تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 380 از 469 اولاول ... 280330370376377378379380381382383384390430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,791 به 3,800 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

پروفشنال asextor1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یه سوتی بزرگ هم از سایت کمیاب آنلاین . همتون دیگه باید این سایت رو بشناسید . چند وقتیه که این سایت هر 30 روز به قید قرعه به یکی از اونایی که عضو شدن لپتاپ جایزه میده . ولی مشکل اینجاست که روز 18 هر ماه قرعه کشی میکنن . حالا هر کی گفت سوتیش کجاست ؟

یه سوژه خنده دیگه هم پیدا کردم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از Javad_Ed عزیز معذرت میخوام . قصدم مسخره کردن نیست
    Last edited by asextor1; 06-08-2008 at 06:34. دليل: شسیشسشسی

پروفشنال c0dest0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام علیکم ایها الرجال و انساء
    حالا اون یکی
    من امروز مسئول انگشت نگاری برای پرسنل جدید الورود شدم !! خوب مشتری اول ما یه خانم با کلاس بودش! زنگ زدند که یه خانمی اومده بیا اطلاعاتشو وارد سیستم کن !! مام اومدیم پایین دیدیم عجب چیزی هست!! بعد از سلام و خسته نباشی و اینا و اینا گفتیم بد نیست یه کلاسی بزاریم خیلی موقر و متین خودمو نشون دادم با لبخند ملیحی ! ازش پرسیدم رشته ش رو و کی اومده و اینا بعد کلید اتاق رو در آوردم و انداختم توی در ولی هر کار کردم در باز نشد لامصب انگار کلید اصلا مال این در نبود! عرق از سر رو روم می ریخت بعد از کلی کشتی گرفتن با در کلید رو در آوردم و گفتم مثل اینکه کلید مال این در نیست برگشتم برم بالا دیدم دختره صدام کرد و گفت این در که باز ه!!!!

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

گفتی گربه یاد یک چیزی افتادم!
    یک شب تو راهرو تاریک بود درم باز بود داشتم از پله ها میرفتم بالا که دیدم پام و گزاشتم رو چیزی که یک صدایی داد!
    نگاه کردم دیدم یک بچه گربه کوچولو بود!
    تفلی دوید رفت ولی روز بعد دیدم...
    ای قاتل!!
    اگه عذاب وجدان هم نداری دیگه هیچی!!!

یه سوتی بزرگ هم از سایت کمیاب آنلاین . همتون دیگه باید این سایت رو بشناسید . چند وقتیه که این سایت هر 30 روز به قید قرعه به یکی از اونایی که عضو شدن لپتاپ جایزه میده . ولی مشکل اینجاست که روز 18 هر ماه قرعه کشی میکنن . حالا هر کی گفت سوتیش کجاست ؟
    یه چیزی بگم؟ آخه اومدی کجا میپرسی حدس بزنین؟ آخه اینجه که همه سوتی میدن IQ شون نمیکشه!!!! میشه خودت جوابو بگی؟

امروز با بابام و داداشم داشتیم میرفتیم دکتر. بابام خیلی به داداشم گیر میده که آروم برو چون خودش خیلی آروم میره! بعد داداشم هم برای رفتنه خیلی زور زد که آروم بره (تو اتوبان). برای رفتنه بابام گفت حقا که رانندگی رو از من به ارث بردی!!!!!!
    برای برگشتنه داداشم دیگه نتونست خودشو کنترل کنه و سریع رفت. منم حال میکردم!! بعد بابام بهش گفت من به عمرم اینقدر سریع نرفتم. داداشم گفت پس ژنتیکی نیست!

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    وقت ندارم فکر کنم امشب سری جدید سوتی هامو بنویسم بچه ها انگار سوتی ندارن دیگه ماشالله افزایش میزان آی کیو

اگه نباشه جاش خالی می مونه M A R S H A L L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    [Sin City]

پيش فرض

ماه 31 روزه پس چه طور اگه هر 30 روز يه بار جايزه بدن بازم ميشه 18 هر ماه؟

البته اگه از پاييز شروع كنن كه يه بحثه ديگه است
    Last edited by M A R S H A L L; 06-08-2008 at 15:38.

داره خودمونی میشه reflex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستی دارم که 2 سالی از من کوچیکتره و 15،14 سال پیش دوران راهنمایی من سوم بودم و اون اول و تو یه مدرسته هم بودیم.یه معلم خیلی گل هم داشتیم که امیدوارم خدا بهش عمر طولانی و سلامتی بده.این آقا معلم یه کت و شلوار خیلی شیک داشت و میگفت این کت و شلوار دومادیمه.ازش که راز شیک بودنش رو می پرسیدیم میگفت که توی یخچال نگهداریش میکنه.تا اینجا رو داشته باشید.
    این دوست من الان تو کار فرش شویی و مبل و پرده شویی سیاره.(با این دستگاه های پیشرفته).یه روز یه نفر بهش زنگ میزنه و ازش سرویس میخواسته و به فامیل همون آقا معلم خودش رو معرفی میکنه.دوستم که به خونشون میره میبینه یه زوج جوون هستند.حین کار با پسره خیلی رفیق میشه و میرن تو خاطرات تعریف کردن. دوستم بهش میگه که آره ما یه معلمی داشتیم که هم فامیل شما بود و چنان بود و چنین و قضیه ی کت و شلوار رو هم پیش میکشه و هر دو قاه قاه میخندند.بعد از کار پسره اصرار میکنه که باید بیای تو یه چای و شیرینی مهمونت کنم.دوستم که وارد میشه میبینه عکس معلممون توی اتاقه !
    نگو پدرش بوده.دوستم گفت نفهمیدم چطور چای رو خوردم و هر چی گفت پولش چی میشه از خجالت با عجله خداحافظی کردم اومدم بیرون!

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

منم که اصلا حال و حوصله سوتی تعریف کردن ندارم....

داره خودمونی میشه ali_blk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

میشه حدس زد خب , جمله ی آخر (حسابی به فلاکت افتادیم ) رو بخوای به زبون پسرا بگی چی میگی؟
    مثله اینکه جمله آخری که ویرایش کردم بیشتر از اصل ماجرا مورد توجهتونه .
    جمله آخر این بود حسابی به گا رفتیم. (اگه بی ادبانه ست ببخشید به اصرار دوستان گفتم)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

مثله اینکه جمله آخری که ویرایش کردم بیشتر از اصل ماجرا مورد توجهتونه .
    جمله آخر این بود حسابی به گا رفتیم. (اگه بی ادبانه ست ببخشید به اصرار دوستان گفتم)
    فکر میکنم تیکه جالب سوتیتم همین بوده!

آخر فروم باز prince72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

تا حالا شده تو پیتزا فروشی بعد میل کردن پیتزا یهو بفهمید پول همراتون نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •