تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 380 از 2376 اولاول ... 2803303703763773783793803813823833843904304808801380 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,791 به 3,800 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

ممنون عماد جان..

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

اوهوم......

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بردیا جان نیازی نیست که بارنگ سفید بنویسی من هم پیش بینیم 2 بر 1 به نفع مس هست امابارنگ سفید نمی نویسم چون اولاهیچ موقع پیش بینیهای من درست ازآب درنمیاد دوما هنوزاول فصل هست وماروزبروزداریم بهترمیشیم هنوزتاهفته 34 وقت هست

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

مس1-0استقلال

صدا نمیاد یکمی بلند تر لطفا

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

بردیا، پیش بینیت ثبت شد. میتونی بری ببینی..

همه میتونن تو پیش بینی شرکت کنن..

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

بردیا جان نیازی نیست که بارنگ سفید بنویسی من هم پیش بینیم 2 بر 1 به نفع مس هست امابارنگ سفید نمی نویسم چون اولاهیچ موقع پیش بینیهای من درست ازآب درنمیاد دوما هنوزاول فصل هست وماروزبروزداریم بهترمیشیم هنوزتاهفته 34 وقت هست
    واقعاً الآن پیش بینی کردی ؟
    ثبتش کنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

مراسم معارفه منصوريان برگزار شد
    استقبال هزار نفري از رئيس جديد آكادمي استقلال
    خبرگزاري فارس: هزار نفر از هواداران استقلال عصر امروز در مراسم معارفه رئيس جديد آكادمي المپيك شركت كردند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، مراسم معارفه عليرضا منصوريان از ساعت 18 در ورزشگاه مرغوبكار برگزار شد. در اين مراسم كه قرار بود اعضاي هيئت مديره هم حضور داشته باشند، غايب بودند.
    1000 هوادار اين تيم در ورزشگاه حاضر شده بودند. در ابتداي اين مراسم مهران كاظمي معاون آكادمي فوتبال به سخنراني پرداخت. وي اظهار داشت كه در حال سرمايه گذاري در تيم هاي پايه هستند و با مديريت منصوريان مي‌خواهند استعدادهاي اين منطقه را كشف كنند.
    پس از او شهردار منطقه 16، كارگر با خير مقدم به حضار عنوان كرد: خودم با منصوريان همبازي بودم. منطقه 16 محروم است؛ اما توانسته بازيكنان خوبي را به اين فوتبال تحويل دهد.
    علي فتح‌ا..زاده نفر بعدي بود كه براي سخنراني پيش قدم شد. وي اظهار داشت: قصد داريم استعدادهاي جديدي را كشف كنيم. هدفم ايجاد آكادمي است تا در سال هاي آينده بازيكن از ليگ برتر نخريم و از بازيكنان خودمان استفاده كنيم. امروز 60 بازيكن ليگ برتر محصول تيم هاي پايه استقلال هستند.
    مدير عامل استقلال ادامه داد: از مربيان تيم‌هاي پايه مي‌خواهم تيم‌هايي بسازند تا در آينده ما اين بازيكنان استفاده كنيم. امروز كسي را به عنوان رئيس آكادمي انتخاب كرديم كه مي‌تواند يك استان را تغذيه كند. او سابقه حضور در تيم ملي را دارد و تكرار نشدني است.
    فتح ا...زاده تصريح كرد: اميدوارم آكادمي استقلال بتواند به عنوان آكادمي برتر انتخاب شود. ما هم در 30 استان آكادمي داشته باشيم. چندين سال پيش كه در ليگ خوب نتيجه نمي‌گرفتيم به سرمربي تيم گفتم كه از تيم اميد بازيكن بياورد؛ اما او ترسيد.
    وي افزود: حالا كه منصوريان در آكادمي است، ديگر با اين مجموعه كاري ندارم و مسئوليت بر عهده خود منصوريان است. باز اعلام مي‌كنم كه هر كسي با نام استقلال از مردم پول بگيرد، برخورد قانوني مي كنيم.
    پس از سخنراني مديرعامل استقلال، نوبت به منصوريان رسيد تا به صحبت بپردازد. وي گفت:
    خوشحالم زمان مديريت فتح ا..زاده به اين تيم آمدم و زمان مديريت او هم خداحافظي كردم. اين تيم هميشه سازنده بوده است.
    اين بازيكن سابق آبي‌پوشان ادامه داد: خوشحالم كه هفت تن از بازيكنان كنوني استقلال از تيم‌هاي پايه هستند. از فعليت‌هاي حسن روشن ممنون هستم و راه او را ادامه مي دهم. امروز هم از او رخصت گرفتم.
    منصوريان عنوان كرد: تنها تفاوت ما در سن است و بحث مالي كه من آن را حل مي كنم. آرزو مي‌كنم جشن قهرماني تيم هاي پايه استقلال در مرغوبكار برگزار كنيم.
    وي در پايان صحبت هايش با انتقاد از هيئت مديره استقلال، خاطر نشان ساخت: از مديران تيم گلايه دارم چون هرچه نگاه مي كنم از آنها كسي را نمي‌بينم. نمي گويم به خاطر من بلكه براي روحيه دادن به اين بازيكنان جوان به اين جا مي امدند.
    در پايان اين مراسم، منصوريان با اعضاي كادر فني تيم هاي پايه استقلال جلسه برگزار كرد.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

مهاجمان استقلال پايشان به گلزني باز شد
    پيروزي استقلال 10 نفره برابر تيم ملي جوانان
    خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال تهران دو بر صفر تيم جوانان را شكست داد و مهاجمان اين تيم نيز پايشان به گلزني باز شد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، اين ديدار تداركاتي امروز از ساعت 18 در كمپ تيم ملي هاي ملي و در سه نيمه 30 دقيقه اي برگزار شد.
    آرش برهاني در دقيقه 12 و عليرضا عباسفرد در دقيقه 23 براي استقلال گلزني كردند. رسول كرد نيز در دقيقه 77 گل تيم جوانان را به ثمر رساند.
    مهاجمان استقلال در سه هفته نخست ليگ برتر در باز كردن دروازه حريفان ناكام بودند.
    محمد سعيد نفريه يكي از اعضاي هيئت مديره استقلال نيز در دقايق ابتدايي لحظاتي روي نيمكت نشست و با امير قلعه نويي صحبت كرد.
    بازيكنان اصلي تيم استقلال بلافاصله پس از آغاز مسابقه كمپ تيم هاي ملي را ترك كردند. پيروز قرباني تنها بازيكني از جمع نفرات اصلي بود كه با لباس شخصي تا پايان مسابقه نظاره گر مسابقه بود.
    امير قلعه نويي سه بازيكن خارجي خود را در اين بازي آزمايش كرد. فا ايسكا، بازيكن برزيلي كه براي آزمايش در تركيب اصي تيم استقلال گرفت، به دليل آنكه با آرنج به صورت بازيكن حريف زد، با دريافت كارت قرمز از سوي محمد ملكي اخراج شد.
    تركيب تيم استقلال تهران:
    اشكان نامداري (حسين نائيجي)، بيژن كوشكي، مهدي اميرآبادي، مهرداد پولادي، هاشم بيك زاده، ابراهيم تقي پور، ميلاد نوري، يدا.. اكبري، احمد خذيراوي (ژايكو)، عليرضا عباسفرد (مهران نورافكن) و آرش برهاني (فا ايسكا)
    سرمربي: امير قلعه نويي
    تركيب تيم ملي جوانان:
    داوود انوشه، شجاع خليل آزاد، رسول كرد، رضا اصفهاني، حميد ديوسالار، علي حمودي، سامان آقازماني، آرمين طهماسبي، علي مرزبان، مهرداد نوري و جلال علي محمدي
    سرمربي: نناد نيكوليچ
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

بعضیا به این تایپیک خیلی حساس هستن. نمیدونم چرا.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

بعضیا به این تایپیک خیلی حساس هستن. نمیدونم چرا.
    مریم جان.. ما کار خودمون رو باید انجام بدیم و کاری به کار کسی نباید داشته باشیم..
    از وظایف ما، گذاشتن اخبار در مورد تیم استقلاله که تو و خیلی دیگه از دوستامون، خیلی خوب دارین این کار رو انجام میدین.. این تاپیک برترین تاپیک خبری نباشه، جزء بهترین تاپیک های خبری هست.. تازه ترین اخبار در مورد استقلال رو همه میتونن اینجا خیلی راحت بخونن..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •