تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 380 از 966 اولاول ... 280330370376377378379380381382383384390430480880 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,791 به 3,800 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

حرف شما درسته ، من یکی از دوستام که برق شهید رجایی میخونه میگه توی همه کلاس هایی که داره شبانه و روزانه همه هستش .
    اما shabeashegha (اگه اشتباه نکنم سینا عزیز) رشته تجربی هستش ، شاید تجربی ها یا دانشگاه علوم پزشکی تهران سیستمش فرق میکنه....
    آره رامین جان . سینا هستم . فکر کنم حق با تو و اون دوستمون باشه . من رشتم تجربیه شاید برای همینه که سیستمش متفاوته . اینم بگم که من توی تجربی تا جایی که میدونم همه شبانه ها ترم بهمنی هستن . ولی ظاهرا توی ریاضی از مهر هم شروع میشه بعضی شبانه ها. شرمنده اگه حرفم عمومیت نداشت

2. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سپاس والله گاج برای انتخاب رشته ی دانشگاه ازاد یه دفترچه داده بود که حتی کلاس های پاره وقت با کلاس های تمام وقت مشترک هست .
    در اخر گفته بود نظام پاره وقت نسبت به تمام وقت هیچ امتیاز منفی ندارد فقط کمی! شهریه ی ان بیشتر از تمام وقت است .
    ولی توی خود دفترچه ی دانشگاه ازاد گفته که کلاس های تمام وقت در نوبت بعد از ظهر برگذار میشه .

دیگه فکرم به جایی قد نمیده .
    به نظرتون ترم اول میتونم 20 واحد بردارم؟ و اینکه چقدر احتمال داره اکثر کلاس هام صبح باشه؟
    دوستان ممنون میشم راهنمایی کنین .
    پس صددرصده صددرصد من کلاس هام با تمام وقتا مشترکه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام.. رفیق من 2 ترم مشروط شدم و معدلش 8.50 هست.کارشناسی آزاد میخونه.هنوز بهش چیزی نگفتن که اخراجه.اما اگر قبل از اخراجی انصراف بده دانشجو انصرافی محسوب میشه یا اخراجی؟ شناس که اورده کنکور داده و اتفاقا قبول شده یک شهر دیگه
    حالا میگه میتونه با این وضعیت انصراف بده و بره شهر جدید؟ اگر اخراجش کنن باز هم میتونه بره شهر جدید ثبت نام؟
    میگن اگر انصراف بده مشکل نظام وظیفه و آموزشی بر نمیخوره اگر اخراج بشه چی؟
    Last edited by iranch; 06-09-2010 at 14:28.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

مدرک اصل پیش دانشگاهی از طرف اموزش و پرورش منطقه خودتون صادر می شود که برای تایید

اتمام دوره پیش دانشگاهی هستش . که باید اموزش و پرورش منطقه مدرک پیش دانشگاهی اصل رو

برای تکمیل پرونده برای دریافت مدرک لیسانس یا کاردانی به دانشگاه مربوطه ارسال کند .

مدرک موقت رو به راحتی می توانید از مرکز پیش دانشگاهی که می خواندید دریافت و به واحد دانشگاهی ببرید

که تاییدی بر گذراندن تمامی واحدهای پیش دانشگاهی می باشد .

در دانشگاه ازاد یک سفته از شما خواهند گرفت تا در اینده اگر مدرک از سوی اموزش و پرورش منطقه ارسال نشد

خودتون مدرک اصل پیش دانشگاهی رو دریافت و برای تکمیل پرونده به دانشگاه ببرید .

اگر الان هم اصل مدرک رو نبردید حتما ترم اخر اصل مدرک رو ببرید و سفته رو هم از دانشگاه بگیرید.

البته مدرک لیسانس رو بعد از دریافت کارت پایان خدمت سربازی می دهند .

مدرک پیش دانشگاهی اصل چه مدت بعد از مدرک موقت صادر میشه ؟ من پارسال پیشو تموم کردم . الان مدرک اصل صادر شده که برم بگیرم؟

ممنون

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان عزیز، کسی میدونه زمان اعلام تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد آزاد کی هست؟
    من رتبم شده 43 ولی آخرین فرد قبولی 28 هست! احتمال داره قبول شم؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام.. رفیق من 2 ترم مشروط شدم و معدلش 8.50 هست.کارشناسی آزاد میخونه.هنوز بهش چیزی نگفتن که اخراجه.اما اگر قبل از اخراجی انصراف بده دانشجو انصرافی محسوب میشه یا اخراجی؟ شناس که اورده کنکور داده و اتفاقا قبول شده یک شهر دیگه
    حالا میگه میتونه با این وضعیت انصراف بده و بره شهر جدید؟ اگر اخراجش کنن باز هم میتونه بره شهر جدید ثبت نام؟
    میگن اگر انصراف بده مشکل نظام وظیفه و آموزشی بر نمیخوره اگر اخراج بشه چی؟

اگه مشمول باشه در صورت انصراف باید بره خدمت ، همینطور هم در صورت اخراج

اگه هم دو ترم مشروط شده که خواه ناخواه نامه اخراجی رو میزنن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اگه مشمول باشه در صورت انصراف باید بره خدمت ، همینطور هم در صورت اخراج

اگه هم دو ترم مشروط شده که خواه ناخواه نامه اخراجی رو میزنن
    سلام الان زنگ زد بهم گفت دانشگاه بوده و تو نامه انصراف براش زن یک ترم مشروط شده
    ترم دوم هیچ درسی رو پاس نکرده و یک درس رو امتحان داده اونم افتاده (التبه مشکل داشت و من در جریانشم)
    امکان داره خود دانشگاه ترم دوم رو براش حذف ترم کرده؟ نه مشمول نبوده و 2 ترم خونده
    نمیتونه الان انصراف داده بره دانشگاه جدید ثبت نام؟
    میگم چرا این نمیتونه بره شهر جدید ثبت نام؟ من خودم 2 ترم خوندم و انصراف دادم و این ترم دارم میرم شهر جدید ثبت نام . چرا اون نمیتونه؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام الان زنگ زد بهم گفت دانشگاه بوده و تو نامه انصراف براش زن یک ترم مشروط شده
    ترم دوم هیچ درسی رو پاس نکرده و یک درس رو امتحان داده اونم افتاده (التبه مشکل داشت و من در جریانشم)
    امکان داره خود دانشگاه ترم دوم رو براش حذف ترم کرده؟ نه مشمول نبوده و 2 ترم خونده
    نمیتونه الان انصراف داده بره دانشگاه جدید ثبت نام؟
    میگم چرا این نمیتونه بره شهر جدید ثبت نام؟ من خودم 2 ترم خوندم و انصراف دادم و این ترم دارم میرم شهر جدید ثبت نام . چرا اون نمیتونه؟
    اگه مشمول نیست که میتونه بره ثبت نام کنه ( با نامه انصرافی )

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تکمیل ظرفیت ارشد
    رو اخبار گفت
    بعدا خود سایت آزمون اعلام میکنه

بعد از ثبت نام و ...

چیزی از کارشناسی نگفت

---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------

مدرک پیش دانشگاهی اصل چه مدت بعد از مدرک موقت صادر میشه ؟ من پارسال پیشو تموم کردم . الان مدرک اصل صادر شده که برم بگیرم؟

ممنون
    آره
    میتونی بری بگیری
    اصلِ اصل

11. این کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگه جواب بدید :
    ۱.من الان ساختمون مرکزی دانشگاه آزاد بودم ۱ کی میگه انتقالی تو دانشگاه آزاد فقط ۱ ترم اونم به صورت مهمان ،۱ کی دیگه میگه انتقاله دائم هم داره .یعنی بعد ۱ ترم با شرایطی پزشکی کامل منتقل میشی تهران ،تازه اون ۱ ترم اولم میتونی از دانشگاهه مبدا مرخصی بگیری البته باید شهریه ثابت رو بدی .اینو هم بگام که مطمئن ام که شرایطی انتقاله پزشکیو دارم فاقد میخام بدونم اصلان تو دانشگاه آزاد انتقاله دائم داریم یا نه ؟
    ۲.من رتبم ۲۰۱ شده تو رشته نمایش و آخرین نفره قبولی ۲۰۰ برای واحد تهران مرکز ،یعنی یک دونه اختلاف ،اگر من برم تو انتخابه۲ خودم که تنکابون هست ثبت نام کنم دیگه اسمم برای تکمیل ظرفیته انتخابه اولم اعلام نمیشه ؟یعنی اگه دانشگاه ثبت نام کنم دیگه جزو داوطلبین که اسمشون ممکنه تو تکمیل ظرفیت بیاد قرار نمیگیرم؟یا که نه حساب میکنن و اگر تکمیل ظرفیت تهران قبول شم میزان اونجا انصراف بدم بیام تهران ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •