تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 380 از 472 اولاول ... 280330370376377378379380381382383384390430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,791 به 3,800 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون از دوستان
    خوبی این فروم اینه که اگر من بیام توی تاپیک سمند حرف یزنم خیالم راحته که همه کسانی که اینجا هستن سمند دارن یا داشتن و صادقانه بحث می کنند و کسی در مورد خودرو دیگه ای نظر نمیده یا کسی که خودرو دیگه ای داره نمیاد اینجا نظر بده خلاصه هر ی سرش به کار خودش هست.
    فعلا کیلومتر ماشین از 600 رد شده
    مشکل فنی خدا را شکر نداره
    همه چیز هم به خوبی داره کار می کنه
    فقط این صدای ضر ضر وقتایی که ضبط را خاموش می کنم روی مخه
    البته من آدم حساسی نیستم و 90 درصد مواقعی که ماشین را میرونم ضبطش روشنه پس این صدا را اصلا نمیشنوم
    تنها نکته ای که دل چرکینم کرده همین نبود نمدی زیر داشبرد هست که سیمها آویزونه
    استفاده من از ماشین صرفا اتوبان های کوهستانی هست و بس یعنی 95% مواقع من دارم توی این جاده ها طی طریق می کنم و هر هفته حدود 200 تا 250 کیلومتر ماشین راه میره
    کلا چون در آب بندی هست من سعی می کنم دور موتور را از 3500 بیشتر نکنم ولی خوب دیروز تا 130 باهش رفتم
    این که گفته میشه این موتور خیلی کم صداس همش کشکه آن چنان هم بی صدا نیست گفتم که کسانی که قصد خرید دارن در جریان باشن بعد توی ذوقشون نخوره
    البته باید بگم 95% خودرو های 4 سیلندر دنیا لرزش و صدا را دارند پس خیلی هم انتظارات را نباید بالا برد
    نکته منفی دیگه اینکه تعلیقش خشکه مخصوصا عقبش
    اما نکته مثبتش : صندلی هاش خیلی راحته
    میشینم روش و تکیه میدم سرم را هم میذارم روی پشت سری و راحت تا مقصد میرم یک دستم روی زیر مینی کنسول وسط و دست دیگم روی رودری
    احتمال زیاد تا دو هفته دیگه هم روغنش را عوض می کنم و قصد دارم از روغن های تمام سنتتیک استفاده کنم
    اون نمدی بین محصولات ایران خودرو من تابحال توی چند سال گذشته ۳-۴ مورد دیدم که شرکت یادش رفته توی یه قسمت نصبش کنه
    چون کل مراحل توسط نیروی انسانی انجام میشه و بازرسی‌هارم در جریانم که چجوری انجام میشه، گهگاهی قطعات معیوب نصب میشه یا یک قطعه‌رو یادشون میره نصب کنند و همونجوری هم میآد دست مشتری
    باز ایران خودرو تهران خوبه
    دوستانی که تولیدی‌های خراسان رو تحویل گرفتن توی ماشینشون پوست تخمه و پسته هم یافت شده )
    اینجور موارد رو بهتره همون موقع تحویل گرفتن ماشین از نمایندگی بررسی کنین که تکمیل کنند و بهتون تحویل بدن
    جریان سر و صدای کابین معضل همیشگی ماشینای ایرانیه که به همه قطعات پلاستیکی و نصبشون ربط داره و نمیشه براحتی کامل صداگیری کرد

صدای موتور هم یکم از TU5 بیشتر و از موتور XU7 کمتره

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. این کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوست عزیز من شمعهای ماشینو با سوزنی بوش با گپ 0.9 عوض کردم
    این گپ مناسبه یا باید کمتر باشه؟
    -----------------------------------------------------------
    منظور از گپ چیه؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منظور از گپ چیه؟
    فاصله دهانه شمع رو گپ میگن .

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

منظور از گپ چیه؟
    ۰.۹ زیاده دوست من
    مدت‌ها توی این فاروم و فاروم‌های دیگه در مورد مناسب‌ترین گپ صحبت کردیم با دوستان و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که بهترین گپ از ۰.۷۵ تا ۰.۸ هست.

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. این کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام بر اساتيد سمند اي اف 7 پايه گاز سوز مدل ابان 91 با 50000 تا كاركرد
    رفتم شمع عوض كنم ديدم بالاي شمعها بين محل اتصال واير و شمع (نه تو خونه هاي سيلندر )، بالاي شمعهاي 2 و 3 مقداري روغن جمع شده از مكانيك پرسيدم گفت مشكلي نيست اين روغن بمرور زمان جمع شده بايد بچه سيلندر باز بشه و با چسب اب بندي بشه و بعد بسته بشه

نظر اساتيد رو مي خواستم

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

اين روغن ميتونه سرريز روغن از سايكلون هم باشه يا اينكه از نشتي واشر اب بندي قاب سوپ ها روي سرسيلندر
    ببينيد وضعيت نشتي يا روغن ريختگي روي قاب چطوره؟
    اگه ميتونيد عكس بذاريد از وضعيت موجود روي موتورتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان وقتی پامو از رو گاز برداشتم و دوباره میخوام گاز بدم ماشین اولش کله میکنه..انگار به اتاق ضربه وارد میشه
    بیشتر تو دنده یک و دو..فرقی هم نمیکنه اروم فشار بدم پدالو..در هر صورت اینجوریه
    عادیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

اين روغن ميتونه سرريز روغن از سايكلون هم باشه يا اينكه از نشتي واشر اب بندي قاب سوپ ها روي سرسيلندر
    ببينيد وضعيت نشتي يا روغن ريختگي روي قاب چطوره؟
    اگه ميتونيد عكس بذاريد از وضعيت موجود روي موتورتون
    ظاهرا چيز خاصي ديده نمي شه ولي وقتي شمع 2 و 3 باز شد و مكانيك اون ها رو بيرون مي اورد يه مقدار روغن حدود 5 سي سي همراش بيرون ريخت بعد مكانيك روغن را با بنزين شستشو داد و شمع نو رو بست
    سايكلون چيه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

ظاهرا چيز خاصي ديده نمي شه ولي وقتي شمع 2 و 3 باز شد و مكانيك اون ها رو بيرون مي اورد يه مقدار روغن حدود 5 سي سي همراش بيرون ريخت بعد مكانيك روغن را با بنزين شستشو داد و شمع نو رو بست
    سايكلون چيه ؟
    روي قاب مشكي روي شمعها و حتي زير قاب هم روغني ديده نمي شه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام. EF7 کیلومتر 13000 مالتی پلکس.
    جدیدا حس می کنم لرزش ماشین زیاد شده. مثلا آینه عقب لرزش داره، صفحه کیلومتر اکثر مواقع صدا میده و .. مخصوصا وقتی دور موتور میفته وقتی هم که موتور سرده بیشتره ..... از چی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •