تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 380 از 870 اولاول ... 280330370376377378379380381382383384390430480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,791 به 3,800 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

جناب ایمان کریستال اگه میخواهی به این کل کل کردنت با اون سونی اریکسونت در این تاپیک ادامه بدی به مدیران گزارش میکنم!دیگه این سونی اریکسونیها شورشو در اوردن!چشم ندارن گوشیهای جدید نوکیا رو ببینند از بس که این شرکتشون تعطیله!من هنوز دبل 960 عتیقه رو ندیدم!!بعد از 2 سال از معرفی!!!برید با همون اسم تبلیغاتیه سایبرشات و به قول خودت واللللک من حال کنید!!!!!!
    ماشالله امین خان...این یارو یه کم دعوا داره !!

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

ببینید من هنوز هم که هنوزه موندم که این مردم به چه چی این گوشی های سونی اریکسون می نازند
    به من چه که تعصب دارن ولی هم کیفیت و هم بلندی صدای گوشی های سونی اریکسون افتضاحه
    خوب با این اسم مسخره واکمن مشتری جمع کرد
    نوکیا هم میتونست رو گوشی هاش اسم khgkjghlegjk بذاره و بگه بهترین گوشی های موزیکال رو دارم
    البته xpressmusic رو روشون گذاشته ولی مثل سونی شورشو در نیوورده
    در کل باز هم میگم که گوشی هاشون کیفیت ندارن
    در ضمن صدای 5700 نسبتا بلنده ولی نه خیلی زیاد
    khgkjghlegjk کلمه جدیده؟
    همین که صدای 5700 از دبلیو850 و کا750 بلندتر باشه بسه دیگه مگه آدم میخواد عروسی راه بندازه.مهم کیفیت هستش البته بلندی صدا تا حدی خوبه

همین الان هم زده 5610 با دوربین 3.2
    به درد عمشون میخوره.چون جاواست.گوشی واس سیمباین باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

زیمکا جون میخواهی روشنت کنم 5700 صداش چطوریه!؟؟؟ببین کا800 صداش عین 7610 هست!دبل 810 نه کیفیت 5700 رو داره و نه بلندیشو!کا750 صداش تعطیله!ان70 موزیکال رو صداشو شنیدی؟؟؟اگه شنیدی حالا توی ذهنت با کیفیتش کن و صداش و استریو کن!ببین چی میشه!توی محیط اتاق عین ضبط صوت!در ضمن 5700 برتریهای زیادی نسبت به گوشیهای دیگه داره که یکیشون ضبط صدای عالی و استریو هست چه در فیلمبرداری و چه در ضبط صدای خبرنگاری!!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

زیمکا جون میخواهی روشنت کنم 5700 صداش چطوریه!؟؟؟ببین کا800 صداش عین 7610 هست!دبل 810 نه کیفیت 5700 رو داره و نه بلندیشو!کا750 صداش تعطیله!ان70 موزیکال رو صداشو شنیدی؟؟؟اگه شنیدی حالا توی ذهنت با کیفیتش کن و صداش و استریو کن!ببین چی میشه!توی محیط اتاق عین ضبط صوت!در ضمن 5700 برتریهای زیادی نسبت به گوشیهای دیگه داره که یکیشون ضبط صدای عالی و استریو هست چه در فیلمبرداری و چه در ضبط صدای خبرنگاری!!
    قربونت برم جیگر من قبلا روشن شدم امتحانش کردم که پست بالایی رو دادم
    من یه جایی توی یه فرومی خوندم که احتمالا با آپدیت جدید بازم صداش بلندتر میشه ولی همینم بسه.
    (فکر کنم خودت گفتی)
    تو رو خدا اسم 7610 رو دیگه نیاریه گالری میزنی سه ساعت بعد...

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درست گفتی
    در کل بگم که کیفیت گوشی های نوکیا مثل 5700 از تمام گوشی های سونی اریکسون خیلی خیلی بهتره
    جون کاظم یه 5700 بخر که هم به حرف من برسی و هم من دیگه خودمو خسته نکنم و هم کیفیت خوب رو حس کنی و هم کیفیت بد رو از خودت جدا کنی

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ببخشید دو تا پست شد
    Last edited by Sasan Info; 10-01-2008 at 17:21. دليل: تکراری

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

درست گفتی
    در کل بگم که کیفیت گوشی های نوکیا مثل 5700 از تمام گوشی های سونی اریکسون خیلی خیلی بهتره
    جون کاظم یه 5700 بخر که هم به حرف من برسی و هم من دیگه خودمو خسته نکنم و هم کیفیت خوب رو حس کنی و هم کیفیت بد رو از خودت جدا کنی
    باشه میگیرم ولی من یه عادتی دارم که توی محرم آهنگ گوش نمیدماگه بخر باهاشون بعد از عاشورا اهنگ گوش میدم یا اینکه مستقیما بعد از عاشورا با قیمت جدید میخرم

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اوکی مشکلی نداره
    هر جور که دوست داری
    اگه دوست داری باهاش نوحه گوش کن(که اگه کیفیت صداش چه خوب باشه چه بد باشه گوشت کر میشه)

داره خودمونی میشه iman-crystal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پایگاه

پيش فرض

جناب ایمان کریستال اگه میخواهی به این کل کل کردنت با اون سونی اریکسونت در این تاپیک ادامه بدی به مدیران گزارش میکنم!دیگه این سونی اریکسونیها شورشو در اوردن!چشم ندارن گوشیهای جدید نوکیا رو ببینند از بس که این شرکتشون تعطیله!من هنوز دبل 960 عتیقه رو ندیدم!!بعد از 2 سال از معرفی!!!برید با همون اسم تبلیغاتیه سایبرشات و به قول خودت واللللک من حال کنید!!!!!!

من که قصد کل انداختن ندارم فقط نظرمو گفتم در ضمن کلمه ی (واللللک من) از شخصی دیگه بود
    بلدم walkman رو تلفظ کنم.

من که هنوز این گوشیو نگرفتم.یعنی ممکنه نظرم اشتباه باشه
    چرا میزنی حالا؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

نه ایمان جان خواهش میکنم!مثل اینکه شما رو با یکی دیگه اشتباه گرفتم!در کل معذرت!اما از من به شما نصیحت شما اگه همین 5700 رو خریدید دیگه عمرا طرف سونی اریکسون نمیرید!اگه به سونی اریکسون علاقه دارید پس بهتره به همون گوشیهاش بچسبی!بدون شوخی میگم!همین زیمکا خان یک روز گوشی سیمبین دار نوکیا دستش گرفته دیگه عمرا نمیخواد طرف سونی اریکسون بره!دی:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •