سلام دوستان من میخوام 128 از مخابرات بگیرم خوبه یا نه برم 256 بگیرم دانلودش چطوریه
سلام دوستان من میخوام 128 از مخابرات بگیرم خوبه یا نه برم 256 بگیرم دانلودش چطوریه
براگرفتن سرويس 256 از مخابرات چه مداركي لازمه غیر دانشجویی
با سرویس 128 مخابرات نمیشه دانلود کرد یعنی اینقدر سرعتش کمه کسانی که دارن استفاده میکنن تست کردن راضین یا نه/ ممنون
با سلام
حدود یك ماه قبل تصمیم گرفتم ازاینترنت دایل اپ به اینترنت پرسرعت وایمكس مهاجرت كنم ابتدا به سراغ وایمكس ایرانسل رفتم ولی چون منطقه ماروخوب تحت پوشش قرارنمی داد به سراغ وایمكس مبین نت رفتم ولی علی رقم پوشش چون هرجور حساب كتاب كردم دیدم یك 50 یا60 تومانی ازخواهرخوندش ایرانسل بیشتر میگیره وچون من دلی پر از دایل اپ داشتم وبدنبال سرویس نامحدود بودم ولی مبین نت نداشت به ناچاریاد پیامكی افتادم كه همان روز شاتل برای جشنواره زمستانی فرستاده بود به نمایندگی شاتل رفتم ویك مودم زاگسل دوپورت49تومان و15500برای وصل كردن adslدادم فروشنده به من پیشنهادكردكه سرویس یك ماه با 3گیگ 128روحدود13تومان بخرم اما من كه دنبال سرویس ناحدود بودم سرویس 128یك ماه نامحدود روگرفتم 29000تومان اون طوری كه دراین سایت خوندم سرعت سرویس های 128وایمكس برای دانلود16 است اما برای سرویس نامحدود شاتل 35كیلو بایت بود البته درشب سرعتش خیلی كم میشد ومیتونم بگم 15شب (ساعت یك شب به بعد)خوب وعادی و15 شب با سرعت حدود19 كیلو بایت ودرمدت 30روز حداقل 26گیگا بایت (یعنی 2mbدردقیقه) دانلود كردم درمورد قطعی هم دراین یك ماه فقط یك بار ساعت 9شب برای یك ساعت سرعت حدود10 یا این حدود شد البته به خاطردانلود خیلی زیادم دقیقا دوروزاخر سرعت دانلودم با idm25كیلوبایت درثانیه شد
چون درجشنواره زمستانی یك مودم دوپورت خریده بودم وفروشنده به من گفت میتونم به ازای سرویسی كه می خرم یك ماه ازاون سرویس رورایگان برای بعد از تمام شدن سرویس بعدی استفاده كنم موقعی كه سرویسم درحال تمام شدن بود به شاتل زنگ زدم و(ازاونجایی كه ازدانلود خیلی زیاد خسته شده بودم وشنیده بودم سرویس ecohازنامحدودسرعت بیشتری دارد)سرویس سه ماه 128ecoبا 6گیگ رو تقاضاكردم و دیروز رایگان برام وصل كردند سرعت دنلود این سرویس خوشبختانه والبته تاحدودی بد بختانه 1.8mbمگا بیت در ثانیه یعنی 230 كیلوبایت درثانیه است یعنی دریك دقیقه 12مگابایت می توان دانلودكردودر ساعت یك شب به بعد 509كیلوبیت یعنی63 كیلوبایت است این طوری بگم كه با 29000 تومان 4ماه سرویس از شاتل دریافت كردم وتا این ساعت ازسرویس 128اون مشكلی ندیدم
این ها رونوشتم تا شاید اگر كسی بخواهد ازنوع سرویسی كه شاتل از حدود35 روز پیش تاامروز19بهمن 89 برای افرادی مثل من ارایه كرده اطلاع داشته باشد
Last edited by javad026; 09-02-2011 at 06:27.
واحد سنجش سرعت اینترنت کیلوبیت بر ثانیست . پس 128 کیلوبیت میشه 16 کیلو بایت خودمون . ااین میشه سرعت دانلودش .
اینکه مثلا صبانت میاد روی 128 میده 2 مگابیت و سرعت دانلودشم 250 کیلوبایته غیرقانونیه و ضمنا به دلیل محدودیت دانلود مفت نمیارزه .
روی خطوط 128 مخابرات میشه از 12 شب تا 6 صبح میشه 350 مگابایت دانلود کرد .
روی خطوط 256 ش هم 700 مگ .
ضمنا حجم دانلود نامحدوده و هزینه راه اندازی هم نداره .
شمادرست می گید مخابرات احتمالادقیقا همان128كیلوبیت برثانیه ارایه میده كه سرعت دانلود برحسب بایت یعنی 16كیلو بایت برثانیه می شه كه نرم افزارidmموقع دانلود این عددرو نشان میده
امااگردقت كنیدگفتم درسرویس نامحدودشاتل كه تا 3روز قبل استفاده كرده بودم ترافیكی كه توسط نرم افزارdu meterبرای دانلود نشان می دهد 279kbsیعنی بیشتر از256كه مخابرات میده ونرم افزارinternet download manager هم موقع دانلودعددی كه نشان میده درمحدوده30 تا50است كه اگر 279 بر 8 تقسیم كنیم همان35كیلوبایت برثانیه است یعنی درهردقیقه 2mbمگابایت ویا درهرساعتحدود120 مگابایت به غیر ازبازه زمانی 1الی7 صبح میتوان دانلودكردودرساعت یك تا 7صبح سرعت رو درپست قبلی گفتم كه خوب نیست
درواقع سرویسی كه من استفاده كردم اسما128 اما بیش از256بود ولی دربازه 1تا7صبح تقریبا 128واقعی در50درصد اوقات ودر50درصدتقریبا حالت عادی279كیلوبیت برثانیه روداشت
من کلا 38.900 هزینه کردم که تقسیم بر 4 میفته ماهی 9.600 تومن که واسه سرعت 256 نامحدود می ارزه.منم همین امروز از مخابرات 256 گرفتم 3 ماهه گرفتم که 1 ماه هم رایگان میده در واقع با پول 3 ماه 4 ماهه گرفتم.
سرعت دانلودش هم رو 32 KB/s ثابته.
رفتم واسه تست ping، خوب نبود :
دوستان لطفا بیان نتایج تست ping شون رو بذارن
میشه بگید چه قدر هزینه کردید؟
بدون هزینه اولیه نصب که شرکت ها میگیرن، همینش ارزش داره
فقط تا الان که من اینترنت مخابرات رو تجربه کردم تنها مشکلش پینگ نسبتا بالای اونه از 4.2.2.4 که پینگ می گیریم 300 ms تا 350 ms رو نشون میده.
Last edited by Subaru; 09-02-2011 at 00:07.
درمورد سرویسecoحق باشماست الان من سرعت دانلودم230كیلوبایت برثانیه و6گیگ برای سه ماه هم دارم اما نمی تونم مثل قبل دانلود داشته باشم فقط شب كه رایگان خوبیش اینه كه یكم سرعت ازسرویس نامحدود بیشتریعنی حدود63كیلوبایت برثانیه ومیشه دریك ساعت حدود220مگابایت دانلودكرد
سلام
چند ساعت قبل گفتم كه تاروز 19بهمن(24ساعت ازسرویس اكو استفاده كرده بودم )باشاتل مشكلی نداشتم اما ازساعت 3.13صبح بیست بهمن تا ساعت 4.54دقیقه صبح اینترنتم كلا قطع بود وبرای یررسی این موضوع دوباره مودم دایل اپم روبه كامپیوتر وصل كردم مثل اینكه این سرویس eco128اینجوری كه درجاهای دیگه خوندم شبها واقعا یك ایراداتی داره
Last edited by javad026; 09-02-2011 at 07:05.
سلام
ازناظرسایت به خاطربرگرداندن مطلبم تشكرمیكنم
Last edited by javad026; 09-02-2011 at 22:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)