قربون محبتتقابل شما رو نداره
اینو مطمئنید؟باتری های لیتیوم اصلا memory effect نداره و مثل باتری های قدیمی نیست اتفاقا خیلی بهتره که این نوع باتری را زود به زود بزاری شارژ و نذاری تا ته خالی بشه
قربون محبتتقابل شما رو نداره
اینو مطمئنید؟باتری های لیتیوم اصلا memory effect نداره و مثل باتری های قدیمی نیست اتفاقا خیلی بهتره که این نوع باتری را زود به زود بزاری شارژ و نذاری تا ته خالی بشه
بله....
ابنو از یه متخصص میگم + اینکه قبلا هم تو یکی از پست های همینجا خوندم...درضمن یه بار هم مطالبی شبیه به این از یه مقاله انگلیسی خوندم....![]()
عجیبه .....
آخه ورژن گوشی من رو یه هفته پیش دادم تبدیل به 31.0.008 کردن که فارسی رو هم ساپورت میکنه.![]()
با سالم به استاتید محترم
من گوشیم N95 هستش و دارم 260 تومان میفروشمش. ظاهراً با این پول، ایده آل ترین گوشی همین 5800 هستش. اگه میشه لطف کنین و به سوال هام جواب بدین.
1-دوربینش 5 نیست و بعد از تجربه 5 مگاپیکسل N95 یک مقداری برای سخته. میخواستم بدونم کیفیت عکس در چه حدی هستش. به پای N73 میرسه یا نه؟ فیلم برداری 30 فریمش چطوریه؟ کلاً دوربینش خوبه یا نه؟
2- در مورد بازی: اگه روی این گوشی بازی جاوا وصل کنیم چطوری میشه بازی کرد؟ یه سری کلیدهای مجازی میسازه یا که لمسیه!؟ شنیدم بازی های NGAGE رو ساپورت نمیکنه؟ درسته؟ بازی هاش بیشتر کلید مجازی میسازه یا با حرکت گوشی هستش؟ اگه با حرکت باشه که خوب نیست.
3- می خواستم بدونم اگه گوشی رو توی جیب بزاریم براش مشکلی پیش میاد یا نه؟ اصلاً در مقابل فشارهای ناگهانی مقاومت خوبی داره؟ در مقابل ضربه چی؟ جنس بدنه گوشی قوی هستش؟
4- توی کارتن گوشی کابل TV و رم وجود داره؟ (کابل TV برام خیلی مهمه)
خواهش می کنم به سوالام جواب بدین.
Last edited by kurosh08; 19-10-2009 at 22:39.
سلام دوست من
دوربینش بد نیست اما به نظر من از n73 بهتره تازه یه مد هم برای دوربینش اومده که عکساشو خیلی بهتر کرده فیلمبرداریش هم حرف نداره بازیهاش اگه هم سایز صفحه نباشن گوشی خودش یه کیبرد مجازی درست میکنه برای اجرای بازیهای ngage میتونی کلاینتش رو از روی همین سایت دانلود کنی کلا گوشیهای لمسی رو باید بیشتر از سایر گوشیها حواشونو داشته باشی جنس بدنه اش مقاومه ولی نباید اسیبی به صفحه لمسیش برسه من که خریدم کابل روش داشت یه رم 8 گیگ هم روش باید باشه البته این دیگه بستگی به فروشندش داره![]()
1- دوربينش اصلا تعريف نداره.فقط سايز عكسهاش بزرگه و كيفيتش شايد به 1.3 برسه.فيلمبرداريش بد نيست ولي يك كم نويز داره.
2- در مورد بازي هم يك مقدار محدود هست ولي بازيهاي فكري مثل شطرنج و پاسور و ... رو خيلي عالي ميشه باهاش بازي كرد.NGAGE هم كه هنوز جواب نداده.اگر هم جواب بده با شتاب سنجه كه مفت نمي ارزه. بازيهاي جاوا هم بد نيست ولي خوب هم نيست.البته نا اميد نشو.هر روز بازيهاي جديد و جالبي داره براش مياد.
3- من كه هميشه تو جيبم ميزارم و مشكلي ندارم.اگه به خاطر ضربه نگراني كافيه تو كيف مخصوصش حمل كني و خيالت كاملا راحت باشه.
4- توي كارتن من كه بود ولي واسه بعضيها رو بر ميدارند.
در كل به جز دوربينش بقيه چيزهاش خوبه.
اینجوریه که شما دارین میگین، دارم از این گوشی ناامید میشم.
دوربینش که خوب نیست. بازی کردن باهاش که جالب نیست.
میشه یکی به ما دلداری بده و از این گوشی تعریف کنه؟ یعنی میگین بی خیال شم؟
اگه ورژن 31 فارسی داری پس این==>واسه چیه؟
نمیدونی پروداکت کدهای فارسی برای ورژن 31 چیه؟
در ضمن من الآن میفهمم آپگریدی که میدیم بیرون واسه آدم انجام میدن جز تیغ زدن ما کارکرد دیگه ای ندارهمن بهار یعنی همون اوایل که گوشیمو گرفته بودم یه بار دادم بیرون برام فلش کنن، ورژن گوشیم هم 20 بود ولی فارسی نداشت، اونا هم 18 هزار تومن ازم گرفتن بعدش در حالی که همون زمان 21 هم اومده بود، دوباره همون 20 رو با پروداکت کد فارسی ولی قرمز فلش کردن
، تازه به من میگفتن تو چرا خودت یه بار از 11 به 20 آپ کردی؟ کار تو نیست و گفتن دیگه از این به بعد آپدیت نکن.
یه سوال: این فیرم ور های جدید هم که همش فقط شدن رفع مشکلات و باگهای گوشی؛ پس توسعه امکانات نرم افزاری گوشی چی میشه؟ حداقل تو ورژنهای 30 و 31 یه امکانات اضافه تری قرار میدادن.
مثلا الآن وقتی توی محیط میوزیک پلیر گوشی هستیم، یه دکمه روی صفحه لمسی گوشی نیست که مستقیما نرم افزارو بفرسته به صفحه پس زمینه گوشی یا حتی در محیط نرم افزارهای دیگه گوشی هم همچین امکانی نیست، در حالی که من اون زمان که SE W950 داشتم که در مقایسه با این گوشی اصلا حرفی برای گفتن نداره این امکانو داشت؛ توی همون Home Screen گوشی دکمه های کنترل موسیقی در حال پخش قرار نیست تعبیه بشن؟ دکمه سخت افزاری هم که برای کنترل موسیقی نداره، خیر سرش XpressMusic هم هست
ولی من بعد از آپدیت به ورژن 30 حس کردم کیفیت دوربینش رضایتبخشتر شده و اون دوستی که گفت در حد 1.3 مگاپیکسل، الآن میشه گفت کیفیتش در حد 2 مگاپیکسل رسیده![]()
سلااااااااااااااااااااااا م آقا
من واسه سرور نوکیا گفتم که خودش با گوشی چک میکنه....آخه میگفت موجود نیست...البته فکر کنم الان دیگه باشه....
سلام دوست من....
تقریبا به جز این دو مورد که البته واسه بازیهاش داره هی ساخته میشه بقیه چیزاش واقعا خوبه...البته کاش ویرایش آفیس هم داشت....البته میدونی چیه...رابطه ی آدما با این گوشی باید یه جور دلدادگی باشه...باید چشمات بگیرتش یعنی بخوای زندگیتو به پاش فنا کنی اونوقت گوشیه خوبی میشه برات
فقط یه خورده اغراق کردما
......... من که راضیم........یعنی ارضا میشم باهاش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)