نه . زوم برام اولویت اول نیست . ژاپن هم برا اینکه حداقل مطمئن باشم حداقل یه چند سالی بدون دردسر کار کنه .
نمیدونم ! شایدم ژاپنی بودن دلیل خوب بودن نباشه . اگه دوربینی تازگی گرفتین که واقعا راضی هستید راهنمایی کنین . مرسی .
نه . زوم برام اولویت اول نیست . ژاپن هم برا اینکه حداقل مطمئن باشم حداقل یه چند سالی بدون دردسر کار کنه .
نمیدونم ! شایدم ژاپنی بودن دلیل خوب بودن نباشه . اگه دوربینی تازگی گرفتین که واقعا راضی هستید راهنمایی کنین . مرسی .
سلام
2 تا سوال داشتم:یکی اینکه آیا 4 گیگابایت رم برای عکاسی خوبه(با یک دوربین بین 7 تا 10 مگاپیکسل)؟و دوم هم اینکه نظرتون در مورد S860 سامسونگ چیه؟
البته دو سوال مورد نظر رو با توجه به مصارف خانگی جواب بدید.
با سپاس
تو این قیمت دو تا دوربین سوپرزوم خیلی خوب هست. یکی FZ28 پاناسونیک (که خودم دارم) و یکی دیگه SX10 کنان. البته مدل های جدیدتر هر دو دوربین معرفی شده (FZ38 و SX20) که تفاوت آنچنانی نکردن. فقط از نظر رزولوشن و فیلمبرداری و اینجور چیزا یه فرقایی کردن.
تا اون جایی که من میدونم دوربین (مخصوصا اگه از جای مطمئن بخرین) چیزی نیست که جنس بد یا تقلبی توش داشته باشه. مثلا FZ28 کلا ساخت ژاپنه. ولی اگه یه دوربینی هم ساخت چین باشه دلیل بر بد بودن کیفیتش نمیشه. فقط کشوری که دوربین توش ساخته شده فرق میکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوربین کامپکت هم بهترین مدلی که الان تو بازار هست از نظر کیفیت LX-3 هست که 400 و خورده ایه (البته با زوم 2.5X). کنان G10 هم نزدیک 500 تومن. (که اونم مدل جدیدش G11 معرفی شده که ممکنه با اومدن اون قیمت این یکی یه تغییراتی بکنه). و البته یه مدل جدید دیگه هم معرفی شده به اسم S90 که معلوم نیست قیمتش چقدر باشه. سونی WX1 هم از دوربین هاییه که تو راهه.
4 گیگا بایت ظرفیت خیلی خوبیه. اگه زیاد عکس یا فیلم نمیگیرین زیاد هم هست.
این هم یه نگاهی بنداز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by prowler88; 04-09-2009 at 21:21.
حالا که شما با دوربین های سامسونگ مخالفیندوربین های سامسونگ از ضعیفترین دوربین های بازار هستند. چه از نظر کیفیت و چه موارد دیگه. تا حالا هم به هیچ وجه موفق نبودند در زمینه ی دوربین.میشه یه دوربین خوب با قیمتی نزدیک به S860 معرفی کنید؟
A590 IS و A1000 IS از کنان پیشنهاد میشن. A590 به نظر من بهتره.
Last edited by prowler88; 05-09-2009 at 11:58.
سلام من می خواستم یه دوربین پاناسونیک fs15 بگیرم
لطفا نظرتونو در مورد این مدل بگید و در این قیمت دوربین بهتر چی هست ممنون
راستی حدود قیمتش هم بگید
Last edited by srb; 05-09-2009 at 14:12.
دوستان میشه یه توضیحاتی راجع به این مدل بدید
Panasonic Lumix DMC-GF1
ممنونم
یه دوربین Micro Four-Third 4/3 هست. ویژگی دوربین های 4/3 اینه که از نظر کیفیت قابل مقایسه با SLR ها هستند. ابعاد سنسورشون فرق میکنه و سایز سنسور کوچکتر از دوربین های SLR هست. همچنین اندازه شون کوچکتره. دوربین های Micro Four-Third اندازه شون حتی از دوربین های Four-Third هم کوچکتره و شاید حدود نصف دوربین های 4/3 (به دلیل حذف منشور و چشمی). پاناسونیک و الیمپوس چندین مدل دوربین های 4/3 و Micro 4/3 ساخته ن تا حالا. آخرین نمونه از پاناسونیک G1 و GH-1 بود که از نظر کیفیت عکس و نویز با بهترین دوربین های SLR رقابت میکنن.
مشخصات GF1 هم کامله و به نوعی میشه گفت یه دوربین کامپکت با قابلیت های SLR هست. هم رده ی الیمپوس PEN E-P1 هست. سنسور GF1 هم همونی هست که در G1 استفاده شده.
12 مگاپیکسل, وایت بالانس 6 نقطه ای, سرعت شاتر 1/4000 تا 60, جبران نوری در سه مرحله, فیلمبرداری HD با قابلیت AVCHD Lite, قابلیت استفاده از ریموت, فرمت RAW, صفحه ی 3 اینچی با رزولوشن 460.000, و وزن 315 گرم!
Last edited by prowler88; 08-09-2009 at 13:51.
میشه در مورد امکانات جانبیش SD880 IS. بیشتر توضیح بدید
مثلا رم میخوره به کامپیوتر وصل میشه( شوخی )
یا چیزهای دیگه
ممنون
Last edited by ila; 08-09-2009 at 14:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)