تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 380 از 1045 اولاول ... 280330370376377378379380381382383384390430480880 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,791 به 3,800 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

نه نیست ! امکان داره واسه این که نیست این ارور رو بده ؟ من سرچ زدم normal هرچی نرمال تو هاردم بود پیدا کردم فقط همون که صفحه پیش گذاشتم مربوط به ورد بود .
    شما فايل پيوست رو اجرا كن روي سيستمت ببين همون پيغام رو ميده

2. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شما فايل پيوست رو اجرا كن روي سيستمت ببين همون پيغام رو ميده
    تشکر ... ولی این فایلم مثل همون Normal.dotm میمونه که گذاشته بودم فقط تو این فایل اون ارور یه بار میاد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه bookworm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    End Of Line

پيش فرض

عزيز من كاغذ آماده ي مخصوص اينكار وجود داره و نيازي نيست كه حاشيه ها ساخته بشه (البته ميتوني با فوتوشاپ بسازيشون)

متن نوشته ميشه و پرينت گرفته ميشه و بعد بوسيله دستگاه هاي كپي اون متن در كاغذهاي آماده زيراكس ميشه

ممنونم. طرح های آماده شده اش با فتوشاپ رو میشه از جایی دانلود کرد؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

تشکر ... ولی این فایلم مثل همون Normal.dotm میمونه که گذاشته بودم فقط تو این فایل اون ارور یه بار میاد .
    حالا كه توي اين فايل اون يه بار مياد با استفاده از اون توضيحاتي كه داده تنظيماتش رو انجام بده و ذخيره كن ببين مشكل حل ميشه

البته حتما روي فايل كليك راست كن و open رو بزن و بعد اون كارها رو انجام بده

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

ممنونم. طرح های آماده شده اش با فتوشاپ رو میشه از جایی دانلود کرد؟
    من كه بعيد ميدونم جايي باشه

مگه اينكه بري چاپخانه ها و پيداشون كني

كه بعيده بهت بدن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

حالا كه توي اين فايل اون يه بار مياد با استفاده از اون توضيحاتي كه داده تنظيماتش رو انجام بده و ذخيره كن ببين مشكل حل ميشه

البته حتما روي فايل كليك راست كن و open رو بزن و بعد اون كارها رو انجام بده
    مثل اینکه کمپلت قاط زده . عجب چیز مسخره ایه صد رحمت به ورد 2003 خیلی بهتر بود . من همیشه روش دابل کلیک میکردم حالا ایندفعه open زدم داخل فایل چیزی نبود که هیچ چی . ده تا ده تا ارور میاورد + یه ارور جدید :

محتویات ارور :
    This error is usually due to insufficient memory or low disk space. It also occurs when the default Word template (normal.dotm) is corrupt, when the VBE6.DLL file is the wrong version, or when permissions to the TEMP folder on a server share do not allow access to the folder by the user.
    Low memory or disk space can be solved by either closing unused applications, removing unused programs or files from your hard drive, or by adding RAM or a larger hard drive. In some cases, a memory leak may have occurred and is consuming RAM without your knowledge. If you suspect that a memory leak is the problem, shutdown Word and VBA and restart the computer.
    Rename the normal.dotm file and then restart Microsoft Office Word. When you exit Word, Word will build a new normal.dotm file. If you have a backup of normal.dotm, you can replace the defective file with the backup copy instead of having Word repair the file.
    If the VBE6.DLL is not the correct version, replace it.
    If your network permissions are inadequate for access to a TEMP folder on a server share, consult the administrator and determine if the permissions can be changed. If they cannot, redirect VB to use a local TEMP folder.
    وقتی این کارو میکنم اصلا نمیشه روی صفحه سفید کلیک کرد همیشه این ارور رو میده . حتی نمیشه از برنامه خارج شد اجازه نمیده برا همین مجبورم از تسک منیجر خارج بشم .
    اون تنظیماتم برای ظاهر شدن ارور تو هردوفایل انجام دادم چه اونی که داده بودین چه اونی که واسه خودم بود . اصلا اون ارور رو نمیاره .
    ممنون ...

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

سلام
    بعد از زدن گزینه endnote پانویسها با فونت 12 نوشته میشوند ولی میخام همیشه با فونت 14 نوشته بشن.

و چیکار کنم تا توی ورد بین دو تا متن لینک بزارم یعنی با کلیک روی اون متن برم روی یه متن دیگه.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

مثل اینکه کمپلت قاط زده . عجب چیز مسخره ایه صد رحمت به ورد 2003 خیلی بهتر بود . من همیشه روش دابل کلیک میکردم حالا ایندفعه open زدم داخل فایل چیزی نبود که هیچ چی . ده تا ده تا ارور میاورد + یه ارور جدید :

محتویات ارور :
    This error is usually due to insufficient memory or low disk space. It also occurs when the default Word template (normal.dotm) is corrupt, when the VBE6.DLL file is the wrong version, or when permissions to the TEMP folder on a server share do not allow access to the folder by the user.
    Low memory or disk space can be solved by either closing unused applications, removing unused programs or files from your hard drive, or by adding RAM or a larger hard drive. In some cases, a memory leak may have occurred and is consuming RAM without your knowledge. If you suspect that a memory leak is the problem, shutdown Word and VBA and restart the computer.
    Rename the normal.dotm file and then restart Microsoft Office Word. When you exit Word, Word will build a new normal.dotm file. If you have a backup of normal.dotm, you can replace the defective file with the backup copy instead of having Word repair the file.
    If the VBE6.DLL is not the correct version, replace it.
    If your network permissions are inadequate for access to a TEMP folder on a server share, consult the administrator and determine if the permissions can be changed. If they cannot, redirect VB to use a local TEMP folder.
    وقتی این کارو میکنم اصلا نمیشه روی صفحه سفید کلیک کرد همیشه این ارور رو میده . حتی نمیشه از برنامه خارج شد اجازه نمیده برا همین مجبورم از تسک منیجر خارج بشم .
    اون تنظیماتم برای ظاهر شدن ارور تو هردوفایل انجام دادم چه اونی که داده بودین چه اونی که واسه خودم بود . اصلا اون ارور رو نمیاره .
    ممنون ...
    خيلي عجيبه

البته اينم بگم كه يكي از مطالبي كه در خطاها بود اشاره كرده بود به حافظه كمي كه در محل نصب وجود داره

به نظر من 2007 رو روي يه درايو ديگه نصب كنيد

10. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    بعد از زدن گزینه endnote پانویسها با فونت 12 نوشته میشوند ولی میخام همیشه با فونت 14 نوشته بشن.

و چیکار کنم تا توی ورد بین دو تا متن لینک بزارم یعنی با کلیک روی اون متن برم روی یه متن دیگه.
    ممنون
    نسخه آفيس رو بگيد تا راه حل بگم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

14 آموزش حل مشکل ماکرو ها

مشکل ممکنه از یه Add-In باشه که Babylon یا Adobe Reader نصب کرده .
    1- بر روی آیکن مایکروسافت کلیک کنید.
    2- به قسمت Word Options برید .

3- به قسمت Add-Ins در منوی سمت چپ رفته و بعد مثل تصویر توی پایین پنجره گزینه COM Add-ins رو انتخاب کنید و بر روی کلید GO کلیک کنید .

4- حالا طبق تصویر هرچی گزینه تو کادر Add-Ins available میبینید رو با کلیک بر روی اون و زدن Remove پاک کنید و سپس OK .

تموم شد . اگه بازم با راههایی که تو این تاپیک گفته شده مشکلتون حل نشد میتونید به صفحه زیر برید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mohammadrezams; 09-05-2011 at 12:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •