علائدين بدون گارانتي و رم 2گيگ 240 طبقه 4...
علائدين بدون گارانتي و رم 2گيگ 240 طبقه 4...
دوستان کسی نمیدونه علت چیه؟چندروز دیگه شارژاینترنتم تموم میشه میخوام زودتر آپدیتش کنم.کمکم کنید.
منم چند روزه ویواز گرفتم و چیزهایی که فهمیدم رو میگم .
کیفیت عکس و فیلمش در حد تبلیغاتش نیست .... کلا برای عکس باید شرایط خاصی باشه تا عکس خوب در بیاد و کنتراست واقعا پایینه و آزار دهندست ..... ولی در کل عکسهای خوبی میگیره و اگه لازم دارید عکستون بهتر باشه باید با کامپیوتر کنتراست رو افزایش بدید تا ببینید چقدر عکسها خوب گرفته شدند .
اون پیغام کزایی "حافظه پر است " برای من بیشتر زمانی ظاهر میشه که از فوکوس دستی استفاده بکنم . در این حالت کافیه یه بار حالت auto (که اون پایینه ) رو انتخاب کنم و دوباره برم روی حالت دستی که درست میشه و دیگه پیغام نمیده .... اما اگه تو حالت auto پیغام داد حتما باید ریست کرد . عکاسیش در حالت ماکرو بهتره .
کیفیت فیلم hd خوبه فقط تعداد فریمش کمه ... اما در حالت vga تعداد فریم 30 هست و خیلی خوبه .... و فوکوس مداوم که اعجاب انگیزه و خیلی بدرد میخوره .
صداش کمه ولی برای من کافیه شاید در حد k750 باشه ..... کیفیت lcd خوبه و راضی کنندست .....
بسیار سبک و کم حجم و زیبا و با کلاس و شیکه و هرکسی دیده خوشش اومده ...... برنامه هم هنوز خیلی روش نصب نکردم ...ولی سرعتش بالاست و هنگ نداره .
بعدا بازم تجربیاتمو میگم
گوشی رو دوباره آپدیت کردم اما باز هم مشکل داشتم تا خودم دست بکار شدم یکی از دوستان تو انجمن هم گفت که مموری ویروس داره مموری فرمت کردم ودیدم که بله این ویروس ها حتی با فرمت تو محیط ویندوز پاک نمیشن که بلاخره دستی وبا کمک آنتی ویروس مخصوص موفق به از بین بردن این ویروس ها شدم و الان دیگه در هنگام عکس همچین اخطاری نمیده
میشه اسم این آنتی ویروس مخصوص رو بگید! چون منم بعضی وقتا در حین عکس گرفتن با این مشکل روبرو میشم در حالی که توو فیلم برداری اصلا این پیغام نشون داده نمیشه!
راستی دوستان وقتی حافظه پر شده به 6.5 گیگ نزدیک میشه فریم ریت فیلمبرداریم کمی افت میکنه، شما هم همین مشکل رو دارین؟![]()
گوشی من تاچش ایراد پیدا کرد بعدش مجبور شدم دادم بیرون تاچ رو عوض کردن بعد اون تعمیر کاره گفتش که باید فلش کرد تا گوشیت کار کنه حالا که فلش کرده گوشیم نه درست آنتن میده (یعنی اپراتور رو هم گاهی نمیشناسه) تازه نصف پایینی تاچش هم بی حسه یا حداقل گاهی وقتا کار میکنه ، الان که آپدیتشم کردم هنوز همون مشکلات رو داره .
لصفا راهنماییم کنید!![]()
شما باید اول کلید سبز رو نگه دارید بعد کابل usb رو وصل کنید
با سلام به دوستان عزيز
من 4 ماه است كه يه ويواز ساده خريدم حالا مدتی است كه سرعت گوشی مقداری کم شده به نظر شما ايرادش چيه.
با سلام
به نظر من شاید مشکل نرم افزاری باشه .
در ضمن گوشی رو دست همه کس نده![]()
سلام بچه ها من یه دوهفته پیش ویواز گرفتم و تا 3 4 روز اول خوب بود اما حالا جدیدا هی میزنه(mm+3تماس موجود نمیباشد )
همش باید گوشیرو خاموش کنم دوباره روشن کنم که تا چند ساعت اوکی باشه کلافه شدم بخدا هرکسی هم میخواد تماس بگیره میگه چرا خاموش گوشیت اصلا این ارورش معلوم نمیکنه چیکارش باید بکنم توروخدا اگه کسی میدونه کمکم کنه
مشکل خاصی نیست
اکثر گوشیها بعد یه مدت که باهاش کار میکنی و توش برنامه-اهنگ و چیزهای دیگه ذخیره میکنی مقداری سرعتش میاد پایین
ولی اگر خیلی اومد پایین باید یا فرمت ویا تعمیر بشه
Last edited by VAHID321; 01-05-2011 at 12:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)