فیس نیکبخت واحدی
-*-*-*-*-*
فیس کریم باقری
و اموزش وارد کردن فیس در بازی
برای دانلود به سایت زیر قسمت فیس در pes2009 بروید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فیس نیکبخت واحدی
-*-*-*-*-*
فیس کریم باقری
و اموزش وارد کردن فیس در بازی
برای دانلود به سایت زیر قسمت فیس در pes2009 بروید
Last edited by MOHSEN KHALILI 9; 06-11-2008 at 06:08. دليل: عشق است پرسپولیس
اینو کجا باید کپی کنم.اینم لوگوی hd برای تیمها......امتحانش کردم جالب بود
لینک دانلود : 2 مگابایت
باید در کیت سرور کپی بشه
اگه کیت سرور نداری در این تاپیک بگرد جدیدترینش رو پیدا میکنی
فایل ترینر اصلا مشکل نداره Nod 32 الکی گیر میده همه میدونن kasperskay 2008 پارسال دومین ویروس یاب بود امسال kasperskay 2009 اولین ویروس یاب جهان ولی ویروس نمیشناسه برای اینکه ویروس نیست صرفا چون این برنامه توسط نرم افزار هک تول نوشته شده نود32 فکر میکنه ویروسی چیزی هست که بهش گیر میده برای من کار کرد کافیه وقتی مود bal رو آغاز میکنی تا 3 فصل و نیم skip match بزنی تا به ماکسیمم قدرت برسی بعد ترینر رو غیر فعال میکنی و یه بار بازی رو می بندی و پوینت ها رو به حال عادی برمیگردونی بعدش میتونی بازی ها رو انجام بدی بازم میگم استفاده از ترینر به شما اجازه نمیده next match بزنی.
یه سوال فنی دارم همه میدونن که برای بازیهایی مثل فیفا و پیس نرم افزار های ویرایش گوناگونی هست توی این بین برای فیفا بهترین نرم افزار که کامل و جامع هست برنامه کریشن مستر هست الان چون من توی پیس سر رشته ندارم میخواستم بدونم بهترین و جامع ترین برنامه ویرایش برای پیس چیه و از کجا میشه براحتی دانلود کرد؟
اینو میدونم دوست عزیز، kitserver\img. اما کدوم پوشه.
منظورم اینه که کدوم فولدر تو پوشه img. فولدر زیاد داره.
آقا این دوستمون راست میگه منم برنامه کیت سرور رو جدید گرفتم اما هنوز نمیدونم این توپ و کفش و ... رو باید چکار کنم - اگه کسی بلده یه آموزش جامع بزاره ممنون !
سلام بچه ها من تو زوم كردن مشكل دارم با چي بايد براي گذاشتن عكس زوم كرد چه دكمه اي ؟؟؟
روي كيبورد؟؟؟ روي دسته؟؟؟
در پوشهباید بریزید دوست عزیزcv0a.img
دوست من برای زوم کردن در replay باید از جهت ها استفاده کنید چه در دسته و چه در کیبورد
کسی میدونه این عکسی که گذاشتم مربوبط به کدوم قسمت pes 2009 میشه.اخه من هر چی گشتم نفهمیدم مربوط به کدوم قسمته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من این بازی رو با گیم پد بازی میکنم.
ولی یه مشکلی دارم . آنالوگ سمت راست کار نمیکنه و ویبره هم نداره باید
چیکار کنم تا بتونم حرکات تکنیکی رو هم مثل فیفا با آنالوگ سمت راست انجام بدم
ویبره هم کار کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)