از منو PAGE LAYOUT گزینه Print titls را انتخاب کن سپس header/footer
از منو PAGE LAYOUT گزینه Print titls را انتخاب کن سپس header/footer
من میخواهم دستوری به زبان ویژوال بیسیک بنویسم که در یک جدول 4 ستون (ستون اول شماره شناسایی و ستون دوم نام و نام خانوادگی و ستون سوم شماره شناسنامه و ستون چهارم تاریخ تولد) اعضارا برایم بنویسد در یک جدول اکسل 100ردیفی
آیا می شود دستوری بنویسید که هر بار صفحه دستوری ماژول بسته شود .برای بار دیگر اتوماتیک وار یک شماره به شماره سند زیاد شود
آیا دستوری وجود دارد که به زبان ویژوال بیسیک که تاریخ خود به خود عوض شود ؟
برای تغییر خود به خود ساعت آیا دستوری وجود دارد؟
سلام چطور می توان بین یک سری داده که در یک سطر قرار دارند کاما گذاشت بصورتی که بین آنها کاما بیفتد
مثلا من داده های 1 2 3 4 5 6 7 را در یک سطر اکسل دارم (هر عدد در یک سل جدا )حال می خواهم آنها را به صورت 7,6,5,4,3,2,1 در تکست و یا ورد و یا همان اکسل بیاورم
ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید![]()
اگر در ستون 1 از a تا g اعداد 1 تا 7 را داشته باشیم فرمول می شود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام :
اکسل برای windows ce می خوام .اصلا وجود داره ؟
2 تا سوال داشتم
اول اینکه چطوری میتونم برای یک سلول بجای کامنت نوشتاری ، کامنت عکس بگذارم؟
دوم اینکه چطوری میتونم برای هر سلول جداگانه یک عکس خاص زا به عنوان بکگراند بگذارم؟
ممنون
اول :
Right Click => Insert Comment => Format Comment => Colors and Lines => Fill (Color) => Fill Effects => Picture => Select
Picture
دوم : سلول ها در اکسل در اصل برای محاسبات طراحی شدند و امکان عکس برای بک گراند بصورت مستقیم در خود سلول امکان نداره و درواقع کاملا بیمورد است! (فقط امکان رنگ آمیزی دارند اونهم بمنظور دسته بندی ، تفکیک ، نشانه گذاری و ...)
(عکس برای توضیحات قسمت اول) :
![]()
Last edited by BabakNoAndish; 22-02-2013 at 05:41.
من هر روز از بچه های کلاسم سوال می پرسم و در آخر بر اساس امتیازات کسب شده رتبه بندی می کنم
عکس زیر رو نگاه کنید:
حالا می خوام بر اساس رتبه ای که هر فرد داشته امتیاز بگیره و مجموع ماه ها با هم جمع بشن و سر آخر نمودار line بکشم(البته نمودار کشیدنش رو بلدم)
همونطور که می بینید (قسمتی که دورش خط آبی کشیدم)می خوام کسی که مثلاً رتبه 1 گرفته در ماه مهر امتیاز 100 بگیره نفر دوم امتیاز 95 و ... و آخر سر مجموع این امتیازات جمع بشن و در مجموع امتیازات هر فرد(قرمز رنگ)نمایش داده شوند.اما نتونستم این کار رو بکنم و اینکه آیا میشه به جای رتبه امتیاز قرار بگیره؟مثلاً فرمولی بدم که رتبه 1 جاش 100 قرار بگیره
کسی می تونه کمک کنه؟
Last edited by وین رونی; 22-02-2013 at 22:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)