سلام موقع نصب تو اینترنتی اینترنت رو قطع کن و دوباره امتحان کن
سلام موقع نصب تو اینترنتی اینترنت رو قطع کن و دوباره امتحان کن
خیلی ممنون از راهنمایی حالا مشکل من اینه که برای اینکه کلا از اول بریزم می خوام rockstar social club رو uninstall کنم ولی اصلا تو add remove نیست که آنیستالش کنم وقتی هم می خوام بریزمش می گه یه ورژن جدید تر ( که با نت آپدیتش کردم ) قبلا رو دستگاه ریختی دوباره نمی شه بریزی خدا وکلی تو عمرم واسه اومدن یه بازی انقدر جون نکنده بودم پدر ما رو دراورد
شما سیستمت چیه اول اینو بگو.
DD3D50 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - عدم پشتیبانی کارت شما از DirectX 9.0
شما ی کارت گرافیک تا نخری همینه وضعت.
من که نصب میکنم تو uninstall هست اگر نبود دستی پاکش کن
سلام دوستان ، تورو خدا کمکم کنید
من هنگامی که به بازی میرم همه چی عالیه ، اف پی اس 23 دارم ، کیفیت هم خوبه اما بعد از حدود 20 الی 30 ثانیه از بازی میپره بیرون و این ارور رو میده :
بعد هم بازی رو میبنده و این ارور رو میده :
در ویندوز سون که استفاده میکردم این ارور ها رو نمیداد و بازی هیچ وقت گیر نمیکرد اما بالاتر از اف پی اس 17 نداشتم ، حتی تونستم بازی رو تموم کنم ! اما در ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 این مشکل رو دارم.
مشخصات سیستم و پچ و کرک :
Windows XP SP3
Ram : 2GB Sata
VGA : EAH 4670 ATI RADEON 1 GB DDR3
CPU : Inter Core Dou E5200 , 3.2 GHz - Overclock
Patch : 1.0.3 - Crack : Razor Black Screen
VGA Driver : 9.6 ATI
منتظر نظراتتون هستم ...![]()
مطمئن هستی از سلامت RAM ؟
نکنه که سیستم یا ویندوزت سنگین شده یا رم کم میاری البته رم 2 کافیه ولی احتمالا بخش اعظمی از رم صرق چیز خاصی میشه حالا یا VGA یا چیز دیگه من شخصا یک توصیه می کنم:
ویندوز رو یه بار عوض کنید
درایور جدید کارت گرافیک رو دانلود کنید.
سعی کنید cpu یا vga رو overclock نکنید
اگه تونستید از رم 4 استفاده کنید
یه کمی تنظیمات گرافیکی بازی رو تعدیل بدید.
سلام دوستان ، تورو خدا کمکم کنید
من هنگامی که به بازی میرم همه چی عالیه ، اف پی اس 23 دارم ، کیفیت هم خوبه اما بعد از حدود 20 الی 30 ثانیه از بازی میپره بیرون و این ارور رو میده :
بعد هم بازی رو میبنده و این ارور رو میده :
در ویندوز سون که استفاده میکردم این ارور ها رو نمیداد و بازی هیچ وقت گیر نمیکرد اما بالاتر از اف پی اس 17 نداشتم ، حتی تونستم بازی رو تموم کنم ! اما در ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 این مشکل رو دارم.
مشخصات سیستم و پچ و کرک :
Windows XP SP3
Ram : 2GB Sata
VGA : EAH 4670 ATI RADEON 1 GB DDR3
CPU : Inter Core Dou E5200 , 3.2 GHz - Overclock
Patch : 1.0.3 - Crack : Razor Black Screen
VGA Driver : 9.6 ATI
منتظر نظراتتون هستم ...![]()
با تشکر از توجه شما دوست عزیزم
من یک ماه پیش این مشکل رو با ویندوز ایکس پی داشتم ، به همین دلیل سون ریختم و هیچ مشکلی نبود ، با همین سیستم ، بعد دیروز که ویندوز رو دوباره عوض کردم و ایکس پی ریختم دیدم همون آش و همون کاسه ...
رم و ... هم صرف هیچی نمیشه ، نمیدونم چرا این شکلیه ...
تنظیمات گرافیکی کم هستش ، کلا سرعت بازی هم 24 . 25 هستش اما این مشکل رو دارم ...
درایور فعلی 9.6 هستش ، یادمه دفعه پیش که ایکس پی نصب بود بعد از اینکه این مشکل رو داشتم ورژن 9.7 رو ریختم اما این مشکل به شکل دیگری شد.
به شکلی که بعد از اینکه 1 دقیقه از بازی گذشت تکسچر ها تار میشدن و لود نمیشدن و بعد تصویر بازی ثابت میشد و صدای بازی هم به صورت ممتد و ثابت شنیده میشد ، چاری ای جز بیرون آمدن از بازی و بستن بازی نبود در حالیکه در تسک منیجر بازی به صورت Running بود !!!
اینجا رو ببینید : یکی از دوستان خارجیمون با رم 4 دقیقا همین مشکل رو داشتن ... ببینین سر در میارید چی گفتن ؟! :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منتظر پاسختون هستم ...
Last edited by فرشاد.ج; 14-10-2009 at 01:28.
سلام خدمت دوستان عزیز
من روز اولی که این بازی اومد روی سیستم نصب کردم ولی بالا نمیومد فقط یک صفحه مشکی میومد
حالا بعد از چند وقت قصد دارم دوباره نصب کنم
مشخصات سیستم من
Q6600
2GB 800 OCZ
256 GT geforece
ویندوز 7 روی سیستم نصب هستش اخرین درایور یعنی 191 نصب هستش و ویندوز هر روز اپدیت میشه
در سایت راک استار ثبت نام کرده بودم و یوزر نیم و پسوورد دارم
حالا پس از نصب بازی به چه پچ یا کرکی نیاز دارم ؟
چون پست اول طولانی بود من نتوستم بخونمش (دایال اپم)
میشه یه راهنمایی کنید
با تشکر
آقا مشکل من حل نشد هنوز همین بساته
این rgsc (rockstar social club) رو هم یه بار خودم دانلود کردم این ارور رو می ده وقتی می خوام دوباره بریزمش
آنیستالم نداره اصلا تو فلدر های programfiles هم نیست که پاکش کنم کمک کنین لطفا مردم خدا
رو دکمه microsoft هم که کلیک می کنم هیچی اتفاقی نمی افته
Last edited by MB3d; 14-10-2009 at 22:09.
سلام بعد از نصب بازی باید یکی از پچ های ROKSTAR رو نصب کنی و بعد کرک مناسب اون پچ رو
سلام میگه که ویندوز سازگاری نداره ویندوزت سرویس پک چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)