پس با این حرف ها من adslنخرم می خواستم همارا سیستم بخرم ویک سوال اگه یک مودم از مغازه کامپیوتر فروشی که مارکش asusاست بخرم فرقی در سرعت می کنه یا نه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پس با این حرف ها من adslنخرم می خواستم همارا سیستم بخرم ویک سوال اگه یک مودم از مغازه کامپیوتر فروشی که مارکش asusاست بخرم فرقی در سرعت می کنه یا نه؟
همه ی حرفهای شما عزیزان رو خوندم. مسعود جان کاملا متین و زیرکانه جواب دادی.
AB جان، من و سایر دوستان هم انتظاری جز حداقل رو نداریم.
ولی یک چیز مهم.
آیا شرکتها دوس ندارن پورتهای ارزان و با قیمتهای در حد معقول و سرعت و کیفیت قابل ارائه به مشتری رو از مخابرات! تهیه کنن تا هم به مشتری بیشتر و هم به رضایت بیشتر برسن!!
جای که هنوز فک می کنن اینترنت رو دشمن وارد ایران کرده (سخن معاون پرزیدنت) و هنوز به اینترنت قطره ای پایبند هستن، شما چه توقعی داری که مثلا حداقل سرعت کشوری مثه افغانستان (1مگ با قیمیتی حدود 10 تومن واسه سه ماه << اینو یکی از دوستان از افغانسان تو چت می گفتا، من بی تقصیرم
) رو در ایران ارائه بدن.
ما خودمون هنوز با تکنولوژی مشکل داریم و فک می کنیم فرهنگ استفاده شو نداریم!!! (البته فکر می کنن)
پس از شرکتها هم نمیشه زیاد توقع داشت!
>> من بازم می گم سیاسی نیستم الکی نزنین منو (فقط فک می کنم منطقا اینجور باشه)![]()
یا علی![]()
من همتون را خلاصه کنم
مرگ بر آمریکا مرگ بر اینترنت !!( این است حرف دولتمردان ما ) چون هر چی در میاد از این اینترنت در می یاد
اینا اگه بتونند کل اینترنت را برمی دارند از بیخش![]()
اگه زورشون برسه اینترنت را هم محاکمه می کنند و حکم اعدام اینترنت را هم می دند![]()
از جنبه سیاسی نگاه نکنید![]()
مشکلات من از یه هفته پیش :
گاهی به جای یه فایل تصویری تو بعضی سایتا یه عکس دیگه لود میشه . (مثلا تو وبلاگ دوستان ، به جای Who is online عکس یه چیزیه دیگه میاد به عکس نگاه کنید) این مشکلی خیلی جاها دارم . مثلا تو خود فروم به جای گزارش خطا یه عکس گل خیلی بزرگ میاومد نمیدونم دیگه این چیه !!!
بعد اینکه اصلا نمی تونم به کلوب برم . در حالی که مشکلی در Ping نیست .
تمام تبیلغات مانند تبلیغات بلاگفا از کار افتاده
حتی با چیلتر شکن هم نمیتونم به بعضی از سایتا برم
برای باز کردن بعضی سایتا (چه عرض کنم بیشتر سایتا) باید کلی صبر کنم اونم آخرش نمیاد یا فقط تکست میاد
سرعت دانلود از سایتهای به اشتراک گذاری فایلا مانند رپید شده صفر
خدا آخر و عاقبتمون را به خیر بکنه .
اینا هم الان یادم اومد :
پارسا اسپیس هم میزنه : آپلودینگ
وبگذر هم : مثل همیشه در حال به روز رسانی است
دقیقا همه چی در جهت خدمت رسانی به مردم انقلابی است
بعد از 22بهمن سرعت اینترنت به حال خودش برمی گرده یا نه؟کسی می دونه![]()
خب آدم این چیزا رو میبینه دلش میخاد مال خودش هم اینطوری باشه.(ولی این سرعت ها رو تو خواب هم نمیبینیم.)برای دانلود یه فایل 70 مگی از رپید شیر 3 روزه علافم.هی قطع میشه ارور میده آخرش هم از خیر دانلود گذاشتم.حالا گیرم دانلود بشه یک و نیم ساعت دانلودش طول میکشه.
![]()
آی گفتی این سرعت اینترنت ایران پدر همه را در اورده به جز مسولان چون خودشون و بچه ها شون ازWireless استفاده می کنند.
انشاء الله وزیر که قولش را داده
عزیزان تاریخ شروع دقیق adsl مخابرات در تبریز می دونید
نه من که نمی دونم اگه کسی می دونه بگه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)