از دوستان خواهش ميكنم اگه فايل s310.arc دارند در اين تاپيك آپلود كنند تا افرادي مثل من بتونند بازي را كامل تمامش كنند![]()
از دوستان خواهش ميكنم اگه فايل s310.arc دارند در اين تاپيك آپلود كنند تا افرادي مثل من بتونند بازي را كامل تمامش كنند![]()
s310.arc
البته این فایل رو یه نفر دیگه اپلود کرده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اصلش هم همین که شما میگی هستش
ولی آدم وقتی چند تا اسلحه همراش باشه با احساس امنیت بیشتری جلو میره![]()
![]()
آقا این چجوریه یذره مارو راهنمایی کنید
همون اوایلش به اون یارو هیکل گنده میبازیم...تیکه تیکمون میکنن.
همونی که کله و بدنش تیغ تیغیه.
بعد این جریان آپگرید ها چیه....آیا وسیله خاصی باید داشته باشی تا آپگرید کنی یا مثلا امتیاز یا پول کافی داشته باشی.
جلیقه ها چیه؟چجوری میشه تهیه کرد...
کلا یه ذره راهنمایی کنید یه مقداری بهتر بریم بازیش رو...
این کشتن زامبی ها بصورت کمبو امتیاز میده؟
اسلحه از کجا میشه جور کرد؟
باید مراحل بالاتر برسیم؟
این شیوا هم که هی میمیره.
مرسی.
من راهنماش را گذاشتم بخونی کامل دستت می یاد
اون گنده را باید هی حرکت کنی و جلو بری تو بازی یک جایی میرسه با چند تا تیر میمیره
اولش اگه همونجا وایستی هر چی تیرش بزنی نمی میره
ای بابا دیگه توضیح نمیخواد مرحله 3-3 همون جایی که از روی پل رد میشی یه کامیون میاد میچسبه بهت میندازتت ته دره !!!!!
افتاد گمون نکنم خیلی کجه
اینجا سعی کن زیاد با هاشون درگیر نشی ...برو بالای اتوبوس و اونجا بون اون موقع اون تیغ تیغی هم نمیاد بالا .(2 تا ترانس برق..2 تا هم بشکه اتشزا ) هستش ازشون استفاده کن.آقا این چجوریه یذره مارو راهنمایی کنید
همون اوایلش به اون یارو هیکل گنده میبازیم...تیکه تیکمون میکنن.
همونی که کله و بدنش تیغ تیغیه.
شما میتونی اسلحه هاتو اپگرید کنی با توجه به مقدار پولی که بدست میاری میتونی..(قدرت..سرعت تعویض خشاب..و مقدار گلوله خود در خشاب رو افزایش بدی.)بعد این جریان آپگرید ها چیه....آیا وسیله خاصی باید داشته باشی تا آپگرید کنی یا مثلا امتیاز یا پول کافی داشته باشی.
جلیقه ها چیه؟چجوری میشه تهیه کرد...
کلا یه ذره راهنمایی کنید یه مقداری بهتر بریم بازیش رو...
2 نوع جلیقه وجود داره که میتونی از هر دو همزمان و یا تک تک استفاده کنی.
زیاد به صورت کمبو یا غیره فرقی نمیکنه../ بزن بکششون.این کشتن زامبی ها بصورت کمبو امتیاز میده؟
اسلحه از کجا میشه جور کرد؟
باید مراحل بالاتر برسیم؟
این شیوا هم که هی میمیره.
مرسی
اسلحه هم که به مرور با توجه به پیشروی در بازی بهت میده.
در مورد شوا هم بهتره حس کنی در بازی تنها هستی و مسعولیت رو به تنهایی به گردن بگیری.
اين شد راهنمايي
من مورد اولي را اجرا كرده بودم
ولي دومي را نه
حالا ميشه دو جليقه را داشت
چون تير بينهايت هست و نيازي به خشاب ندارم
راستي دوستان ديگه چه اصلحه هايي ارزش اپگريد تا اخر را دارند ؟
مگنوم رو وقتی اپگرید کنی فوق العاده میشه....یکی کلت هم هست که نقره ای که همون قسمتی که باید جیل رو نجات بدی پیداش می کنی اون هم اپگرید کن خیلی باحال میشه...یکی هم اون دو تا شاتگان ها که اپگریدشون کنی دیگه همه چی حله
سلام
من تو مرحله 5.1 گیر کردم اینو میخواد inflate: invalid block type : -3 لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)