تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 380 از 481 اولاول ... 280330370376377378379380381382383384390430480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,791 به 3,800 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

من بازار موبایل هر جا رفتم رم دو گیگ داشت با گارانتی 285 به بالا ، بدون گارانتی 275
    فروشنده ها می گفتن رم هشت دیگه نیست و مال بار اول بود که تموم شده
    دوستان اگه جای معتبر سراغ دارن دریغ نکنن
    علائدين بدون گارانتي و رم 2گيگ 240 طبقه 4...

داره خودمونی میشه erfandj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان لطفا منو راهنمایی کنید.من میخوام گوشیمو با برنامه آپدیتر آپدیت کنم اما توی مرحله ای که میگه کلید سبز(کلید call) رو نگه دارید،من حدود 10 دقیقه کلید سبز رو نگه میدارم ولی اتفاقی نمیفته.میشه بگید علت چیه
    دوستان کسی نمیدونه علت چیه؟چندروز دیگه شارژاینترنتم تموم میشه میخوام زودتر آپدیتش کنم.کمکم کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AKBAR132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منم چند روزه ویواز گرفتم و چیزهایی که فهمیدم رو میگم .
    کیفیت عکس و فیلمش در حد تبلیغاتش نیست .... کلا برای عکس باید شرایط خاصی باشه تا عکس خوب در بیاد و کنتراست واقعا پایینه و آزار دهندست ..... ولی در کل عکسهای خوبی میگیره و اگه لازم دارید عکستون بهتر باشه باید با کامپیوتر کنتراست رو افزایش بدید تا ببینید چقدر عکسها خوب گرفته شدند .
    اون پیغام کزایی "حافظه پر است " برای من بیشتر زمانی ظاهر میشه که از فوکوس دستی استفاده بکنم . در این حالت کافیه یه بار حالت auto (که اون پایینه ) رو انتخاب کنم و دوباره برم روی حالت دستی که درست میشه و دیگه پیغام نمیده .... اما اگه تو حالت auto پیغام داد حتما باید ریست کرد . عکاسیش در حالت ماکرو بهتره .
    کیفیت فیلم hd خوبه فقط تعداد فریمش کمه ... اما در حالت vga تعداد فریم 30 هست و خیلی خوبه .... و فوکوس مداوم که اعجاب انگیزه و خیلی بدرد میخوره .

صداش کمه ولی برای من کافیه شاید در حد k750 باشه ..... کیفیت lcd خوبه و راضی کنندست .....

بسیار سبک و کم حجم و زیبا و با کلاس و شیکه و هرکسی دیده خوشش اومده ...... برنامه هم هنوز خیلی روش نصب نکردم ...ولی سرعتش بالاست و هنگ نداره .

بعدا بازم تجربیاتمو میگم

4. 4 کاربر از AKBAR132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه obalit88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

گوشی رو دوباره آپدیت کردم اما باز هم مشکل داشتم تا خودم دست بکار شدم یکی از دوستان تو انجمن هم گفت که مموری ویروس داره مموری فرمت کردم ودیدم که بله این ویروس ها حتی با فرمت تو محیط ویندوز پاک نمیشن که بلاخره دستی وبا کمک آنتی ویروس مخصوص موفق به از بین بردن این ویروس ها شدم و الان دیگه در هنگام عکس همچین اخطاری نمیده

میشه اسم این آنتی ویروس مخصوص رو بگید! چون منم بعضی وقتا در حین عکس گرفتن با این مشکل روبرو میشم در حالی که توو فیلم برداری اصلا این پیغام نشون داده نمیشه!

راستی دوستان وقتی حافظه پر شده به 6.5 گیگ نزدیک میشه فریم ریت فیلمبرداریم کمی افت میکنه، شما هم همین مشکل رو دارین؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

گوشی من تاچش ایراد پیدا کرد بعدش مجبور شدم دادم بیرون تاچ رو عوض کردن بعد اون تعمیر کاره گفتش که باید فلش کرد تا گوشیت کار کنه حالا که فلش کرده گوشیم نه درست آنتن میده (یعنی اپراتور رو هم گاهی نمیشناسه) تازه نصف پایینی تاچش هم بی حسه یا حداقل گاهی وقتا کار میکنه ، الان که آپدیتشم کردم هنوز همون مشکلات رو داره .
    لصفا راهنماییم کنید!

7. این کاربر از javad1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان کسی نمیدونه علت چیه؟چندروز دیگه شارژاینترنتم تموم میشه میخوام زودتر آپدیتش کنم.کمکم کنید.
    شما باید اول کلید سبز رو نگه دارید بعد کابل usb رو وصل کنید

9. این کاربر از javad1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ahmad280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    كارخانه مرسدس

پيش فرض

با سلام به دوستان عزيز
    من 4 ماه است كه يه ويواز ساده خريدم حالا مدتی است كه سرعت گوشی مقداری کم شده به نظر شما ايرادش چيه.

در آغاز فعالیت ahmad280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    كارخانه مرسدس

پيش فرض

گوشی من تاچش ایراد پیدا کرد بعدش مجبور شدم دادم بیرون تاچ رو عوض کردن بعد اون تعمیر کاره گفتش که باید فلش کرد تا گوشیت کار کنه حالا که فلش کرده گوشیم نه درست آنتن میده (یعنی اپراتور رو هم گاهی نمیشناسه) تازه نصف پایینی تاچش هم بی حسه یا حداقل گاهی وقتا کار میکنه ، الان که آپدیتشم کردم هنوز همون مشکلات رو داره .
    لصفا راهنماییم کنید!
    با سلام
    به نظر من شاید مشکل نرم افزاری باشه .
    در ضمن گوشی رو دست همه کس نده

در آغاز فعالیت sammira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    هرجا که منو بخوان

پيش فرض

سلام بچه ها من یه دوهفته پیش ویواز گرفتم و تا 3 4 روز اول خوب بود اما حالا جدیدا هی میزنه(mm+3تماس موجود نمیباشد )
    همش باید گوشیرو خاموش کنم دوباره روشن کنم که تا چند ساعت اوکی باشه کلافه شدم بخدا هرکسی هم میخواد تماس بگیره میگه چرا خاموش گوشیت اصلا این ارورش معلوم نمیکنه چیکارش باید بکنم توروخدا اگه کسی میدونه کمکم کنه

داره خودمونی میشه VAHID321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

با سلام به دوستان عزيز
    من 4 ماه است كه يه ويواز ساده خريدم حالا مدتی است كه سرعت گوشی مقداری کم شده به نظر شما ايرادش چيه.
    مشکل خاصی نیست
    اکثر گوشیها بعد یه مدت که باهاش کار میکنی و توش برنامه-اهنگ و چیزهای دیگه ذخیره میکنی مقداری سرعتش میاد پایین
    ولی اگر خیلی اومد پایین باید یا فرمت ویا تعمیر بشه
    Last edited by VAHID321; 01-05-2011 at 12:00.

14. این کاربر از VAHID321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •