[سلام من بازي spider man 3 رو نصب كردم بازي اجرا ميشه ولي بسيار كنده لطفا راهنمايي كنيد
cpu:3.41ful
ram:1gb
grfick:7100 nvidia bad 512 ro ham suport mikonet
[سلام من بازي spider man 3 رو نصب كردم بازي اجرا ميشه ولي بسيار كنده لطفا راهنمايي كنيد
دوست من متاسفانه این بازی با گرافیک های GS کمی مشکل داره . چون خودمم GS دارم اینو میگم ![سلام من بازي spider man 3 رو نصب كردم بازي اجرا ميشه ولي بسيار كنده لطفا راهنمايي كنيد
مثلا مال من 7300 GS هست که 128 مگابایت رم داره و بقیه رو از سیستم شیر میکنه !
با اینکه سیستم من اینه :
CPU : 3.0 Full 2MB Cache
1Gig Ram !!!!
این بازی و NFS Carbon اینطوری هستند .
والا آنتی ویروس ما اینطوری میگه !kernel32.dll ویروسه؟!
دستت درد نکنه مشکل حل شد. حالا یه مشکل دیگه تو همون بازی :شما پچ بازی رو از لینکهای زیر دانلود و نصب کن شاید مشکل حل بشه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی میرم تو بازی میگه cd بازی رو بزار.چون چند تا بازی تو یه cd هستش نمیدونم چرا نمیشناسه!
بازی رو جداگونه تو یه cd دیگه زدم بازم نشد!
ببخشید اگه من زیاد سوال میپرسم![]()
در مورد سئوال پرسیدن شما هر سئوالی بپرس . اینجا تاپیک مخصوص همین کار دیگه !دستت درد نکنه مشکل حل شد. حالا یه مشکل دیگه تو همون بازی :
وقتی میرم تو بازی میگه cd بازی رو بزار.چون چند تا بازی تو یه cd هستش نمیدونم چرا نمیشناسه!
بازی رو جداگونه تو یه cd دیگه زدم بازم نشد!
ببخشید اگه من زیاد سوال میپرسم
من اول هم بهت گفتم ! شما سیدی جدا میگرفتی بهتر بود .
سلام دوستان من یک مشگلی در نصب بازی resident evil 4 دارم
هنگامی که وارد بازی می شویم دمو را نشان داده و بعد بازی اجرا نشده و کامپوتر هنگ میکند.
اگر دوستان مارا کمک کنند ممنون میشویم
در ضمن ِCD مال شرکت HI_VU میباشد.
دوست من احتمال زیاد رم شما 256 هست با گرافیک 128 .سلام دوستان من یک مشگلی در نصب بازی resident evil 4 دارم
هنگامی که وارد بازی می شویم دمو را نشان داده و بعد بازی اجرا نشده و کامپوتر هنگ میکند.
این بازی کلا با اینجور کارتهای گرافیک مشکل داره . مخصوصا اگه سیستمت ضعیف باشه.
یک کار کن:سلام دوستان من یک مشگلی در نصب بازی resident evil 4 دارم
My Computer>Properties>Advance>Performance>Virtual Memory
ازینجا از هاردت به رمت بده تا حدود 700 بشه. اونوقت راحت بازی رو اجرا کن.
البته منم این را اضافه کنم که اونطور که من شنیدم رم اگه بالا باشه به افزایش سرعت کامپیوتر کمک می کند و این روش که به آن روش افزایش رم مجازی گویند باعث می شود که فقط بازی یا نرم افزار مورد نظر اجرا گردد ولی در سرعت تاثیر ندارد!
این کار تقریبا بازی رو به زور میاره ! تازه خیلی هم به رم فشار میاد .البته منم این را اضافه کنم که اونطور که من شنیدم رم اگه بالا باشه به افزایش سرعت کامپیوتر کمک می کند و این روش که به آن روش افزایش رم مجازی گویند باعث می شود که فقط بازی یا نرم افزار مورد نظر اجرا گردد ولی در سرعت تاثیر ندارد!
صد درصد تایید میشه.
به عبارت دیگر اگر خودمون یک رم بخریم(رم زیاد) ارزشش بیشتر است.
این روش برای مواقعیست که نمی توانیم رم را ارتقا دهیم و خیلی هم مایلیم بازی و یا نرم افزار مورد نظر را اجرا کنیم!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)