دوستان من تازه واردم، بهم گفتن باید مودم بیرونی بخری و 200تومن هستش، باید حتماً از خودشون خرید یا توی بازار مارکهای بهتری هم هست؟!
شبانش چطوره؟
دوستان من تازه واردم، بهم گفتن باید مودم بیرونی بخری و 200تومن هستش، باید حتماً از خودشون خرید یا توی بازار مارکهای بهتری هم هست؟!
شبانش چطوره؟
Last edited by maziarb; 12-08-2011 at 04:11.
باید از خودشون بخرید چون چنین مودمهایی فعلا تو بازار نیستند اگه باشن خیلی کم گیر میان
در ضمن کسانی که این مودم هارو جدا تهیه کردن معمولا از اونور آب آوردن
شبانش اگر دانلود مستقیم بکنی و 16 تا کانکشن وصل بشی شاید سرعت کامل داد.
چند هفته است که هر روز چند دقیقه در ساعات مختلف قطع میشه.
این هم تست سرویس یک مگابیت در جمعه-ساعات رایگان:
![]()
اقا يه سوال من دوستم تازه خريده دو هفته هست شبا ميذاره فول دانلود ميگه سرعتش روي 70 حدودا هست
فقط ميگه هم اون هفته هم اين هفته يك شب كلا از ساعت 12 تا 8 صبحش قطع بوده
گفتيم نكنه هركسي ببينن بيشتر از يه حدي شبانه ميگيره محدودش ميكنن
ها ؟
دوستان برای همه جمعه ها تا 2 بعد از ظهر رایگانه ؟ یا واسه ما که قدیمی تر هستیم هنوز تا ساعت 12 شب میتونیم دانلود کنیم ؟؟؟؟
سلام
برای تمام مشترکان جمعه ها از 2 بامداد تا 2 عصر رایگانه
سلام!!! ما مودم رو گرفتیم برای تست، تست کردیم دیدم سه چراغ روشن شد و سیگنال فول بود. بعد فکر کنم دو ساعت قطعی داشت بعد از قطعی دیگه سیگنال نداد!!فکر کنم باید شنبه مودم رو پس بدم و شاتل را تحمل کنم
![]()
شما برو تو تنظیمات مودم تو منوی WiMAX > Authentication و گزینه ی EAP-TLS رو انتخاب کن و مودم رو ریست کن اوکی میشه ! واسه منم همینطور بود این کارو کردم اوکی شد.
مرکز استان ما مبین نت داره ؟ ایا جایی هیتسش که تماس بگیریم و درخواست بدیم توی شهرک ما هم که 40 کلیومتری مرکز استان هستش مبین بیارن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)