دوست عزیز تیک خورده دیگه فکر کنم فعال دیگه
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
لیگ المان متاسفانه بازم نیستاما بایرن مونیخ و وردربرمن هستند
![]()
دوست عزیز تیک خورده دیگه فکر کنم فعال دیگه
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
لیگ المان متاسفانه بازم نیستاما بایرن مونیخ و وردربرمن هستند
![]()
برادر بزرگوار دقت کنی میبینی که چراغش خاموشه وقتی این فعال میشه بازی روون تر میشه
اینو تجربه می گه
بیخیال فعالش کردم کشف گردید
Last edited by mohsentanha; 12-10-2010 at 18:53.
شاید حق با شما باشه ولی وقتی تیک خورده فکر کنم فعاله دیگه
خوب اقای باتجربه به بقیه دوستانم بگو چطوری فعالش کردی؟![]()
Last edited by masoodbr; 12-10-2010 at 18:56.
سلام کسی میتونه dlc رو با لینک مستقیم بذاره ؟ من که رفتم از hotfile با dial up دانلود کردم بعد موقع اکسترکت زدش crc failed عجب زد حالی خوردم![]()
دوست عزیز من گزارش انگیلیسی رو دانلود کردم فایل رو تو پوشه img ریختم و جایگزین فایل اصلی کردم حالا تو بازی متوجه نشدم باید کجا برم و چه تنظیمی رو دست بزنم میشه بهتر توضیح بدی
تو منوی اصلی بازی باید تغییر بدم یا زمانی که توی صفحه بازی هستم ؟
خدایی چه حالی داری !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه می خوای من از سرور 4shared واست آپلود کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by hadi h; 12-10-2010 at 19:15.
بازیت مگه ورژنش 1.01 نیست؟ اول بازی که Press Any Bottun میاد پاوینش نوشته V 1.0 یا V 1.01 ؟
اگه 1.01 باشه این پچ نصب نمیشه و همون ارور اینستالر میده من که نسخه نصب اورجینال دارم هم همین ارور رو می گیرم
والا منم نسخه PC این بازی رو گرفتم بیخیال نسخه ایکس باکسش شدم چون وقتی فیفا 11 رو دارم برای ایکس باکس دیگه نیازی به بازی کردن PES روی کنسول نیست از طرفی یکی هست PES نسخه کنسولیش و کامپیوتریش پس بهتره برای PC بگیرن همه از شبکه لایو می شه این آپدیت ها رو گرفت ولی مکافات داره برای ما که دستگاهمون کپی خور هست
اونهایی که از داخل بازی می خوان آپدیت کنن باید قبل شروع به دانلود ادیت فایل رو از توی پوشه سیو ها پاک کنن وگرنه آخر سر ارور میده... ادیت فایل به دردتون نخواهد خورد بعد دانلود آپدیت پس با خیال راحت Delete کنیدش
شما باید پچ هایی رو که نصب کردی کلا حذف کنی بعد بازی رو اپدیت کنی
منم همین مشکل رو داشتم پچ ها رو حذف کردم بعد بازی رو آپدیت کردم و دوباره پچ ها رو نصب کردم مشکلی پیش نیومد
ممنون میشم اگه واسم اپلودش کنی![]()
بعد از توی منوی بازی میرید توی گیم ستینگ و بعد language و بعد commentary
و حالا از لیست ایجاد شده به نسبت زبان هایی که دانلود کردید یکی رو انتخاب میکنید
Last edited by ArminxXx; 12-10-2010 at 19:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)