویروس باشه که در دیتابیس انتی ویروس ثبت شده باشه از طریق cloud انتی ویروس هشدار میده
    خوب در این مورد نظرتون چیه ؟ آیا در نسخه فایروال انتی ویروس از طریق cloud فعال میشه ؟

خوب روی سیستم نورتون هم نصب هست با اخرین ابدیتها . چرا نورتون هیچ تشخیصی در این زمینه نداد ؟

با تشکر

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

با سلام و تشکر

خوب در این مورد نظرتون چیه ؟ آیا در نسخه فایروال انتی ویروس از طریق cloud فعال میشه ؟

خوب روی سیستم نورتون هم نصب هست با اخرین ابدیتها . چرا نورتون هیچ تشخیصی در این زمینه نداد ؟

با تشکر
    بله در فایروال کمودو هم کلود آنتی ویروس فعال است که دیتابیس خیلی قوی ای دارد (جلوتر از آنتی ویروس کمودو ) ,قابلیت خیلی خوبی است حالا اگر دوست ندارید این قابلیت وجود داشته باشه میتونید اون رو غیرفعال کنید و تیک گزینه زیر را بردارین

در مورد اون فایل هم ویروس نیست شما میتونید allow کنید و نورتون به درستی تشخیص نداده
    Last edited by jolan57; 09-02-2012 at 12:10.

7. 6 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه helplab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض نحوه دریافت لایسنس رایگان نسخه سرور کومودو

سلام
    استاید همانطور که اطلاع دارید کومودو پنج لایسنس رایگان نسخه سرور ارائه می دهد من در گذشته توانسته بودم لایسنس مربوطه را دریافت کنم ولی حالا نمی دونم باید چطوری دریافت کنم اگر اساتید راهنمایی بفرمایند ممنونم می شم.

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام
    استاید همانطور که اطلاع دارید کومودو پنج لایسنس رایگان نسخه سرور ارائه می دهد من در گذشته توانسته بودم لایسنس مربوطه را دریافت کنم ولی حالا نمی دونم باید چطوری دریافت کنم اگر اساتید راهنمایی بفرمایند ممنونم می شم.

سلام

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه gharibe63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    من 2 روزه که فایروال کمودو با nav نصب کردم چون خیلی تعریفشو شنیدم
    ولی وقتی از تاپیک تست ویروس , ویروس دان میکنم میخوام تست کنم کمودو این پیغام هارو میده

چون قبلا از این نرم افزار استفاده نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید که کدوم گزینه را باید کلیک کنم
    مرسی

12. 4 کاربر از gharibe63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

ولی وقتی از تاپیک تست ویروس , ویروس دان میکنم میخوام تست کنم کمودو این پیغام ها رو میده
    سلام

اتفاقا خوب کاری میکنه که این پیغامها را میده

فایروال کمودو علاوه بر یک فایروال ساده و قدرتمند در کنارش امکانات دیگری را در اختیار کاربر قرار میده:

(( فایروال + مموری فایروال + رفتارشناسی + HIPS + سندباکس + کلود اسکنر ))

==========

در مورد عکس اول بلاک کنید؛ البته فایل تا حدی اجرا شده و باید در مرحله های جلوتر بلاک میشد:

در مورد عکس دوم No, I will try to clean it myself را بزنید و بعد پیغامی که عکس سومتان است ظاهر میشه و شما هم Clean را بزنید:

14. 9 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام مجدد

یکی از دوستان در پیغام خصوصی از من 2 سوال پرسید که اینجا جواب را میزارم تا همه استفاده کنند :

1- وقتی فایروال پیغام زیر را نشون میده و من روی لینک موجود در پیغام کلیک میکنم وارد صفحه ای در نت میشوم و اون صفحه داستانش چیه؟
    2-و بعد هم اینکه وقتی من روی Clean کلیک میکنم فایل پاک نمیشه؟

1) همینطور که قبلا اشاره شد کمودو در پردازش ابری از CIMA استفاده میکنه=> Comodo Instant Malware Analysis

و شما با کلیک روی لینک پیغام کمودو وارد صفحه مربوط به فایل میشوید و میتونید خرابکاریهای فایل را در صورت اینکه به صورت آزادانه در سیستم شما اجرا بشه را ببینید.

و برای این فایل:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته این به معنای این نیست که فایل تونسته در سیستم شما این خرابکاریها را صورت بده. چون شما و کمودو این اجازه را به فایل ندادید.

منظور اینه که فایل میتونه این کارها را انجام بده.
    ==
    ==

2) در مورد پاک نشدن باید یک نکته ای را به عرضتون برسانم. دوستانی که فقط از فایروال کمودو استفاده میکنند چون آنتی ویروس نصب نشده و انجین شناسایی از طریق دیتابیس و همچنین پاکسازی نصب نشـده است، بنابراین فایروال نمیتونه فایل را پاک کنه.

میتونید از طریق سندباکس فایل را پاک کنید یا اینکه با +D بلاک کنید و بعد خودتون پاکش کنید.:

16. 11 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام
    دوستان جریان این چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •