سلام
از 2 تا 6
نه.خودت باید قطع کنی(یا دستی یا اتوماتیک) .پیشنهاد من اینه که برای دانلود بهتر چند دقیقه زود تر دانلود رو شروع کنید.
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
سلام
از 2 تا 6
نه.خودت باید قطع کنی(یا دستی یا اتوماتیک) .پیشنهاد من اینه که برای دانلود بهتر چند دقیقه زود تر دانلود رو شروع کنید.
خوب فکر کنم رکورد زدم تازه نیم ساعتم مجبور بودم انتی ویروس رو اپدیت کنم که اونم سرعتش 15 کیلو بایت بود
![]()
اون پورت ارور ها چی هست؟
فرزان جون وضع 256ش چطوره ؟(سرویس ویژه که تا 10 صبح هست
این 1 مگی که داری شبها حداقل چند گیگ دانلود بهت میده ؟
256 خوب نیست شبی 1.5 تا 2 میده
اون پرت ارور ها احتمالا مال یهو خاموش کردن مودمه شایدم چیز دیگه ولی مهم نیست
الان با یه مگ شبی 5 گیگ حدودا
این مال سه شب گذشته است
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان پیشگامانی من مصرف ترافیکم بالاس تو سه ماه حدود 15 گیگ مصرف کردم بنظرتون کدوم پلن هاشون رو بگیرم تا برا بهتر بصرفه؟
اگه سرویس 1 گیگ بگیری و بقیه رو جدا بخری به صرفه تره.البته برای 2 مگ اینجوره.بقیه رو نمیدونم!
سلام دوستان
من الان خودم شاتل128 دارم سرعت روزانش خوبه اما شبانش سرعتش پایینه میخوام سرویس دهنده رو عوض کنم
ندا گستر چطوره ؟؟
یکی از رفیقام 128 گرفته شبانش سرعتش 230 kBite هست میخواستم ببینم کسی هست اینجا که تو منطقه علامه مجلسی باشه ؟؟ و از ندا گستر سرویس بگیره؟؟
'
شبانه ندا از مزخرفی کمتر از شاتل نیست و کاملا شانسیه یکی مثل دوستتون یکیم در حسرت .....
شبکیه 1 مگ فرزان تو همین تاپیک هست گرفته اگه دانلوداشو ببینی شبی 5 گبگ دانلود داره(سرویس 1مگ)که شبکیه داره
سعید هم پیشگامان داره 2 مگ با قیمت خیلی ارزون اونم داره خوب دانلود میکنه
منم پارس دارم الان 5 ماهه با 256 شبی 2 تا 2.5 گیگ میانگین دانلودمه
اگه میخوای خوب پول بدی برو سراغ شبکیه که فرزان گلم گرفته و بعد 2 مگ پیشگامان و اگه هم همون 2-3 گیگ کافیته میتونی پارس بگیری 25 تومن --1 مگ پارسو بت پیشنهاد ندادم چون شبی 4 گیگ دانلودشه اما شبکیه به گفته فرزان 5 گیگ
البته اینا نسبیه و شاید واسه شما این جور نباشه اما در کل کیفیتش این جوریه و نمیتونه خیلی با این چیزایی که گفتم متفاوت باشه مثلا ایشون 5 گیگ میگیره دیگه حتما شما 4گیگ. میگیری شبها شایدم بیشتر
یه حسابی که کردم به این نتیجه رسیدم اگه 3 ماهه با 3 گیگ ترافیک بگیرم و از اون طرف 10 گیگ ترافیک اضافی بخرم بهتر میصرفه
راستی برای اینکه سرویسما از 512 3 ماهه با 7 گیگ به 512 3 ماهه با 3 گیگ ترفیک تغییر بدم باید زنگ بزنم بهشون یا تو پنلم سفارش سرویس جدید رو بدم؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)