تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 380 از 416 اولاول ... 280330370376377378379380381382383384390 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,791 به 3,800 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

کاگه شدن لیاقت میخواد که ساکورا چان خانم نداره و حقا حساب کنیم این همه مدت ساسکه خودشو به اب و اتیش زد و تا ته و عمق سیاهی هم رفت (یا رومی رومی یا زنگی زنگی ) و همه چیز رو فهمید که دیگه الان نه سیاست هاشی رو قبول داره نه مادارائی و کارهاش دیگه معلومه گفتنِ زیاد نداره ولی اقای ناروتو همش همین سست عنصری که بوده هست خدایی اون موقع که ساسکه کوبید به جمع کاگه ها اصلا ناروتو توان ثانیه دوام اوردن که هیچ جرات انجام انچنان کاری رو داشت؟ الانم نداره حالا فردا روز کاگه هم بشه؟

اون دوره که هاشیراما و مادارا و امثالهم و دیگر بزرگان بودن میشد بگی جنگ سر کاگه ای جنگ بین اب و اتیشه و اون وسط ممکنه دودمان کل دهکده به فنا بره و... ولی این 2 تا موجود کنار هم دقیقه در برابر هاشی یا مادارا دوام نمیارن حالا بشن کاگه ی یه دهکده باز خدا رو شکر یه کیوبی رو مفت مفت کردن پاچه ی ناروتو و یه عقلی به روباهه دادن وگرنه داش کروتول الان چی میخواست بگه؟ : دی

درخت گردکان به این بزرگی درخت خربزه الله اکبر

2. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

البته حمله ساسکه شامل :
    لت و پار شدن و فرار از دست رایکاگه و رفقا
    لت و پار شدن و فرار از دست میزوکاگه (توسط زتسو)
    لت و پار شدن و فرار از دست سوچیکاگه (توسط توبی)
    می شد : دی

به شخصه من هم میتونستم اینطوری به کاگه ها حمله کنم : دی
    ___
    ناروتو سست عنصره ؟ ناروتو تونست پین رو تاک نو جوتسو بزنه روش : دی
    فقط یه بار داشت تاک میخورد خودش که اونم توسط استاد تاک , اوبیتو بود که با سیلی حساب شده هیناتا درمان شد : دی

4. 4 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

همین که زد و خورد کرد و زنده موند و فرار کرد برای یه 16 ساله خیلیه : دی اونم جلوی بدترین ها! یه سریشونم که به دیار اقبی فرستاد مثل دانزو و دیدارا و...

و البته فراموش نشه که اگر ملاک تاک نوجتسو باشد الان اوبیتو هم داره تاک میخوره

6. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vista_vz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

آقا یه سوال دارم من...چرا این مادارا اینقد بی بخار شده جوبی بیچاره رو ول کرده واسه خودش نشسته منتظر هاشی!!!
    خوو اینهمه برو بچز زحمت کشیدن واسه شوما جوبی جون رو تشکیل دادن حالا بیخیال نشستی کتک خوردنشو تماشا میکنی؟؟؟؟
    شایدم خیالش راحته جوبی جون هیچیش نمیشه توسط لشکر زاغارت شینوبی ها و ارزش وقت عزیزش بیشتره.همون بهتر که بشینه منتظر رفیق گرمابه و گلستانش و تا اون موقع وقت عزیزشو با یه قل دو قل پر کنه تا هاشی هشلفتش کنه!!

8. 3 کاربر از vista_vz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

همین که زد و خورد کرد و زنده موند و فرار کرد برای یه 16 ساله خیلیه : دی اونم جلوی بدترین ها! یه سریشونم که به دیار اقبی فرستاد مثل دانزو و دیدارا و...

و البته فراموش نشه که اگر ملاک تاک نوجتسو باشد الان اوبیتو هم داره تاک میخوره
    میگم که , منم یه زتسو توم بود یه توبی پشتم اون بچه آبیه و کارینو اون پسر مو نارنجیه هم باهام حمله می کردم به کاگه ها چیزیم نمی شد : دی
    تنها نبرد ساسکه که خوشم اومد ازش , همون نبرد با دانزو بود چون بدون کمک هیچ کسی زنده موند و دانزو رو شکست داد .(جدا از این که دانزو نمی تونست از اون چشمش استفاده کنه)

10. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

د نه د 2 برابرش کن این نفرات رو اقای ناروتو رو هم بذار جای ساسکه جلوی رایکاگه تنها باز نمیتونه

ولی سوال خوبی رو دوستمون مطرح کرد این حضرت مادارا کلا همین مدلیه با اون 5 تا کاگه که یه 10 چپتری داشت بازی میکرد واقعا چرا؟ الانم که همه چیز تکمیله جوبی هم که هست هر کاری میتونه بکنه ولی هاشیراما جان که بیاد دیگه عشق مبارزه کورش میکنه هاشی هم که انگار هدف از خلقتش این بوده که بره با مادارا بجنگه خیلی قشنگ رفته میگه شرمنده منتظرت گذاشتم!!

12. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در مورد مبارزات ساسکه همین بس که اگه توبی نبود الان ساسکه ای وجود نداشت که بخوایم در موردش حرف بزنیم و فقط در حد خاطره بود .
    ساسکه هیچ جوره نمیتونست از جینتون سوچیکاگه فرار کنه . مگر این که یکی مثل توبی پشتش باشه !
    در ضمن اگه ناروتو هم زیر دست یکی مثل اروچیمارو بزرگ میشد الان تکنیک هاش بیشتر میشد .
    این رو هم فراموش نکنیم اون زمانی که ساسکه به اجلاس کاگه ها حمله کرد , ناروتو هم در سنین مود استاد شده بود .

یک سوال :

میناتو نمیتونه چاکرای کیوبی رو آزاد کنه که به ناروتو برسه ؟!
    اینطوری فکر کنم هم کیوبی قوی تر میشه و هم این که شاید یک تکنیک جدیدی هم از ناروتو دیدیم !!!

14. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

والا ناروتوی فراگ جوتسویی بازم در مقابل ساسکه ای که به رایکاگه حمله کرد کم میاورد. البته اونجا ها دیگه ساسکه قاطی کرده بود و خودشو از دست داده بود خیلی فکر نمیکرد واسه حمله. اگر توبی پشت ساسکه بود یه مؤمنی به اسم کیشیموتو پشت ناروتو هست بگذریم.

اول و اخر فکر کنم چاکراهه برسه به ناروتو ولی تکنیک جدید که نداره این بشر فقط راسنگان بزرگ میکنه. شاید یه موقع دیدی ریکودو و ریننگان هم از عالم غیب براش رسید... البته جالب میشه بده چاکراهه رو به ساسکه کلا یه چیزی باید به این جوان جویای نام بدن چه جوبی باشه چه نصف کیوبی تا بلخره یه ریننگانی ببینیم

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

میگم که , منم یه زتسو توم بود یه توبی پشتم اون بچه آبیه و کارینو اون پسر مو نارنجیه هم باهام حمله می کردم به کاگه ها چیزیم نمی شد : دی
    تنها نبرد ساسکه که خوشم اومد ازش , همون نبرد با دانزو بود چون بدون کمک هیچ کسی زنده موند و دانزو رو شکست داد .(جدا از این که دانزو نمی تونست از اون چشمش استفاده کنه)
    اتفاقا در همون نبرد قرمز شده هم کارین کمکش کرد !!! کارین بود که اول از همه به رابطه چشم های دست دانزو و تکنیک ها پی برد و فهمید که با هر بار اجرای تکنیک یکی از چشم ها از بین میره و چند ثانیه ای هم بینش وقفه زمانی وجود داره !!
    ........................................
    اقا این فیلر ها کی تموم میشن !! چقدر بی خود شده انیمه .. افتاده دست کدوم شرکت ؟؟ قبلا که نامکو بندایی و اسکوئر اونیکس روش کار می کردن بهتر بود ...........
    .......................................
    به نظر من اوروچی رفته سراغ 5 کاگه مفقود الاثر !

اگه اینجوری باشه و سوناده هم بخواد زنده بیاد به میدون مبارزه من به شخصه این کیشیموتو رو لعن و نفرین ابدی می کنم .. نامرد از سه تا سنین افسانه ای دوتاشون رو اورده اون هم باشاگرد هاشون .. فقطط جای جیرایا نبود توی این کارزار !!! به شخصه معتقدم اگه جیرایا بود توازن قدرت به شدت به سمت شینوبی ها بود !!!
    Last edited by kortol; 01-06-2013 at 19:43.

17. 4 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

حالا اون کارین یه داد و بیدادی کرد ولی معلوم بود خودش فهمیده ساسکه این دیگه قشنگ نشون داده شد
    ناروتو هم کلی ادم دور و برش بودن و اگر میخواست vilain بشه اونم ادم جم میکرد

انیمه که افتضاح شده

خدایی 1 نفر از هر 10 بیننده یه ایده بده برای فیلر تمامشون عالی در میان...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •