خونمون طبقه چهارمه. با دوستام اکثرا زیر پنجره اتاقم می ایستیم و با گوشی دانلود می کنیم!منتها در حالت آنتن عمودی دو تا آنتن میداد. به نظرت الآن که هم در در راستای عمود و هم در راستای افق کج کردم بهتر سیگنال میده؟
خونمون طبقه چهارمه. با دوستام اکثرا زیر پنجره اتاقم می ایستیم و با گوشی دانلود می کنیم!منتها در حالت آنتن عمودی دو تا آنتن میداد. به نظرت الآن که هم در در راستای عمود و هم در راستای افق کج کردم بهتر سیگنال میده؟
برنامه wifi analyzer رو رو گوشیت نصب کن. بعد ببین تو کدوم حال سیگنال بهتری داری.
آنتنت بايد تو زاويه اى باشه كه انگاری داره به گوشیت نگاه میکنه.
دوستان اسپلیتر جنس خوب چی بگیرم و چنده؟
D-Link DSL-30CF
دی لینک،5,000 تومان
سلام به همه
دوستان مودم 8968 که قابلیت یو اس بی شیرینگ داره من بهش فلش یا هارد اکسترنال وصل کنم بعد میتونم با اون فیلم و عکس موزیک و کلا مالتی مدیا رو به اشتراک بزارم و بقیه دستگاه ها اگه وای فای داشته باشند میتونند بدون رفتن به اینترنت اون عکسا و ... رو نگاه کنن؟؟بعد اینکه تلویزیون های هوشمند هم میتونن این مالتی مدیا مدیا ها رو دریافت کنن؟؟
دوستان فرق این 2 تا اسپلیتر چیه؟
هر دو یه مدل هستند ولی شکلشون فرق میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره همه اين كارا كه گفتی ميشه. البته بعضی با اتصال به تلویونش مشکل دارن(اینو تو گوگل جستجو کن: 8968 DLNA) و نكته ديگه اینکه سرعت کپی از usb اگه خودشو بکشه 2-3 مگابایت بر ثانیه هست پس انتظار یه چیز استثنایی رو نداشته باش ولی برا دیدن فیلم و آهنگ کافیه.
مرسی عزیز ...فقط منظورت از اینکه با بعضی از تلویزیون ها مشکل دارن چیه؟؟یعنی من بخوام اون عکسا و ... رو با تلویزیون نیگا کنم باید تلویزیونم قابلیت وای فای داشته باشه؟؟؟(برا چی باید dlna رو سرچ میکردم..من چیزی پیدا نکردم)
یه سوال دیگه اینکه برا دیدن فیلم و عکس و اهنگ گیر نداره؟؟؟منظورم اینه که لگ نمیزنه که اذیتت کنه؟؟؟؟
خب برا اینکه از تلویزیون بتونی نگا کنی باید تلویزیون مجهز به وای فای (يا حداقل يه پورت lanبرا اتصال مودم با كابل) و dlna باشه و مودمت هم همينطور مجهز به dlna باشه. //مدل تلويزيونت چیه؟؟
خب8968 قابليت dlna رو داره ولى بعضيا نتونستن با تلويزيون به اطلاعات فلش دسترسى پیدا کن. يه راهش اينه كه برا گوشیت یه مبدل mhl to hdmi (حدود 40 تومنه)بخرى وصلش كنى تلويزيون و بعد فيلم رو از طريق گوشی رو تلویزیون پخش کنی.
تو آهنگ مشکلی نداره ولی تو فیلم مونده به کیفیتش, با این همه تو اكثر موارد فيلما رو هم بدون مشكل پخش میکنه.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)