تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 380 از 1291 اولاول ... 280330370376377378379380381382383384390430480880 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,791 به 3,800 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

معلوم نیست لعنتی ها چه غلطی می کنن! ببخشید اگر لحنم بده ولی واقعا عصبانیم!

اکانت 512 نامحدود دارم با آبونمان 59 هزار تومن. قبلا شده بود که حساب چند هزار تومنی کم می اومد، برای همین اغلب 62-63 هزار تومن می ریزم اول ماه. چند روز پیش حدود 26 یا 27 خرداد بود که حدود 63 هزار تومن ریختم برای ماه تیر. حالا امشب اومده قطع شده، رفتم می بینم زده که 45 هزار تومن دیگه باید پرداخت کنین!

الان پرداخت کردم که وصل شده ولی دارم از عصبانیت دیوونه میشم! اون تلفن پیشتبانی کوفتی رو که هیچ وقت خدا جواب نمیدن! اون صورت حسابشون انقدر پیچیده س که اصلا نمیشه سر در آورد چی به چیه!

الان تو مشاهده جزئیات تراکنش مالی که رفتم، دو تا چیز به اسامی Out of Bundle Usage و DEBIT FROM CS3 MAIN ACCOUNT نوشته و جلوشون 15 و 16 هزار تومن مصرف اعتبار نوشته! من واقعا نمی فهمم یعنی چی. اینا چیه؟ مصرف خارج بسته دیگه یعنی چی؟ یعنی مصرف مازاد؟ مگه این نامحدود نیست؟؟ تازه این یکی دو ماه اخیر که من اصلا تمام وقت دانلود نکردم!

واقعا نمی فهمم چه غلطی می کنن. صورتحساب مضحکی که هر ماه می فرستن رو اصلا نمیشه ازش سر در آورد. تلفنم که جواب نمیدن. دارم واقعا دیوونه میشم...
    حالا شما خودتو کنترل کن .. دور از جون سکته مکته می کنی هااااا ... خوب قربون داداش .. تو که تا این موقع بیداری الان زنگ بزنی که باید راحت جواب بدن .... ولی خداییش منم باهات موافقم که این داستان صورتحساباشون خیلی گنگه ....

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

معلوم نیست لعنتی ها چه غلطی می کنن! ببخشید اگر لحنم بده ولی واقعا عصبانیم!

اکانت 512 نامحدود دارم با آبونمان 59 هزار تومن. قبلا شده بود که حساب چند هزار تومنی کم می اومد، برای همین اغلب 62-63 هزار تومن می ریزم اول ماه. چند روز پیش حدود 26 یا 27 خرداد بود که حدود 63 هزار تومن ریختم برای ماه تیر. حالا امشب اومده قطع شده، رفتم می بینم زده که 45 هزار تومن دیگه باید پرداخت کنین!

الان پرداخت کردم که وصل شده ولی دارم از عصبانیت دیوونه میشم! اون تلفن پیشتبانی کوفتی رو که هیچ وقت خدا جواب نمیدن! اون صورت حسابشون انقدر پیچیده س که اصلا نمیشه سر در آورد چی به چیه!

الان تو مشاهده جزئیات تراکنش مالی که رفتم، دو تا چیز به اسامی Out of Bundle Usage و DEBIT FROM CS3 MAIN ACCOUNT نوشته و جلوشون 15 و 16 هزار تومن مصرف اعتبار نوشته! من واقعا نمی فهمم یعنی چی. اینا چیه؟ مصرف خارج بسته دیگه یعنی چی؟ یعنی مصرف مازاد؟ مگه این نامحدود نیست؟؟ تازه این یکی دو ماه اخیر که من اصلا تمام وقت دانلود نکردم!

واقعا نمی فهمم چه غلطی می کنن. صورتحساب مضحکی که هر ماه می فرستن رو اصلا نمیشه ازش سر در آورد. تلفنم که جواب نمیدن. دارم واقعا دیوونه میشم...
    من نمیدونم مخصوصا میکنن یا ضعف نرم افزاری هست که مالیات رو دوبار میگیرن یکی تو سرویس هاشون یکی هم وقتی که پول میریزی مثلا 200 تومن میریزی 192 تومن میره تو حساب (یه بار اینجا) بعد تو سرویس هاشون هم مالیات میگیرن (زیر سرویس ها نوشته که با احتساب مالیات هست) یعنی به جای 4 درصد اینا 8 درصد مالیات میگیرن
    من که تا جالا اینترنتی نریختم ولی هر کسی که ریخته میتونه از ایرانسل شکایت کنه و اگر ثابت بشه ممکنه خسارت سنگینی ازش بگیرن

پروفشنال tazevared2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی به من میگه چه اتفاقی افتاده؟
    ببینید من 31/3/90 مبلغ 11000 تومن دادم شارژ کردم. حسابم هم فکر کنم Prepaid 128 هستش. توی این چند روز 400 مگ دانلود هم نداشتم. ولی الان که میرم توی E-care میگه :
    "Karbare mohtaram, servise shenase WiMAX shoma ta 1 ruze ayande ghat mishavad. Lotfan etebare hesabe khod ra afzayesh dahid
    "در ضمن مبلغ رو هم صفر میزنه. این یعنی چی؟؟؟؟
    من که اصلا سر در نمیارم
    این عکس رو از صورتحسابم گرفتم. ببینید:
    Last edited by tazevared2006; 24-06-2011 at 17:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه matador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان مودم من وای فای BM632W است . 1 موقع هایی اینترنت قطع میشه و اون مثلث زرد میاد کنار ساعت ویندوز و تنها راحش اینه که مودمو از برق بکشم و دوباره کانکت شم . واسه شما هم اینجوری میشه ؟ راه حلش چیه ؟

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوستان مودم من وای فای BM632W است . 1 موقع هایی اینترنت قطع میشه و اون مثلث زرد میاد کنار ساعت ویندوز و تنها راحش اینه که مودمو از برق بکشم و دوباره کانکت شم . واسه شما هم اینجوری میشه ؟ راه حلش چیه ؟

ممنون
    سلام دوست عزیز
    بی زحمت برو تو صفحه قبل(379) . منم یه همچین مشکلی دارم و کلی عکس گذاشتم. ببین مشکل توام عین منه؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه matador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    بی زحمت برو تو صفحه قبل(379) . منم یه همچین مشکلی دارم و کلی عکس گذاشتم. ببین مشکل توام عین منه؟!
    آره رفیق واسه منم دقیقا همینجوره ولی 1 با مودمو خاموش روشن کنم درست میشه . البته زیاد پیش نمیاد اینجوری شه . هر 2 3 روز 1 بار

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

آره رفیق واسه منم دقیقا همینجوره ولی 1 با مودمو خاموش روشن کنم درست میشه . البته زیاد پیش نمیاد اینجوری شه . هر 2 3 روز 1 بار
    اخه جالب اینجاس که فقط یکی از سیستم های من اینجوریه و اون یکی هیچ مشکلی نداره. با یه بار و 2 بار روشن کردنم حل نمیشه. خیلی باید کار کنی روش تا کانکت بشه. موندم مشکل از چیه! اگه فهمیدی به منم بگو بی زحمت!

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    تقریبا ً همه گیر شده این مشکل!منم مثل شمام.خیلی جدیش نگیر بنظرم ضعف از سیستم وامکسه.ترجیحا ً مودم رو جایی بذار که signal Quality بالاترین حد باشه.

داره خودمونی میشه T_E_X_A_S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بخدا شاه دزدا هستن اینا من 6 ماه قبلیم وسطش یه تعویض مودم داشتم که به خاطر اون 20 تومن اومد تو حسابم ( اختلاف قیمت مودم ها ) بعد برای این تعویض مودم 15 روز منجمد بودم 15 روزم عید قطع موقت کردم 1 ماه کلا قطع بودم که یه بار تو نمایشگاه ایرانسل برای wimax غرفه داشتن پرسیدم گفت این تعداد روز اضافه میشه یعنی شما 3 خرداد اکانتت باید تموم شه این 1 ماه میاد روش میشه 3 تیر تموم میشه ، اون 20 تومن نمیدونم که هی چرا ازش کم میشد رسیده بود به 14 تومن 3 خرداد شد من گفتم حتما این 1 ماه میاد روش 3 تیر تموم میشه یه هفته بعدش دیدم اینترنتم قطع شد بعد زنگ زدم گفتم چی شده گفت تموم شده شارژتون گفتم چرا گفت برای اون 1 ماه 11 تومن حساب کرده بودن ریخته بودن که شما همه رو مصرف آزاد کردید من تا اونجایی که یادمه فقط همون 14 تومن تو حسابم بود فکر کنم اصلا برای این 1 ماه که قطع بودم هیچ کاری نکردن اون 1 هفته هم اون 14 تومن و مصرف آزاد کردم خلاصه اصلا نفهمیدم چی به چی شد اون 20 تومن شد 14 تومن اون 1 ماه چی شد

یه ذره پولم بیشتر که میریزی بهش رحم نمیکنن 600 تومن که ارزش نداره ولی من رند ریختم 600 تومن بیشتر الان 600 تومن شده 100 تومن این 100 تومنم صفر میشه حالا معلومه دیگه همه اغلب رند میریزن از همه به فرض 500 تومنم این طوری بخورن کلی میشه
    Last edited by T_E_X_A_S; 24-06-2011 at 17:45.

10. این کاربر از T_E_X_A_S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه T_E_X_A_S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کسی سر در میاره :

تو عکس زیر هم معلومه من همین 1 تیر دوباره شارژ کردم 6 ماه نامحدود 256 همه چیش درسته ولی تو قسمت هزینه آبونمان ماهیانه زده : 1965825 این چیه ؟ سر ماه نگن باید پول بریزی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •