قیمت پلی استیشن اسلیم الان تو بازار چنده و کجا برای فروش ps3 با انصاف تر هستن ممنون
قیمت پلی استیشن اسلیم الان تو بازار چنده و کجا برای فروش ps3 با انصاف تر هستن ممنون
سلام
اساتید و دوستان گرامی به نظر شما الان با توجه به بازار و وضع موجود خرید کنسول کار درستی است یا صبر کنم؟همچنین قضیه این کنسول های جدید یا نسل جدید جیه این مغازه ها میگند؟و عرض کنم نسل حدید XBOX , PS3 کی میاد ارزش صبر داره؟
شرمنده اگه سوالام زیاد شد
با تشکر
سلام
ایکس باکس فت مدلarcade دست دوم چقدر می ارزه؟
هارد نداره.2سال داره کارمیکنه.
اگه فروشنده ای هرچی بیشتر اگه خریداری هرچی کمتر
جنس دسته دوم همین طوری قیمت مشخصی نداره وای به حالی که نوش هم تو بازار نباشه کلا
خودت کلات رو قاضی کن
اسلیم 4 گیگ نو حول و حوش 950 هست حالا آرکید نو مثلا فرض کنیم اگه بود 600-700 میارزید و دسته دومش 300-400 !
می بینی که نمیشه قیمت تعیین کرد!!
از یکی از آشناها میخوام بگیرم
خودش اون موقع 400خریدش!!!!!!
نسبتا تمیزه مشکل خاصی هم نداره
بازم به نظرت300-400بگیرم ازش؟
سلام دوستان دو روز دیگه میخاستیم دسته بازی بخریم برا PES و FIFA.
واسه لپ تاپ میخام.
USB باشه.
شوک داشته باشه.
دو قلو باشه(سر هم یاشه)
از 35 و نهایتا 40 بالاتر نره.
یه جورایی شبیه این عکس ولی دوقلو باشه!!!
![]()
مدل های زیادی هست،از مارک H.B یا ویرا بگیر.................
اگه میخوای یه دسته پدر مادر بگیری که هم باهاش حال کنی هم بازی کردن با ویندوز بهت بچسبه،XBOX Controller For Windows بگیر،به جرات میشه گفت بهترین کنترلر توی بازار هست برای ویندوز...............
120 هستش حدودا"........................
سلام
یکPS3 Slim 320 با دسته اضافه اورجینال و یک کیف و یک بازی اورجینال و3.55 کپی خور شده با روشی نامعلوم فعلا ولی multiman روشه با 20 تا بازی کپی
720 ارزش خرید داره ؟ یک خش کوچیک کنار دستگاه هست
ظاهرا از دانگل استفاده نشده می خواستم بدونم با ورژن جدید فول مولتی من میشه بازی های که مخصوص تروبلو بود رو هم نصب و اجرا کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)