سلام
مشکلی دارم با KIS که اونم اینه که هر برنامه ای که میخواد اجرا بشه یک پنجره Cheking Program رو میاره و برای بعضی هاشون خیلی طول میده !
قبلا اصلا ندیده بودم همچین چیزی !
سوال بعد : چطور میتونم بک آپ بگیرم از آپدیت هام ؟
سلام
مشکلی دارم با KIS که اونم اینه که هر برنامه ای که میخواد اجرا بشه یک پنجره Cheking Program رو میاره و برای بعضی هاشون خیلی طول میده !
قبلا اصلا ندیده بودم همچین چیزی !
سوال بعد : چطور میتونم بک آپ بگیرم از آپدیت هام ؟
اين يکی از خصوصيات کسپر 8.0 هست، که با اين کار نرم افزار مورد نظر شما رو به ليست تقسيم شده فايروال خودش انتقال ميده تا از هر نظر اون نرم افزار و حرکات اون رو زير نظر بگيرد، (البته اين پيغام در اجرای اول نرم افزار صورت ميگيره)
در مورد مسائل مربوت به آپديت هم آموزش زير رو دريافت کنيد به طور کامل توضيح داده شده است:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه 8.0.0.357 اینترنت سکیوریتی را استفاده میکنم
ولی سر اجرای هر برنامه پیغام زردرنگی ظاهر میشه و تاییدیه میخواد چطور میشه اینو غیرفعال کرد؟
trojan-ransom.win32.hexzone.gen
این چه نوع تروجانیه؟؟؟؟؟
nero 9 دارم b هستش
من 1 ماه نرو 9 ریختم و کسپرم کاری باحاش نداشت تا اینکه دیروز کسپرو آپدیت کردم و گفت تروجان دازه
ولی امروز که کسپرو آپدیت کردم هیچی پیدا نکرد
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
چنانچه رفتار برنامه ای از دید کسپرسکی تردید برانگیز باشد ... در زمینه اجرا و یا بلک کردن آن به شما پیغام میدهد
این پنجره برای این امر دو گزینه Allow و Block را مشخص میکند
چنانچه شما گزینه Allow را برای اجرای برنامه انتخاب کنید همانند تصویر زیر با سه گزینه دیگر روبرو هستید
Allow Always : این گزینه بیانگر اینست که اجازه این فعالیت به برنامه مزبور همواره داده شود
با این گزینه کسپرسکی برای دفعات بعد برای اجرای آن پروسه از شما سوالی نپرسیده و اجازه آن را صادر میکند
Allow Now : یعنی برای همین یک بار ، اجازه این فعالیت به برنامه مزبور داده شود
خب مسلما چنانچه بار دیگر برنامه مزبور اجرا شود باز کسپرسکی در مورد آن سوال میکند
Make Trusted : با این گزینه برنامه مزبور به لیست برنامه های مطمئن شما اضافه شده
با این انتخاب ، کسپرسکی اجازه هرگونه فعالیت به آن برنامه یا پروسه را میدهد و دیگر سوالی در مورد ان از شما نخواهد پرسید
خب با این اوصاف شما با کلیت این پیغام آشنا شدید
معمولا اوایل نصب کسپرسکی برای شکل گیری کامل گارد کسپرسکی این سوالات در زمینه پروسه های اجرایی از شما پرسیده میشود
تا ضمن آگاهی از نوع پروسه های اجرایی ویندوز ، از میزان اشتباهات کسپرسکی هم بکاهید
پس از یه مدت کوتاه که شما تکلیف برنامه ها رو مشخص کردید ، دیگر زیاد با اینگونه سوالات مواجه نمی شوید ( مگر برای برنامه های جدید )
پس می بینید که این مسئله نه چندان آزار دهنده نیست بلکه بسیار مفید هم خواهد بود
در ضمن برای کاهش سایر سوالات کسپرسکی ( در زمینه فایلهای آلوده ) گزینه زیر باید تیک دار باشد ( تا کسپرسکی خودکار تصمیم بگیرد )
کاربر محترم قبل از پاسخ شما نکته ای رو متذکر میشم
برای پرسیدن یک سوال ، صرفا زدن یک پست کفایت میکند ... مطمئنا چنانچه کسی پاسخ شما رو بداند ، بیان خواهد نمود
ارسال پیاپی پست ها و همچنین زدن پست های مشابه در تاپیک ها گوناگون نه تنها مشکل شما را حل نمیکند
بلکه سبب برخورد تیم مدیریت خواهد شد
از طرف دیگر مگر چقدر از زمان سوال اول شما گذشته که چنین پیاپی پست ارسال کردید ؟
خب بگذریم و به سوال شما برسیم
این یک شناسایی از طرف هوش مصنوعی کسپرسکی است پس احتمال غلط بودن آن هم هست
اصولا هشدار Trojan.generic در زمینه پروسه هایی صادر میشه که برنامه هنگام نصب و اجرا
اقدام به تغییرات خاص در رجیستری و اجرای برخی پروسه ها به صورت اتوران در رجیستری کند
خب این رفتار توسط اکثر برنامه های مخرب انجام میشود بخاطر همین کسپرسکی به چنین مواردی حساس است
اما همانطور که گفتم صرفا یک شناسایی از روی هوش مصنوعی است پس همواره درست نخواهد بود
احتمالا پس از آپدیت کسپرسکی ، گونه فعالیت و محتوبات فایلهای نرو مشکوک بوده و کسپرسکی را به واکنش وا داشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی نگران بودم
بازم مرسی
آخه دیر جواب میدین
سلام بر دوستان...
من کسپر 7 رو ریختم توی سیستم..همونط.ر که میدونید 30 روزه هستش و نباید توی این 30 روز Key بدم...
همانطور که خودتون گفتین...
من باید چیکار کنم..وقتی سیستم ور ریست میکنم یا خاموش روشن میکنم ازم میخواد که اکتیوش کنم...در حالی که شما میگین تا 30 روز کاری نکنم...
هنگام نصب کلیه محصولات کسپرسکی میتوانید به مدت 30 روز بصورت مجانی آن را فعال و آپدیت کنید
متاسفانه بسیاری از کاربران از این مزیت بی اطلاع هستند و از همان موقع اقدام به وارد کردن Key می کنند
که این امر سبب میشود از همان روز نگرانی از کار افتادن Key را داشته و همواره دنبال کلید فعال سازی باشند
اما با فعال کردن کسپرسکی بصورت Trial ، به مدت 30 روز نگرانی بابت Key ندارید و صرفا پس از 30 روز تازه باید به دنبال یک key باشید
...........
یه سوال دیگه...
من میخوام رمز و شماره این عکس زیرو رو بدست بیارم باید چیکار کنم...
..........
ببخشید..اگه جاش درست نیست شماها به بزرگی خودتون ببخشید..
ما مثل شما مهندس نیستیم..
کسپرسکی 30 روزه نیست بلکه شما پس از نصب میتوانید به مدت 30 روز بصورت تریال از آن استفاده کنید
برای استفاده از این خاصیت در نسخه 7 پس از نصب باید به اینترنت وصل شده
سپس وارد بخش Activation شوید و با استفاده از گزینه Install Key وارد پنجره فعالسازی شوید
خب در این قسمت گزینه زیر را باید انتخاب کرده و Next بزنید تا کسپرسکی بصورت خودکار محصول شما را 30 روزه فعال کند
اما در زمینه سوال دوم شما
این بخش مربوط به فعالسازی کسپرسکی توسط کد فعالسازی هستش
برای فعالسازی کسپرسکی راهای گوناگونیست که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح داده شده که یکی از آنها تهیه و استفاده از کد فعالساز هستش
شما برای دریافت کد یا Key به پست اول تاپیک کرک و سریال کسپرسکی رجوع کنید
در تكميل صحبت دوست عزيزمون مجيد در مورد اون دو فيلد خالي يعني Customer ID و Password بايد عرض كنم كه كسانيكه سريال يا همون Activation Code را بصورت قانوني تهيه ميكنند در زمان فعال سازي اين كد يه آدرس ايميل بهمراه شهر و كشور از شما ميخواد و بعد از فعال شدن سريال يك ايميل از طرف كمپاني كاسپرحاوي Customer ID و Password بهمراه لينك كابينتي در سايت كاسپر به آدرس ايميل كه هنگام فعال سازي كد خود وارد نموده بوديد ارسال ميشه شما در واقع صاحب يك حساب كاربري با امكان مديريت آن در سايت كاسپر ميشويد و حتي ميتونيد password داده شده را نيز تغيير دهيد.اين Customer ID و Password در فعال سازيهاي بعدي بسيار مفيد خواهد بود چرا كه Activation Code هاي قانوني فقط براي يك كامپيوتر خواهند بود و اگر شما بهر دليل مثلا فرمت ويندوز و...بخواهيد مجدد كاسپر را نصب و فعال نماييد اينبار علاوه بر Activation Code بايد Customer ID و Password ي را كه قبلا دريافت كرده بوديد وارد نماييد تا سريال شما بعلت فعال شدنهاي مجدد در ليست سياه قرار نگيره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)