دقت نکردم ببخشید
دقت نکردم ببخشید
سلام.
شاید سوالم بی ربط باشه ولی جای دیگه ای براش پیدا نکردم. ببخشید
میخواستم دوستان سایتی معرفی کنن که بازیهای جدید و قدیمی PC رو بصورت کرک شده داشته باشه تا دانلود کنیم.
مثلا من الان دنبال Neverwinter Nights 1 میگردم ولی هیچ جا پیدا نمیشه. حتما سایت خوبی وجود داره تا بشه ازش اینجور عنوانها رو دانلود کرد.
ممنون میشم راهنماییم کنید.![]()
Last edited by MatinCracker; 05-09-2010 at 22:41.
ممنون.
اما دقیقا چیز زیادی نمیدونم. چند شب پیش یکی از دوستام میگفت که روسیه چنین بازی ساخته و تو شبکه وی او ای دربارش حرفیدن. همینقدرو گفت که اسمش روسی بود و مثل Call of Duty 6 جنگ مدرن بود، اما این دفعه نقش اول بازی یه روس بود.
Last edited by metana; 05-09-2010 at 23:04.
سلام.(علیک سلام)
من من یک سیستم ذاغارت(شایدم زاغارت) دارم که ازتون میخوام بهترین و جدیدترین بازی هایی که به سیستم من میخوره(در همه ی سبک ها) رو معرفی کنید.(منظورم از جدیدترین اینه که مال یکی دو سال اخیر باشه)تاکید میکنم در همه ی سبک ها!!!!
گرافیک gf7300-------- رم 2 گیگ--------سی پی یو 3.60Gh
پیشاپیش ممنون![]()
مرسی رفیق اما اینا واسه کوچولوهاست ! یه بازی کار درست میخوام...مرسی
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوجه:لینک دومی بخاطر لینکه در مولتی اپلود اپلود شده شیلتر هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فاصله ها رو بردار
================================================== ==
پارت اول: لینک مستقیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
u l t i u p l o a d.com/OJT0UGMFM1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم:120mb
رمز:[/B]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SA3EDLORD; 07-09-2010 at 09:57.
میگم بلور از شیفت بهتره؟یا اسپلیت سکند از شیفت بهتره؟کدومارو بگیرم؟
البته shift با اين دو تا كاملاً فرق داره ولي من split/second رو بيشتر دوست دارم.
call of duty 4 ,5 ,6 - dark sector -stalker - pes2010 - hitman4
فعلا فقط همینا به ذهنم رسید![]()
دوستان اگر ممکنه چنین سایتی معرفی کنید.
پیشاپیش ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)