راستش من هم برای دانلود می خواهم و هم برای سرچ .
بیشتر برای سایتم می خواهم که در مورد گوشی های uiq3 است . و یک انجمن ه باید بچرخونمش .
همین استفاده دیگری ندارم .
راستش من هم برای دانلود می خواهم و هم برای سرچ .
بیشتر برای سایتم می خواهم که در مورد گوشی های uiq3 است . و یک انجمن ه باید بچرخونمش .
همین استفاده دیگری ندارم .
( شاتل )
به نظر من Eco-128 بهترین گزینه براتون هست !
اگر دانلود زیاد دارید از Art-1 هم میتونید استفاده کنید !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ؤاستش نه . زیاد دنلود ندارم .
1 . موزیک 2. برنامه 3. .... که به 1 مگ و یا 3 مگ می رسد .
پس Eco-128 خوبه ؟!؟!؟!؟!
حالا من میگن Port هاشون پر است . اگر الان ثبت نام کنم واسه 3 ماه دیگه ردیف است . ؟؟؟؟
1 نکته برای من موند ؟؟؟؟ من شاتل گفت که سرعت دانلود در منطقه ما 16 است و معمولا استاندارد این است . !!!!
اما آسیا تک گفت 52 است در منطقه ما !!!
حرف کدوم درست است !؟!؟!؟
قیمت ها هم فقط 2 هزار تومان تفاوت دارد .
سرعت دانلود آسیاتک 57 هست. (128 میدن ولی در عمل همون 512 هست تا زودتر تموم کنید و مجبور به شارژ مجدد بشید)
اینم یکی دیگه !
[
اعصابم خورد شده من دارم پول 256 میدم ولی سرعتم 128 ! ولی سرعت UPLOAD خیلی بالاست !
نمیشه یه کار کنم بر عکس شه !؟
حال من نظرم کمی به آسیا تک جلب گردید !!!
بلاخره من کدوم رو انتخاب کنم . ؟؟؟؟
می گم من زیاد دانلود ندارم . ولی بازم ریسک نمی کنم . پهنای باند هم برام مهم است . » قصد دارم من امپراطور بگیرم . به نظر شما چگونه است ؟؟؟؟؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب حال من چه کنم ؟؟؟؟؟ شرکت دیگری نیست ؟!
البته وحید جان ، شرمنده که با این فرمایشت مخالفت می کنم ها ، اما به نظرم اگه حجمی رو هم 128 بده ( یعنی همون قراداد ) دیگه چه فایده داره ، یوزر که معذلت می خوام آقای فلدوسی پور ، مغز یه حیوانی رو گاز نزده که هم بیاد حجمی بگیره ، هم 128 بیشتر نباشه که ...
*** التبه اگه مثل من مجبور نباشه***
ادیت :
چی داره که عاشقش شدی ؟
یه شرکتی که فکر کنم حتی اذعان به نماینده بودن هم براش افت لاتی داره ، فکر می کنی می تونه شرکت خوبی باشه ؟
من فکر می کنم ، فکر می کنم ، مطمئن نیستم ، این امپراطور ( افشین قطبی می شده دیگه ، نه ؟) نماینده صبا خانوم باشه
تو تبلیغاتش ، همه جا زده اینترنت از بستر برق ، بعد که جویا می شم چطوری ، می گه هیچی اینترنت رو تو ساختمان های بزرگ از بستر برق پخش می کنیم بین یوزر ها ...
حیله تبلیقاتی رو داری ؟
من جات بودم یه جایی می رفتم که جا پام محکم تر باشه ...
مخلصیم
Last edited by akhoond; 04-04-2009 at 21:47.
خیلی معذلت میخوام آقای فلدوسی پول
یعنی ما که الان شاتل دالیم و میخوایم 128 بگیلیم(و شاتل هم دقیقا هم همان سلعت قلالداد رو بهمون میده خیلی ببخشید) مغز یک حیوان را خیلی ببخشید خوردیم؟ خیلی ببخشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)