کجاش مشکل داری؟
---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------
منم این مشکل رو داشتم، با این نرم افزاری که بهت معرفی کردم پارتیشن بندی کنی درست میشه
کجاش مشکل داری؟
---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------
منم این مشکل رو داشتم، با این نرم افزاری که بهت معرفی کردم پارتیشن بندی کنی درست میشه
مرسي دوست خوبم
يه دونه systemic هست و بقيه Dynamic
يعني اول از تو خود ويندوز اون نرم افزار رو نصب كنم و هارد رو كانورت كنم بعدش برم ويندوز بريزم و از اونجا ديگه راحت ميشه پارتيشن بندي كرد؟؟؟
اين Dynamic و systemic يعني چي؟؟
ببینید دوست عزیز این مساله به دلیل این هست که فرمت هارد Dynamic هست و شما در این حالت نمی تونین اعمال کاربری زیادی بر روی فضای هارد داشته باشین....
پس ضروری هست فرمت هارد رو تغییر بدین.....
همون طور هم که عرض کردم می تونین از یرنامه Dynamic Disk Converter استفاده کنین...
دقت کنین از فرم کرک شده این نرم افزار استفاده کنین و با طی یک مرحله بسیار ساده می تونین فرمت هارد رو تغییر بدین....
به دلیل این توضیح در مورد انواع فرمت هارد بسیار زیاد هست و بنده در تاپیک hp dv6 6090ee غول خشمگین توضیح بسیار زیادی در این مورد ارائه کردم می تونین به اونجا مراجعه کنین البته پیدا کردن پست ها بسیار سخت و وقت گیر اما همین رو اجازه بدین عرض کنم که فرمت Dynamic به منظور استفاده های بسیار گسترده و پویا در جابه جایی Data صورت می گیره و گستره کاریری اون در دامنه استفاده های عادی نمی گنجه....
به طور مثال در کامپیوترهای سرور یا بسیاری از سازمان ها که نیاز به جابه جایی بسیار بالا Data دارن و ممکن هست بسیاری از اطلاعات رو روی Volume های بسیار Dynamic قرار داده باشن....
سلام دوستان من میخوام x42jy ایسوس بگیرم اگه کسی داره خواهشا بگه که برای بازی خوبه یا نه؟ ایا معایبی داره؟ من دیگه از اچ پی خسته شدم خواهشا کمکم کنید....
[QUOTE=☼ Namvari ☼;6512276]کجاش مشکل داری؟
مشکل من اینه که کلا چجوری باید back up بگیرم
یعنی از طریق خود ویندوز یا با نرم افرار باید این کار رو بکنم؟
اون برنامه رو گرفتم ولی با اون هم نتونستم موقعی که میخوام تقسیم کنم فضارو ویزتردش ارور میده میگه نمیتونه این کارو بکنهمنم این مشکل رو داشتم، با این نرم افزاری که بهت معرفی کردم پارتیشن بندی کنی درست میشه
شاید من بلد نیستم کار کنم با این نرم افزار میشه شما یه توضیح کوچیکی بدید؟ ممنون.
ابتدا از این نرم افزار استفاده کن:
اگه وسطش قطع شد (دیگه جلو نرفت) ، بعد از نرم افزاری اولی که بهت معرفی استفاده کن، 100% حله!Partition Wizard Home Edition 7.0
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی میدونه چه جوری میشه آپدیت رو کپی کرد و ویندوز که عوض میکنیم دوباره ازش استفاده کرد.
امکان پذیر هست این کار؟
مرسی رفیق
dynamic بودن هارد بهتره؟؟؟مثلا اول Basic کنم و بعدش پارتیشن بندی کنم و دوباره به dynamic تبدیل کنم نتیجه چی میشه؟؟
سلام.
من دیروز یه DV6 6080 گرفتم.
این مدل 750 گیگابایت ظرفیت داره اما فقط 698 گیگابایتش قابل مشاهده بود.
بقیه اش کجا رفته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)