جوابمو گرفتم مرسی
سلام دوستان
دیگه کم مونده سرمو بکوبم به دیوار
آقا 7 رو هر کاری میکنم بنصبم یا اصلا نصب نمیشه یا بعد نصب درست اجرا نمیشه
میره وسطای نصب یهو یه پیغامی میده و نصب متوقف میشه یا اگه اون پیغام رو نده صفحه مرگ ویندوز میاد بالا یا سیستم خاموش میشه
بالاخره بعد چند بار خاموش روشن کردن 7 کم آوارد و نصب شد
یکم که باهاش کار کردم و اومدم نت یهو صفحه مرگ اومد و خاموش شد
رفتم به دیوایس منیجر دیدم کارت D*V*B رو نشناخته
اونو در آواردم بهتر شد ولی بازم هم بعد چند لحظه یهو سیتم مردنش میگیره و خاموش میشه یا تو همونن صفحه مرگ گیر میکنه
مشخصات سیستم:در ضمن من 64 بیتی نصب کردده بئدم 32 بیتی رو هم خواستم نصب کنم نمیشد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی یه تاپیک قبلآ واسه درایور Geforse 9400 Gt واسه 7 داشتیم اسمش چی بود ؟
خواهشآ کمک کنید دیگه از این اکس پی زیقی خسته شدم
یعنی چی مدیا پلیر نداره؟ پس چی داره؟
واسه خودم 12 روش نصب بود ( از پیش نصب شده) .
البته بستگی داره از کدوم شرکت گرفته باشی ...
و در مورد مشکلت میتونی یه Kmplayer بگیری تا تموم فرمتها رو واست پخش کنه .
چون ویندوز 7 داری باید از Classic Version استفاده کنی تا با Subtitle سازگاری داشته باشه.!!(حالا تو نصبش کن مشکلی بود هستیم در خدمت)
![]()
ورژن اروپایی نداره
من 2مشکل دارم:
1-من ویندوز xp را روی c و 7را رو ی d نصب کردم.ولی توی 7همه نرم افزارا موقع نصب میخوان روی c نصب بشن انگار ویندوز روی c نصب شده ولی فایل های ویندوز توی d هستن.گیج شدم
موقع انتخاب ویندوز هم دیروز که نصب کردم فقط گزینه برای ویندوز xp بود ,seven ولی حالا شده 3 گزینه.
2تا 7 نوشته که جلوی یکودوم نوشته seven loader
سلام دوستان
من رو سیستم XP الان نصب هست
میخواستم 7 نصب کنم لطفا بگید که ایا اول باید XP رو حذف کنم یا نه ؟
اصلا میتونم دوتاشون رو همزمان داشته باشم ؟
ایا مثل ویستا هست ؟ یعنی اول باید XP نصب بشه و بعد سون یا نه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
اگه می خوای فقط یکی ویندوز داشته باشی،حذفش کن.در کل ربطی به ویندوز ایکس پی نداره که بخوای حذف کنی یا باشه.میخواستم 7 نصب کنم لطفا بگید که ایا اول باید XP رو حذف کنم یا نه ؟
می تونی داشته باشی و هیچ مشکلی نداره.ولی پیشنهاد می کنم که فقط سون نصب کن و اونم توی درایو cاصلا میتونم دوتاشون رو همزمان داشته باشم ؟
توی سوال اولتون پاسخ دادم.ربطی به ایکس پی نداره.ایا مثل ویستا هست ؟ یعنی اول باید XP نصب بشه و بعد سون یا نه ؟
در کل ویندوز خوبیه و سرعتش به مراتب بیشتر از ویستا هستش و همچنین زیباتر.
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------
به نظر من جالب نیست که دو تا سیستم عامل داری.
مطمعنی ویندوز سون توی d نصب کردی؟
1. ویندوز7 بعد از لود شدن به صورت پیش فرض درایو C رو به عنوان درایو ویندوز نشون میده .. ولی در بوت به همون شکلی هست که پارتیشن بندی کردین... (شما روی همون درایو c برنامه هارو نصب کن)
2. شما ویندوزتو به روش BootLoader کرک کردی...توی این روش یک گزینه به صفحه بوت اضافه میشه...
اول با همون برنامه ای که ویندوز رو کرک کردین، کرک رو پاک کنید(Uninstall) بعد باید از روش OEM یا Key&Certificate ویندوز رو کرک کنید...
میتونید از کرک زیر استفاده کنید... من هم توی 32بیتی و هم 64 بیتی تستش کردم...
محتوای مخفی: دانلود>>>
شما میتونید چند سیستم عامل رو درکنار هم روی بک کامپیوتر داشته باشید...
ترتیب نصب ویندوز، از ویندوزهای قدیمی به جدید است (مثال: 98 > XP > ویستا > 7 ) ولی میتونید با برنامه EasyBCD بدون حذف ویندوز قدیمی، یک ویندوز جدید نصب کنید...
نکته: هر سیستم عامل باید روی درایوهای جداگانه نصب شود...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by cdp; 05-02-2010 at 20:31.
1 : من آخرین ورژن Deamon Tools Lite رو از سایتش گرفتم ولی موقع نصب میگه باید سیستمت رو ریست کنی.
خوب تا اینجاش درست ( چون توی ویستا هم همین طوری بود )
بعد که سیستم میاد بالا خودش اتوماتیک اجرا میشه ولی اینبار به جای نصب دوباره می خواد مثل دفعه قبلش سیستم رو ریست کنه.
این کار رو چند بار انجام دادم ولی نصب نمیشه
نا گفته نماند که من قبلا این مشکل رو توی ویستا هم دیده بودم
دوست عزیز ورژن جدید وین 7 رو ساپورت میکنه ver 4.35.5
سلام دوستان
من برنامه Illustrator CS4 ME در windows7 نصب کردم و patch کردم اما بعد از یه مدت دیگه برنامه کار نکرد و تو صفحه شروع جلوی اسمش نوشته tryout .
همین برنامه را همزمان روی vista هم نصب کردم و بدون هیچ مشکلی داره اجرا میشه.(مشکل از برنامه نیست)
uninstall کردم و دوباره نصب کردم ولی فایده ای نداشت
کسی می تونه کمک کنه؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)