تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 380 از 432 اولاول ... 280330370376377378379380381382383384390430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,791 به 3,800 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

دوستان
    من الان تو علمی کاربردی هستم میخوام برای ورودی بهمن برم یه دانشگاه دیگه برای همین میخوام بدونم که انتقالی میشه گرفت یا اینکه باید انصراف بدم؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

دوستان
    من الان تو علمی کاربردی هستم میخوام برای ورودی بهمن برم یه دانشگاه دیگه برای همین میخوام بدونم که انتقالی میشه گرفت یا اینکه باید انصراف بدم؟
    سلام
    ارزش انتقالی و دردسراشو نداره! انصراف بدین بهتره

3. 2 کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

برای کاردانی دفترچه نمیاد ؟! من الان پیام نور هستم ورودی مهر امسال ولی فاصله دانشگاه زیاده اگه این علمی کاربردی زود بیاد دفترچه کاردانیش برم علمی کاربردی!

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام دوستان

برای کاردانی دفترچه نمیاد ؟! من الان پیام نور هستم ورودی مهر امسال ولی فاصله دانشگاه زیاده اگه این علمی کاربردی زود بیاد دفترچه کاردانیش برم علمی کاربردی!
    سلام برای ترم بهمن دفترچه میاد و اینجا اطلاع رسانی میشه

6. 2 کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

کسی نبود جواب من و بده؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام بچه ها من یه کمک می خوام ازتون من الان دانشجوی ترم 2 مدیریت بیمه هستم تو علمی کاربردی من ورودی بهمن ماه سال پیشم برای کارشناسی ناپیوستش یه سوالی دارم می خوام ببینم که من می تونم برای دوره بهمن ماه امسال دوباره تو همین رشته پذیرش بدم برای تهران چون برام مهمه که تهران قبول بشم به خاطره شرایطه خانوادگی ولی الان متاسفانه فعلا تهران نیستم البته جامم زیاد بد نیست ولی بدبختی اینه که کلاسامون همش بعد ازظهر برگزار میشه منی که کارمند نیستم باید مثلا اون موقع برم سره کلاس....وضعه نمراتمم بد نیست تا الان..البته اینم بگم معدله کاردانیم 13/17 بوده رشتمم کامپیوتر-نرم افزار می خوام که همین مدیریت بیمه رو بخونم چون هم مرتبط با کارمه هم اینکه برام راحته خوندنش و هم به رشته مدیریت علاقه دارم چون فوق لیسانس رو هم می خوام مدیریت بخونم..البته یه چیزه دیگه می خوام بدونم اگر شاغل بزنم شانسی دارم که زودتر قبول بشم؟؟؟از نظره امکاناتم که چی بگم این مرکزه ما شورشو در اوره باز صد رحمت به تهران...سواله آخر می تونم برای 2 ترم آخرم مهمانی بگیرم بعدشم مهمانی دائم؟؟؟الانم که این دفترچه آزمون کاردانی به کارشناسی رو نگاه می کنم اصلا یه موسسه هم برای رشته من نداره تو تهران...نمی دونم این چه وضعه تقسیم کردنه رشته هاست..
    سلام
    مدیریت بیمه و رشته هایی از این قبیل اغلب چون کارمندا میرن تهرانم همینچوریه یعنی کلاسا دیر شروع میشه
    موقع انتخاب دانشگاه باید دقت میکردین دانشگاه هایی که سهمیه شاغل میگرفتند رو انتخاب نکنید.
    اگر بزنید سهمیه شاغل و پذیرش بشید باید مدارک کارتون رو تحویل دانشگاه بدین در غیر این صورت پذیرش شما قبول نمیشه.
    برای مهمانی و انتقالی معدل شما ملاک نیست و باید دانشگاه مبدا و مقصد موافقت کنند فقط
    از شرایط مهمانی دائم علمی کاربردی خبری ندارم بهتره از نقل و انقالات دانشگاه تون بپرسید نمیدونم بدون کنکور امکان مهمانی یا نقل و انتقال داره یا نه

واحد آمورشی بهزیستی،شرکت گروه پزشکی ابن سینا ، مدیریت بیمه-بیمه اشخاص مکانش فلکه دوم صادقیه

محتوای مخفی: مقررات اموزشی دانشگاه علمی کاربردی 

میهمان :

• در مواردی که دانشجو به طور موقت ناگزیر به تغییر محل تحصیل خود باشد ، می تواند با موافقت موسسات آموزش مبداء و مقصد ، به عنوان دانشجوی میهمان ، بطور موقت ، برای مدت معین ، محل تحصیل خود را تغییر دهد .
    • میهمان شدن دانشجو در یک مرکز آموزشی ، مشروط بر این است که دانشجو حداقل یک نیمسال تحصیلی خود را در مرکز آموزشی مبداء گذرانده باشد .
    • میهمان شدن در طول مدت تحصیل ، در هر مقطع تحصیلی فقط یک بار مجاز است .

تغییر رشته :

• دانشجو فقط می باید یک ترم تحصیلی ( حداقل 12 و حداکثر 20 واحد درسی از دروس سرفصل مصوب ) را با معدل حداقل 15 گذرانده باشد و همچنین در امتحانات کلیه دروس اخذ شده در ترم می باید حضور داشته باشد. دانشجویانی که با استفاده از سهمیه آزاد پذیرفته شده اند می باید کف معدل دیپلم کد رشته جدید در همان گروه آزمایشی قبولی همان سال پذیرش و دانشجویانی که دارای دیپلم هنرستان نظام قدیم ، فنی حرفه ای و کار و دانش و دانشجویانی که با استفاده از سهمیه شاغلین پذیرفته شده اند نیز می باید کف معدل ذیپلم در کد رشته جدید در همان زیر گروه آزمایشی قبئلی در همان سال پذیرش را داشته باشد .
    • دانشجو در هر یک از مقاطع تحصیلی تنها یک بار می توانند تغییر رشته دهد و اقدام نکردن دانشجو جهت ثبت نام در رشته جدید به منزله انصراف از تغییر رشته بوده و حق تغییر رشته تا پایان دوره از وی سلب می شود .
    • با توجه به حداکثر مدت مجاز تحصیل ، امکان گذراندن واحد های درسی مورد نیاز در رشته جدید را داشته باشد.
    • متقاضی تغییر رشته باید در خواست خود را همراه مدارک لازم حداقل 6 هفته پیش از شروع نیمسال تحصیلی به اداره آموزش محل تحصیل خود تسلیم نماید.

9. این کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام.
    تهران واسه رشته آی پی چه مناطقی رو داره ؟؟؟
    مرسی

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام.
    تهران واسه رشته آی پی چه مناطقی رو داره ؟؟؟
    مرسی
    سلام
    برای رشته فناوری اطلاعات اینترنت و شبکه های گسترده :

مرکز آموزش علمی - کاربردی جهاد دانشگاهی تهران1
    مرکز آموزش علمی - کاربردی شرکت داده پردازی ایران
    مرکز آموزش علمی - کاربردی سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران
    مرکز آموزش علمی - کاربردی مخابرات نزاجا -شهید سرتیپ امینی
    مرکز آموزش علمی - کاربردی دانشگاه علوم انتظامی
    مرکز آموزش علمی - کاربردیئ شرکت گسترش انفورماتیک ایران
    مرکز آموزش علمی - کاربردی تحقیقات صنعتی ایران
    مرکز آموزش علمی - کاربردی علوم و فنون علامه طبرسی
    موسسه آموزش عالی آزاد انفورماتیک ایران
    موسسه آموزش عالی آزاد علوم و فنون دانشسار
    موسسه آموزش عالی آزاد مدیریت و فناوری امیرکبیر
    موسسه آموزش عالی آزاد نوآوران عصر دانش
    موسسه آموزش عالی آزاد هادی
    مرکز آموزش علمی - کاربردی فرهنگ و هنر واحد 38 تهران

12. 3 کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

یچه ها یه سوال داشتم می خوام بینم راجبه علمی کاربردی چی فکر می کنین با اینکه زیره نظره وزارت علوم و بدون کنکور پذیرش می گیرن..من خودم نو مقطغ کاردانی ناپیوستش بودم ، کارشناسیش رو هم که الان دارم تو این دانشگاه می خونم البته الان هم شرایطم و اون بالا نوشتم براتون...اینم بگم من دیپلمم فنی حرفه ای (شاخه کامپیوتر )بوده می خوام ببینم آیا من اشتباه کردم برای این که تحصیلات تکمیلی داشته باشم این دانشگاه رو انتخاب کردم در ثانی من قصدم از اومدن به این دانشگاه با توجه به شرایطه کاری گه دارم و می دونم در آینده چی کارم این دانشگاه رو برای دوره کارشناسی ناپیوسته (همون لیسانس)انتخاب کردم ..حال می خوام بگم که واقعا راجبه این دانشگاه چی فکر می کنین چون برام خیلی مهمه که مسیره تحصیلم رو درست انتخاب کرده باشم در واقغ یه جور مشاوره می خوام ازتون در آخر اینکه من هدفم از تحصیل گرفتن مدرک فوق لیسانس در خارج از ایران می باشد بقیه دوستان رو نمی دونم البته اینم بگم که دوره کاردانیم خوب بود جان هر کی دوست دارین چرت و پرت ننویسین و بیام درست بجث کنیم اینم بگم که الان هم 27 سالمه
    Last edited by iranchelseafan; 18-11-2014 at 14:09.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

دوستان مثلا اگه تو یه کلاس همه برن و چند نفر بمونن کلاس برای ترم بعدش کنسل میشه؟
    ما 11 نفر بودیم سه نفر رفتن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •