شما فايل پيوست رو اجرا كن روي سيستمت ببين همون پيغام رو ميده
شما فايل پيوست رو اجرا كن روي سيستمت ببين همون پيغام رو ميده
تشکر ... ولی این فایلم مثل همون Normal.dotm میمونه که گذاشته بودم فقط تو این فایل اون ارور یه بار میاد .
ممنونم. طرح های آماده شده اش با فتوشاپ رو میشه از جایی دانلود کرد؟
حالا كه توي اين فايل اون يه بار مياد با استفاده از اون توضيحاتي كه داده تنظيماتش رو انجام بده و ذخيره كن ببين مشكل حل ميشه
البته حتما روي فايل كليك راست كن و open رو بزن و بعد اون كارها رو انجام بده
من كه بعيد ميدونم جايي باشه
مگه اينكه بري چاپخانه ها و پيداشون كني
كه بعيده بهت بدن
مثل اینکه کمپلت قاط زده . عجب چیز مسخره ایه صد رحمت به ورد 2003 خیلی بهتر بود . من همیشه روش دابل کلیک میکردم حالا ایندفعه open زدم داخل فایل چیزی نبود که هیچ چی . ده تا ده تا ارور میاورد + یه ارور جدید :
محتویات ارور :
This error is usually due to insufficient memory or low disk space. It also occurs when the default Word template (normal.dotm) is corrupt, when the VBE6.DLL file is the wrong version, or when permissions to the TEMP folder on a server share do not allow access to the folder by the user.
Low memory or disk space can be solved by either closing unused applications, removing unused programs or files from your hard drive, or by adding RAM or a larger hard drive. In some cases, a memory leak may have occurred and is consuming RAM without your knowledge. If you suspect that a memory leak is the problem, shutdown Word and VBA and restart the computer.
Rename the normal.dotm file and then restart Microsoft Office Word. When you exit Word, Word will build a new normal.dotm file. If you have a backup of normal.dotm, you can replace the defective file with the backup copy instead of having Word repair the file.
If the VBE6.DLL is not the correct version, replace it.
If your network permissions are inadequate for access to a TEMP folder on a server share, consult the administrator and determine if the permissions can be changed. If they cannot, redirect VB to use a local TEMP folder.
وقتی این کارو میکنم اصلا نمیشه روی صفحه سفید کلیک کرد همیشه این ارور رو میده . حتی نمیشه از برنامه خارج شد اجازه نمیده برا همین مجبورم از تسک منیجر خارج بشم .
اون تنظیماتم برای ظاهر شدن ارور تو هردوفایل انجام دادم چه اونی که داده بودین چه اونی که واسه خودم بود . اصلا اون ارور رو نمیاره .
ممنون ...
سلام
بعد از زدن گزینه endnote پانویسها با فونت 12 نوشته میشوند ولی میخام همیشه با فونت 14 نوشته بشن.
و چیکار کنم تا توی ورد بین دو تا متن لینک بزارم یعنی با کلیک روی اون متن برم روی یه متن دیگه.
ممنون
خيلي عجيبه
البته اينم بگم كه يكي از مطالبي كه در خطاها بود اشاره كرده بود به حافظه كمي كه در محل نصب وجود داره
به نظر من 2007 رو روي يه درايو ديگه نصب كنيد
نسخه آفيس رو بگيد تا راه حل بگم
مشکل ممکنه از یه Add-In باشه که Babylon یا Adobe Reader نصب کرده .
1- بر روی آیکن مایکروسافت کلیک کنید.
2- به قسمت Word Options برید .
3- به قسمت Add-Ins در منوی سمت چپ رفته و بعد مثل تصویر توی پایین پنجره گزینه COM Add-ins رو انتخاب کنید و بر روی کلید GO کلیک کنید .
4- حالا طبق تصویر هرچی گزینه تو کادر Add-Ins available میبینید رو با کلیک بر روی اون و زدن Remove پاک کنید و سپس OK .
تموم شد . اگه بازم با راههایی که تو این تاپیک گفته شده مشکلتون حل نشد میتونید به صفحه زیر برید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohammadrezams; 09-05-2011 at 12:13.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)