تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 380 از 2403 اولاول ... 2803303703763773783793803813823833843904304808801380 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,791 به 3,800 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

در آغاز فعالیت ghalbebarooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام..

من عضو جدیدم...

یه سوالی داشتم!

دیروز پیش از طرف شرکت اینترنتی "کهکشان پرداز آریا" (!) با من تماس گرفتن که شماره تلفن من توی قرعه کشی در اومده و من برنده شدم! و ازم آدرس خواستن برای پست کارت یک ساله اینترنت (یوزر و پسورد) و گفتن که باید موقع تحویل گرفتن 14000تومان بدم بابتش. و گفتن که فردا عصر پست میکننش. و اگه قبول کنم شماره ام میره جزو اون صد شماره انتخابی که قراره از بین اونها به 50 شماره سکه و ال سی دی و شارژ اینترنت برای یک سال مجدد رو بدن و از این حرفها!!

منم قبول کردم خب... الانم برام یوزر و پسورد اومده اما هنوز کمی گیجم! به ادرس اینترنتی که رو پاکت نوشته بود یعنی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میرم اما باز نمیشه!

میخواستم بدونم شما اطلاعاتی دارین در این زمینه؟ و اینکه من اشتباه کردم آیا؟!!!

پروفشنال Phonix Live's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

برای من دیروز سرعت خوب بود اما امروز افتضاحست
    برای شما هم همینطوره ؟

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من هم موافقم .
    و مشکلم هم اینکه وقتی روز 230 کیلو بایت میدن دلیلش اینه که چون مجانی نیست و حجم کم میشه همه وسوسه بشن و روز دانلود کنن . این از سیاستشونه .
    Last edited by pedram9; 05-05-2010 at 19:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MESI08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بچه ها دامون تو لنگرود هم سرویس میده
    خیلی مفته وسوسه شدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من هم مثل آقا پدرام اشتراک 128 اندیشه دارم .
    من هم اشتراکم محدود حجمی .
    و از همه مهمتر ! من هم دقیقا مثل اق پدرام خط 3 مخابرات هستم . در نتیجه سرعتمون نباید اختلاف چندانی داشته باشه .
    اتفاقا ظرف 2 شب گذشته سرعت تورنت خیلی هم خوب بود و تا صبح بالای 2 گیگ دانلود شد .
    اما الان سرعت دانلود مستقیمم خیلی پایینه یا از رپید سرعت به زور به 20 کیلو بایت میرسه .
    اما تو همین لحظه که 1 و 18 دقیقه شب و اوج ترافیک هست دقیقا سرعت دانلود تورنتم برای 3 تا فایل همزمان بین 155 الی 165 کیلو بایت نوسان میکنه و از 10 دقیقه پیش تا حالا از 140 پایین تر نیومده !
    پس نتیجه میگیریم پهنای باندی که اندیشه داره می ده کم نشده و تقریبا مثل روز و خیلی عالیه ... اما دانلود های مستقیم سرعتشون محدود شده ... حالا نمی دونم مشکل از سرور هست یا خود مخابرات بازم داره ... چون الان خیلی از سایتا هم به سختی باز می شن و بعضی وقتا هم الکی ارور DNS میدن حتی تو ساعات روز ... من از ساعت 11 شب نصف سایتایی که باز کردم یا به شدت کند بودن یا ارور میداد ! اگه قرار بود سرعت پایین دانلود به علت ترافیک بالای اندیشه از 1 شب به بعد باشه یا اینکه کلا سرعت پایین اومده باشه تورنت هم نباید سرعتش بالاتر از 20-30 میرفت ! مشکل جای دیگست !

اضافه میشه :
    سرعت دانلود همین لحظه که 1:30 شبه و ساعت اوج ترافیک : 154.7 کیلوبایت با تورنت
    پس اگه دیدین سرعت دانلود مستقیم پایینه فعلا روشهای دیگه رو هم امتحان کنین .

پروفشنال Phonix Live's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

میشه در مورد تورنت توضیح کاملی بدین
    ممنون

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دستت درد نکنه یعنی من میخوام دروغ بگم سرعت لینک هام پایینه ؟!!

دیشب افتضاح بود کلا 19 کیلو بایت
    ولی امشب 110 کیلو بایت از لینک مستقیم دارم
    البته از چند لینک اگه تک لینک بزارمسرعت بین 50 تا 70 هست

داره خودمونی میشه Hamiti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام..

من عضو جدیدم...

یه سوالی داشتم!

دیروز پیش از طرف شرکت اینترنتی "کهکشان پرداز آریا" (!) با من تماس گرفتن که شماره تلفن من توی قرعه کشی در اومده و من برنده شدم! و ازم آدرس خواستن برای پست کارت یک ساله اینترنت (یوزر و پسورد) و گفتن که باید موقع تحویل گرفتن 14000تومان بدم بابتش. و گفتن که فردا عصر پست میکننش. و اگه قبول کنم شماره ام میره جزو اون صد شماره انتخابی که قراره از بین اونها به 50 شماره سکه و ال سی دی و شارژ اینترنت برای یک سال مجدد رو بدن و از این حرفها!!

منم قبول کردم خب... الانم برام یوزر و پسورد اومده اما هنوز کمی گیجم! به ادرس اینترنتی که رو پاکت نوشته بود یعنی
    کد:
    میرم اما باز نمیشه!

شما با چه اطمینانی قبول کردی!
    اینم یه روشی هست برای فروش کارت اینترنت!

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام..

من عضو جدیدم...

یه سوالی داشتم!

کد:
    میرم اما باز نمیشه!

دوست عزیز سایتش تقلبیه و اینهمه وعده و وعید صرفا برای فریب شما جهت خرید کالاشون بود
    آخه شما چطور به حرفاش اطمینان کردید؟
    اینجور ترفندها جدیدا زیاد شده

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

سرعت یه ذره بهتر شده... ولی باز پایینه... پارس...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •