داداش شرمندتم به خدا من خودم سایت دانلود فیلم دارم فقط واسه دانلود شبانش این سرویسو گرفتم که فیلم دانلود و آپلود کنم یعنی کلآ شب ها از این سرویس استفاده میکنم و روزها 128 نامحدود دارم شرمنده که اینجا جوابتو دادم چون امکان ارسال پیغام خصوصی رو ندارم
داداش شرمندتم به خدا من خودم سایت دانلود فیلم دارم فقط واسه دانلود شبانش این سرویسو گرفتم که فیلم دانلود و آپلود کنم یعنی کلآ شب ها از این سرویس استفاده میکنم و روزها 128 نامحدود دارم شرمنده که اینجا جوابتو دادم چون امکان ارسال پیغام خصوصی رو ندارم
اختیار داری . فقط 2 تا چیز عرض کنم خدمتت . من خودم زنگ زدم گفتم میخوام 2 تا سرویس داشته باشم گفتن نمیشه ! واسه همین پی ام دادم!
دوم که من یکی از سایتای بزرگ فیلم ایرانو میچرخونم! هیچکس با نت خودش فیلم آپلود دانلود نمیکنه ! حالا نمیدونم از وی پی اس و اینا خبر دارید یا نه ...
من که نگفتم رو این خط دو تا سرویس دارم من 2 تا خط تلفن دارم واسه هر کودومم یه ای دی اس ال گرفتم . نه پس خبر ندارم فقط بعضی از فیلم ها ی کمیاب که هیچ جا گیر نمیاد رو خودم آپلود میکنم منظورم اینه که تو اینترنت موجود نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت 3 مگابیت نامحدود 60 دلار(اربیل)
میخوام این بار محدودش رو بگیرم به احتمال زیاد یا class یا turbo حالا موندم چه پهنای باندی رو انتخاب کنم . شما معمولا چه پهنای باندی مصرف میکنید ؟
آپلود کردن هم پهنای باند رو از بین میبره ؟
بله آپلود هم مثل دانلود پهنا رو کم میکنه . من که با همین نامحدود خودم راضیم. من قبلا محدود داشتم . تقریبا هر ماه 5 گیگ مصرفم بود ! واقعا به صرفه نبود
میدونی 128 سرعتش خیلی کمه اصلا حال آدم رو به هم میزنه . شاید برای تست یه ماه محدود گرفتم ببینم چی میشه .
چطوری میتونم از تو کنترل پانل IBsng بفهمم مثلا از اول مرداد تا اول شهریور چقدر چهنای باند مصرف کردم ؟
برو قسمت اتصالات ، اونجا تاریخ بزن . پایینش اون کادر کوچیکه مجموع رو نشون میده
ممنون کاکو
حساب کردم من یه ماهه 30 گیگ دانلود داشتم که دانلود شبانه رو ازش کم کنم حدااقل 9 گیگ مصرف برای یه ماه میمونه به این ترتیب محدود برای من به صرفه نیستمیخوستم از شر این 128 راحت شم . 256 هم خیلی گرونه نامحدودش یه ماهه میشه 39 تومن .
ببینم قضیه این سرویس های CRA یک به ده چیه ؟ 256 نامحدود یک ماهه رو زده 12500 تومن به نظرت کیفیتش خوبه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)