تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 380 از 447 اولاول ... 280330370376377378379380381382383384390430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,791 به 3,800 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

زمانى 45 درجه زاويه ميدى كه بخواى تو طبقه هاى بالا و پایین سیگنال بهتر داشته باشی. زاویه رو هم تو جهتی میدی که خونه تو اون راستا عریضتره. اگه فقط مودم تو یه طبقه استفاده شه آنتنا عمود باشن بهتره.
    خونمون طبقه چهارمه. با دوستام اکثرا زیر پنجره اتاقم می ایستیم و با گوشی دانلود می کنیم! منتها در حالت آنتن عمودی دو تا آنتن میداد. به نظرت الآن که هم در در راستای عمود و هم در راستای افق کج کردم بهتر سیگنال میده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه DragonVsPhoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

خونمون طبقه چهارمه. با دوستام اکثرا زیر پنجره اتاقم می ایستیم و با گوشی دانلود می کنیم! منتها در حالت آنتن عمودی دو تا آنتن میداد. به نظرت الآن که هم در در راستای عمود و هم در راستای افق کج کردم بهتر سیگنال میده؟

برنامه wifi analyzer رو رو گوشیت نصب کن. بعد ببین تو کدوم حال سیگنال بهتری داری.
    آنتنت بايد تو زاويه اى باشه كه انگاری داره به گوشیت نگاه میکنه.

3. این کاربر از DragonVsPhoenix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان اسپلیتر جنس خوب چی بگیرم و چنده؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

D-Link DSL-30CF

6. 2 کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دی لینک،5,000 تومان

8. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام به همه
    دوستان مودم 8968 که قابلیت یو اس بی شیرینگ داره من بهش فلش یا هارد اکسترنال وصل کنم بعد میتونم با اون فیلم و عکس موزیک و کلا مالتی مدیا رو به اشتراک بزارم و بقیه دستگاه ها اگه وای فای داشته باشند میتونند بدون رفتن به اینترنت اون عکسا و ... رو نگاه کنن؟؟بعد اینکه تلویزیون های هوشمند هم میتونن این مالتی مدیا مدیا ها رو دریافت کنن؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    tehran

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام به همه
    دوستان مودم 8968 که قابلیت یو اس بی شیرینگ داره من بهش فلش یا هارد اکسترنال وصل کنم بعد میتونم با اون فیلم و عکس موزیک و کلا مالتی مدیا رو به اشتراک بزارم و بقیه دستگاه ها اگه وای فای داشته باشند میتونند بدون رفتن به اینترنت اون عکسا و ... رو نگاه کنن؟؟بعد اینکه تلویزیون های هوشمند هم میتونن این مالتی مدیا مدیا ها رو دریافت کنن؟؟
    آره همه اين كارا كه گفتی ميشه. البته بعضی با اتصال به تلویونش مشکل دارن(اینو تو گوگل جستجو کن: 8968 DLNA) و نكته ديگه اینکه سرعت کپی از usb اگه خودشو بکشه 2-3 مگابایت بر ثانیه هست پس انتظار یه چیز استثنایی رو نداشته باش ولی برا دیدن فیلم و آهنگ کافیه.

12. این کاربر از DragonVsPhoenix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

آره همه اين كارا كه گفتی ميشه. البته بعضی با اتصال به تلویونش مشکل دارن(اینو تو گوگل جستجو کن: 8968 DLNA) و نكته ديگه اینکه سرعت کپی از usb اگه خودشو بکشه 2-3 مگابایت بر ثانیه هست پس انتظار یه چیز استثنایی رو نداشته باش ولی برا دیدن فیلم و آهنگ کافیه.
    مرسی عزیز ...فقط منظورت از اینکه با بعضی از تلویزیون ها مشکل دارن چیه؟؟یعنی من بخوام اون عکسا و ... رو با تلویزیون نیگا کنم باید تلویزیونم قابلیت وای فای داشته باشه؟؟؟(برا چی باید dlna رو سرچ میکردم..من چیزی پیدا نکردم)
    یه سوال دیگه اینکه برا دیدن فیلم و عکس و اهنگ گیر نداره؟؟؟منظورم اینه که لگ نمیزنه که اذیتت کنه؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

مرسی عزیز ...فقط منظورت از اینکه با بعضی از تلویزیون ها مشکل دارن چیه؟؟یعنی من بخوام اون عکسا و ... رو با تلویزیون نیگا کنم باید تلویزیونم قابلیت وای فای داشته باشه؟؟؟(برا چی باید dlna رو سرچ میکردم..من چیزی پیدا نکردم)
    یه سوال دیگه اینکه برا دیدن فیلم و عکس و اهنگ گیر نداره؟؟؟منظورم اینه که لگ نمیزنه که اذیتت کنه؟؟؟؟
    خب برا اینکه از تلویزیون بتونی نگا کنی باید تلویزیون مجهز به وای فای (يا حداقل يه پورت lanبرا اتصال مودم با كابل) و dlna باشه و مودمت هم همينطور مجهز به dlna باشه. //مدل تلويزيونت چیه؟؟
    خب8968 قابليت dlna رو داره ولى بعضيا نتونستن با تلويزيون به اطلاعات فلش دسترسى پیدا کن. يه راهش اينه كه برا گوشیت یه مبدل mhl to hdmi (حدود 40 تومنه)بخرى وصلش كنى تلويزيون و بعد فيلم رو از طريق گوشی رو تلویزیون پخش کنی.
    تو آهنگ مشکلی نداره ولی تو فیلم مونده به کیفیتش, با این همه تو اكثر موارد فيلما رو هم بدون مشكل پخش میکنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •