تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 380 از 410 اولاول ... 280330370376377378379380381382383384390 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,791 به 3,800 از 4099

نام تاپيک: اینترنت استان مرکزی

داره خودمونی میشه azar2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سرعت شبانه منم بین 30 تا 60 شده 2 مگ دارم
    اوترنت هم اینترنت نیست (شاید یه جورایی بشه گفت اینترنت آفلاین!) روزانه 1 گیگ اطلاعات می فرستند (فقط قابلیت رسیو داره نه سند) و... اطلاعات بهتر روی سایت خودشون هست دستگاه بتاشون را فعلا می فروشند که با یک د ی ش می تونی استفاده کنی.

در ابتدا فقط افلاينه اما در اينده گفتند انلاين ميشه چون فيسبوک هم از اين طرح حمايت ميکنه افلاین که نمیشه فیسبوک رفت

2. 2 کاربر از azar2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

دوستان پارس آنلاین اینترنت نامحدود می ده ولی فقط تا 22 گیگ پشتیبانی می کنه کسی اطلاع داره که سرعت دانلودش بعد از مصرف این 22 گیگ چقدر کم می شه؟

4. 2 کاربر از marde_tanhay_shab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

خیر سرمون آخر هفته ای اومدیم اراک گفتیم یه دو تا فیلم دانلود کنیم ، سرعت دانلود چرا اینجوری شده هیچی نمیشه دانلود کرد اصن! سرعت : 10 کیلوبایت

6. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من دارم کمبات X رو دانلود میکنم 40 گیگه فکر کنم کمبات بعدی بیاد من هنوز دانلود اینو تموم نکردم

8. 3 کاربر از azar2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

در ابتدا فقط افلاينه اما در اينده گفتند انلاين ميشه چون فيسبوک هم از اين طرح حمايت ميکنه افلاین که نمیشه فیسبوک رفت
    توی توضیحاتش به این مورد اشاره ای نشده فقط در منابع فارسی گفتند. بیشتر این طرح برای آموزش آفریقا و مناطق محرومه که فقط در این مناطق 100 گیگ در روز اطلاعات ارسال می شه بقیه مناطق 1 گیگ در روز!

برای ارسال نیاز به تجهیزات خاص ماه واره ای هست که جزو ابزارهای جاسوسی اینجا محسوب می شه و تا جایی که شنیدم قابل ردگیری هست. (این مورد را 100 درصد مطمئن نیستم)

10. 3 کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

توی توضیحاتش به این مورد اشاره ای نشده فقط در منابع فارسی گفتند. بیشتر این طرح برای آموزش آفریقا و مناطق محرومه که فقط در این مناطق 100 گیگ در روز اطلاعات ارسال می شه بقیه مناطق 1 گیگ در روز!

برای ارسال نیاز به تجهیزات خاص ماه واره ای هست که جزو ابزارهای جاسوسی اینجا محسوب می شه و تا جایی که شنیدم قابل ردگیری هست. (این مورد را 100 درصد مطمئن نیستم)
    نیازی به دیش فرستنده نیست دیش فرستنده کسی استفاده کنه دردسر سازه من چندسال پیش انلاین استفاده کردم سند رو با adsl انجام میدادم رسیو رو از طریق دیش معمولی میگرفتم یه اکانت اپن اسکای هم خریده بودم
    سرعت adsl خوب شد دیگه انو تمدید نکردم
    اما افلاین شبی 50 گیگ مفتی دانلود میکردم یک گروه روسی بود به مک fb معروف بود ازش روزی چندتا فیلم و سریال و بازی میگرفتم
    فیلم افلاین میگرفتم 10 تا 15 گیگ حجمش بود
    کارتهای --- با فرکانسهای ماهواره ای s2 و s1 کار می کنند
    اما اوترنت با امواج رادیویی کار میکنه

فیس‌بوک در جهت تسهیل دسترسی مناطق دور‌افتاده و در حال توسعه، سایت "Internet.org" را راه‌اندازی کرده است.
    شما از طریق این سایت امکان دسترسی به سایت فیس‌بوک و کلیه خدمات موجود در سایت فیس‌بوک را دارید و همچنین این سایت اطلاعاتی در مورد کشاورزی، بهداشت و درمان، و آموزش و پرورش را فراهم آورده است. هدف فیس‌بوک از راه‌اندازی این پروژه، امکان فراهم آوردن خدمات محدود اینترنتی رایگان برای کاربران مناطق در حال توسعه، با همکاری شرکت‌های موبایلی که با فیس‌بوک در این پروژه همکاری کنند.
    این پروژه تاکنون در کشورهای گواتمالا، تانزانیا، زامبیا، هند، کلمبیا، کنیا، غنا، اندونزی و فیلیپین اجرا شده است.
    "internet.org"، تاکنون دسترسی به سایت‌های خبری بی‌بی‌سی، ویکیپدیا، فیس‌بوک، سایت‌های خبرهای ورزشی محلی، و «آکو ودر» برای دریافت اطلاعات هواشناسی را برای کاربران فراهم آورده است. در حالی که فیس‌بوک خبر داده است به‌زودی سایت‌های بیشتری به "internet.org" می‌پیوندند. مدیر سایت "internet.org" گفته است که این وب‌سایت برای تمام ارائه‌دهندگان خدمات موبایل کار می‌کند.
    Last edited by azar2011; 29-08-2015 at 18:25.

12. 3 کاربر از azar2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

دوستان یک نفر اینجا نیست که تجربه کار با پارس آنلاین ( مخصوصا" سرویس های نامحدودشو) داشته باشه؟

14. 2 کاربر از marde_tanhay_shab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نیازی به دیش فرستنده نیست دیش فرستنده کسی استفاده کنه دردسر سازه من چندسال پیش انلاین استفاده کردم سند رو با adsl انجام میدادم رسیو رو از طریق دیش معمولی میگرفتم یه اکانت اپن اسکای هم خریده بودم
    سرعت adsl خوب شد دیگه انو تمدید نکردم
    اما افلاین شبی 50 گیگ مفتی دانلود میکردم یک گروه روسی بود به مک fb معروف بود ازش روزی چندتا فیلم و سریال و بازی میگرفتم
    فیلم افلاین میگرفتم 10 تا 15 گیگ حجمش بود
    کارتهای --- با فرکانسهای ماهواره ای s2 و s1 کار می کنند
    اما اوترنت با امواج رادیویی کار میکنه

فیس‌بوک در جهت تسهیل دسترسی مناطق دور‌افتاده و در حال توسعه، سایت "Internet.org" را راه‌اندازی کرده است.
    شما از طریق این سایت امکان دسترسی به سایت فیس‌بوک و کلیه خدمات موجود در سایت فیس‌بوک را دارید و همچنین این سایت اطلاعاتی در مورد کشاورزی، بهداشت و درمان، و آموزش و پرورش را فراهم آورده است. هدف فیس‌بوک از راه‌اندازی این پروژه، امکان فراهم آوردن خدمات محدود اینترنتی رایگان برای کاربران مناطق در حال توسعه، با همکاری شرکت‌های موبایلی که با فیس‌بوک در این پروژه همکاری کنند.
    این پروژه تاکنون در کشورهای گواتمالا، تانزانیا، زامبیا، هند، کلمبیا، کنیا، غنا، اندونزی و فیلیپین اجرا شده است.
    "internet.org"، تاکنون دسترسی به سایت‌های خبری بی‌بی‌سی، ویکیپدیا، فیس‌بوک، سایت‌های خبرهای ورزشی محلی، و «آکو ودر» برای دریافت اطلاعات هواشناسی را برای کاربران فراهم آورده است. در حالی که فیس‌بوک خبر داده است به‌زودی سایت‌های بیشتری به "internet.org" می‌پیوندند. مدیر سایت "internet.org" گفته است که این وب‌سایت برای تمام ارائه‌دهندگان خدمات موبایل کار می‌کند.
    من مصاحبه Syed Karim که مدیر عامل و بنیانگذار outernet هست را دیدم مشخصا گفت آفلاین هست اطلاعات روز ویدیو، خبر، اپلیکیشن و ... را ارسال می کنیم و یک رسانه هستیم.
    outernet.is اوترنت هست نه internet.org که توسط فیسبوک هست. اوترنت اجرایی شده ولی اینترنت . اُ آر جی بای فیسبوک در مرحله تحقیق و توسعه روی ترکیب ماه واره های سطح پایین، هواپیماها و لیزر هست برای ارائه اینترنت. دو پروژه متفاوت هست.

16. 3 کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان لطفا اعلام وضعیت کنید سرعت دانلود شبانتون چقدره؟
    من سرویس دو مگ 50 کیلوبایت

18. 4 کاربر از azar2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

منم 2 مگ بین 40 تا 50

20. 5 کاربر از behrooz3229 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •