كسي از بچه ها كابل psp اسليم به tv داره ؟
مي خام ببينم به چه جور تلوزيوني وصل ميشه . يعني به همين tv هاي معمولي هم ميشه وصل كرد ؟
كسي از بچه ها كابل psp اسليم به tv داره ؟
مي خام ببينم به چه جور تلوزيوني وصل ميشه . يعني به همين tv هاي معمولي هم ميشه وصل كرد ؟
اولا الاغ اون خر ملانصرالدین بود!الاغ یعنی چی؟!؟!
دوما اینکه عکسش واسه من نمیاد،ولی احتمالا مال Burnout
ominator باشه.Paradise مال PS3 و 360 هست.
الاغ یه چیزیه تو مایه های همون خر! باگ! ننه!!
ضمنا دومینیتور که اینجوری نیست! آقا جاوید توضیح بده لطفا!
راستی... رفتم توپخونه... باتری 1800 ارجینال (به گفته فروشنده و به ظاهر) خریدم 13 تومن. باتری 3600 متفرقه هم بود 13 تومن! فروشنده اش میگفت بیشتر از 2200 نیست. خوب من هم اولی رو انتخاب کردم دیگه. حالا امتحان میکنم میگم نتیجشو.
تو توپخونه كابل كامپونتش رو جدا مي فروشن احتمالا كابل خودش AV معمولي بايد باشه !كسي از بچه ها كابل psp اسليم به tv داره ؟
نمیاد،ولی احتمالا مال Burnoutominator باشه.Paradise مال PS3 و 360 هست.
اما در مورد شبهات پيش اومده در مورد عكس بازي برن اوت ! بله اون عكس مال Burnoutضمنا دومینیتور که اینجوری نیست! آقا جاوید توضیح بده لطفا!ominator و مال Paradise نيست در ضمن سايتي كه اين عكس رو ازش بلند كرديم خبرش مال سال 2006 بود يعني قبل از اومدن Paradise حالا شايد عكس مربوط به نسخه PS2 باشه من بي تقصيرم ! ولي هميشه براي به رخ كشيدن قدرت كنسول از بازي هاي ماشين سواري استفاده مي كنن ............ به هر حال عكس دوم صد در صد مال ريج ريسر PSP براي كم شدن شبهات اين عكس پايين رو مي ذارم كه صد در صد مال نسخه PSP بازيه !
![]()
Last edited by J A V I D; 21-04-2008 at 21:55.
مرسی از شفاف سازی جناب جاوید! پس حق با جفتمون بود!
باتریه رو هم امتحان کردم. یه خورده بد جا خورد! که همین نشون میده اصل سونی نیست. ولی کپیش معرکه اس! مو نمیزنه! (حالا خودمونیم، مو که میزنه!) به هر حال تا حالا که مشکلی نداشته و هم شارژ میشه و هم پی اس پی رو روشن میکنه!! باید زمان بگذره تا معلوم شه بازی چند چنده؟!!
حالا خداییش یه قیمت بروز از پی اسپی فت و اسلیم و مموری 8 گیگ بزارید دیگه! هر کی هر قیمتی داره بزاره!
من آخرین قیمت مموری استیک 8 گیگ گارانتی مشتی که دارم مربوط به الکامپه که گارانتی ایران رهجو 130 تمون(!) بود. امروز توپخونه گارانتی غیر ایران رهجو ولی نسبتا خوب 95 تومن میگفت. 2 ماه پیش هم علاالدین یه همچین چیزی رو 80-85 میگفتن.
نگفتم؟!
حالا یه سوال:مگه خودت باتری نداشتی که رفتی 1800 خریدی؟یا اسلیم داری،مگه نه؟
خواهش مي كنم ولي قيمت به روز نمي شه داد مخصوصا تو تهران كه قيمت از پايين شهر تا بالاي شهر و از اين مغازه تا اون مغازه كلي جا به جا مي شه ! بريد بازار قيمت بگيريد حدود 220 بايد باشه الان !مرسی از شفاف سازی جناب جاوید! پس حق با جفتمون بود!
باتریه رو هم امتحان کردم. یه خورده بد جا خورد! که همین نشون میده اصل سونی نیست. ولی کپیش معرکه اس! مو نمیزنه! (حالا خودمونیم، مو که میزنه!) به هر حال تا حالا که مشکلی نداشته و هم شارژ میشه و هم پی اس پی رو روشن میکنه!! باید زمان بگذره تا معلوم شه بازی چند چنده؟!!
حالا خداییش یه قیمت بروز از پی اسپی فت و اسلیم و مموری 8 گیگ بزارید دیگه! هر کی هر قیمتی داره بزاره!
من آخرین قیمت مموری استیک 8 گیگ گارانتی مشتی که دارم مربوط به الکامپه که گارانتی ایران رهجو 130 تمون(!) بود. امروز توپخونه گارانتی غیر ایران رهجو ولی نسبتا خوب 95 تومن میگفت. 2 ماه پیش هم علاالدین یه همچین چیزی رو 80-85 میگفتن.
ديروز رفتم 360 بخرم يارو گفت 450 تومن يه ربع بعد رفتم همون يارو گفت 480 تومن !!!!!! ماشالله قيمت كنسول ها تو ايران مثل طلا و نفته ثانيه اي بالا پايين مي ره !
كابل اصلي tv براي component ، psp هست كه به تلوزيون هايي كه داراي اين خروجي هستند وصل ميشه
اين كابل از سه تا پورت براي تصوير و دو پورت براي صدا تشكيل شده كه معمولا رو تلوزيون هاي LCD يا PLASMAوجود داره اگه خواستيد به تلوزيون هاي معمولي وصل كنيد بايد كابل AV اون كه از يه پورت تصوير و دو پورت صدا تشكيل شده استفاده كنيد.
پي اس پي من فت هست. ولي 5-6 ساعت باتري برام كم بود! يه باتري ديگه هم خريدم كه تو راه و تو سفر و غيره بيشتر بتونم بازي كنم!!
جاويد جان، قيمت مموري استيك 8 گيگ هم همينجوري بگو لطفا! مثلا بگو 80 الي 130!!!!!!!!!!
توصيه مي شه تو خونه باطري رو در بياريد و پي اس پي رو مستقيم به برق وصل كنيد تا در مصرف باطري و عمر باطري صرفه جويي كنيد !!پي اس پي من فت هست. ولي 5-6 ساعت باتري برام كم بود! يه باتري ديگه هم خريدم كه تو راه و تو سفر و غيره بيشتر بتونم بازي كنم!!
جاويد جان، قيمت مموري استيك 8 گيگ هم همينجوري بگو لطفا! مثلا بگو 80 الي 130!!!!!!!!!!
والا قيمت مموري هم مثل كنسوله ! آخرين بار كه من قيمت گرفتم تو وليعصر جايي كه گوش مي برن رم هشت گيگ داشت يارو تو بسته بندي هاي بسيار زيبا كه من هيچ جايي تو همچين بسته بندي نديده بودم رفتم به يارو گفتم چند گفت اينا اصل مجيكه ؟ گفتم چند ؟ گفته بستشو ببين آدم كيف مي كنه ! گفتم خوب بستشو ور دار خودشو به من ، هي مي گم چند داره داستان تعريف مي كنه ! اومدم بيام بيرون يارو گفت چرا ناراحت مي شي بيا ديگه محلش نذاشتم !
ولي وست ديرو يا پريروز بود يكي اومد ازش خريد 95 فكر كنم يه بازي خفن حجمم ريخت براش تست زد كه نشون بده افت سرعت نداره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)