ممنون از دوستان
خوبی این فروم اینه که اگر من بیام توی تاپیک سمند حرف یزنم خیالم راحته که همه کسانی که اینجا هستن سمند دارن یا داشتن و صادقانه بحث می کنند و کسی در مورد خودرو دیگه ای نظر نمیده یا کسی که خودرو دیگه ای داره نمیاد اینجا نظر بده خلاصه هر ی سرش به کار خودش هست.
فعلا کیلومتر ماشین از 600 رد شده
مشکل فنی خدا را شکر نداره
همه چیز هم به خوبی داره کار می کنه
فقط این صدای ضر ضر وقتایی که ضبط را خاموش می کنم روی مخه

البته من آدم حساسی نیستم و 90 درصد مواقعی که ماشین را میرونم ضبطش روشنه پس این صدا را اصلا نمیشنوم
تنها نکته ای که دل چرکینم کرده همین نبود نمدی زیر داشبرد هست که سیمها آویزونه
استفاده من از ماشین صرفا اتوبان های کوهستانی هست و بس یعنی 95% مواقع من دارم توی این جاده ها طی طریق می کنم و هر هفته حدود 200 تا 250 کیلومتر ماشین راه میره
کلا چون در آب بندی هست من سعی می کنم دور موتور را از 3500 بیشتر نکنم ولی خوب دیروز تا 130 باهش رفتم
این که گفته میشه این موتور خیلی کم صداس همش کشکه آن چنان هم بی صدا نیست گفتم که کسانی که قصد خرید دارن در جریان باشن بعد توی ذوقشون نخوره
البته باید بگم 95% خودرو های 4 سیلندر دنیا لرزش و صدا را دارند پس خیلی هم انتظارات را نباید بالا برد
نکته منفی دیگه اینکه تعلیقش خشکه مخصوصا عقبش
اما نکته مثبتش : صندلی هاش خیلی راحته

میشینم روش و تکیه میدم سرم را هم میذارم روی پشت سری و راحت تا مقصد میرم یک دستم روی زیر مینی کنسول وسط و دست دیگم روی رودری

احتمال زیاد تا دو هفته دیگه هم روغنش را عوض می کنم و قصد دارم از روغن های تمام سنتتیک استفاده کنم