نه پایین نیست که هیچ، بالا هم هست. الان Geforce 9800 GTX یا Radeon HD 4850 که حدود 10-15 درصد بیشتر از این کارت کارایی دارند، قیمتشون 199 دلار هست که بزودی با این قیمت وارد بازار اینجا هم می شوند.
نه... خیلی توی کیفیت تاثیر منفی نداره.
نه پایین نیست که هیچ، بالا هم هست. الان Geforce 9800 GTX یا Radeon HD 4850 که حدود 10-15 درصد بیشتر از این کارت کارایی دارند، قیمتشون 199 دلار هست که بزودی با این قیمت وارد بازار اینجا هم می شوند.
نه... خیلی توی کیفیت تاثیر منفی نداره.
سلام دوست من
فکر کنم خیلی وقت که این کارت گرافیک 9800GTX وارد بازار ایران شوده
شاید منظور شما این بود که قیمت کارت گرافیک 9800GTX کاهش یابد به 199 دلار
خدا حافظ
![]()
دقیقا همینطوره برای همین عبارت با این قیمت رو توی همون جمله نوشتم.
که بزودی با این قیمت وارد بازار اینجا هم می شوند.
سلام دوست من یه سوالی داشتم خدمتون به نظر شما حداکثر کاهش قیمت کارت گرافیکGeForce 9800 GX2 - 1GBچقدر خواهد بود ایا به 200 هزارتومان یا 300 هزارتومان می رسه؟
بعید می دونم Geforce 9800 GX2 کاهش قیمت محسوسی داشته باشه. (با وجود Geforce GTX 260)
(خیلی هم درست نیست اون کارت رو 1 گیگابایت بدونیم...)
این کارت می تونه یکی از گرینه های discontinue شدن باشه.
سلام دوبارهدوست من به نظر شما کدوم کارت گرافیک بهتر هست Geforce 9800 GX2 یا+9800GTX بعد قیمت این کارت گرافیک چقدر است (می دونم هنوز نیومده ولی حول حوش رو می خوام)+9800GTX ممنون و خدا حافظ
این دو کارت گرافیک هم قیمت نیستند و نمیشه با هم مقایسه بشن.
تقریبا قیمت اولی سه برابر دومی است ولی تفاوت کاراییشون خیلی زیاد نیست... فقط میشه گفت +9800GTX نسبت Price/Performance خیلی بهتری داره.
قیمت کارت Xfx 8800 Gt Xxx رو تو رایان صبا زدن 280 تومن...به نظرتون با این قیمت میارزه؟حالا که اورکلاک شده قدرتش در حد چه کارتی هست؟
من یه بار دیگه هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد!
من 1.500.000 تومن بودجه دارم میخوام کامپیوتر بخرم
چه مانیتور و کارت گرافیکی بخرم؟برای گیم و اینترنت
من تا اونجایی که فهمیدم بهترین گزینه خرید کارت گرافیک برای بازی 8800 Gt هست درسته؟
تا 250 هزار تومن چه مانیتوری بگیرم؟
قیمت چنده؟؟؟ VGA : Asus 8800 Gt Top 512
Last edited by zapata_tx; 25-06-2008 at 02:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)