من متولد نیمه دوم 71 هستم و امسال کنکور دادم و رتبم زیاد خوب نشد(4000) می خواستم یه سال دیگه بخونم!میشـه؟؟؟؟
من متولد نیمه دوم 71 هستم و امسال کنکور دادم و رتبم زیاد خوب نشد(4000) می خواستم یه سال دیگه بخونم!میشـه؟؟؟؟
بله میشه . تا یکی دو سال پیش که باید متولدین نیمه دوم سال دفترچه خدمت را در مراکز پلیس 10+ ثبت میکردن ولی الان را اطلاع ندارم که قانون عوض شده یا نه.
ضمنا رتبه 4000 که بد نیست. سال دوم ماندن بسیار سخت و اعصاب خرد کن هست.
موفق باشی
سلام
محل اموزیشم 01 نزاجا است
1 شهریور اعزامم.
کسی میدونه چه جور جاییه؟؟؟
ممنون
آقا لطفن یکی جوابه مارو بده سلام ببخشید تاپیکی دیگه ی نبود که بتونم این سوالمو بنویسم یهکی ازم خواست که مشکلشو اینجا بنویسم خواهش میکنم هر جه سریعتر پاسخ بدید یکی از دوستان رشته ی پرستاری ملی رو تو ساله 89 قبول شده وبهعده یه ترم مرخصی گرفت بعد الان می خواد انصراف بده وبرای کنکوره ازاده ساله 91 بخونه من میخواستم بدونم که اگر بالافرض کنکوره ازاده ساله 91 قبول نشد می تونه واسه سراسریه ساله 92 بخونه واسه سراسریه ساله 91 که نمیشه سنشم الان 22 هست مشکله نظام وظیفه هم نداره
اینو هم میدونه که اون رشترو (پرستاری)نمیتوونه بزنه میخواد واسه دندون بخونه آقا لطفن یکی جوابه مارو بده
سلام. اگه كسي از دانشگاهي انصراف بده و بعد انصراف از يه دانشگاه ديگه قبول يشه ، معافيت تحصيلي براش صادر ميشه يا ؟؟ اگه نه بايد چيكار كنه كه غيبت نخوره ؟
ممنون![]()
جواب شما قبلا داده شده
یه سوال دارم ازتون معاف از رزم یعنی چی؟ چه کارایی معاف؟
سلام
من خودم دانشجو انصرافی هستم و همین روال رو انجام دادم ولی الان کمی کارم گیر افتاده بنا به دلایل شخصی.
ولی خدمتتون عرض کنم بله معافیت تحصیلی براش صادر میشه و مشکلی نداره ولی سنوات تحصیلی رو باید رعایت کنه.
موفق باشید![]()
دوستان من مشکلی برام پیش اومده حتی جرات نمیکنم برم نظام وظیفه ببینم باید چکار کنم!!
من سال 87 نیمه دوم دانشگاه قبول شدم که بعد از یک ترم انصراف دادم و کاردانی دانشگاه دیگه ای قبول شدم ثبتنام کردم.
طبق قانون سنوات تحصیلی،کاردانیها فقط 6 ترم یا سه سال میتونند از معافیت تحصیلی استفاده کنند که من یک ترم رو در دانشگاه انصرافی گذراندم و پنج ترم دیگه داشتم.اما به دلیل مشکلاتی که برام پیش اومد نتونستم در پنج ترم درس رو تمام کنم و الان هنوز 5 -6 واحد دارم البته اینو هم بگم که ترم قبل اصلا نرفتم دانشگاه و انتخاب واحد نکردم.
الان تصمیم دارم اون چند واحد رو بگذرونم بصورت معرفی به استاد و دو واحد هم ترم تابستانی که البته باز هم هنوز انتخاب واحد تابستان رو هم نکردم
به نظرتون غیبت خوردم یا خیر و تا کی میتونم از معافیت تحصیلی استفاده کنم؟؟
دوستان منتظر پاسختون هستم
پی نوشت: این رو هم بگم که دانشگاه سراسری دوباره امتحان دادم اگه کلا از دانشگاه حال حاضر انصراف بدم غیبت میخورم یا خیر؟؟
من متولد آبان 71 هستم می خواستم ببینم می تونم در کنکور سال بعد هم شرکت کنم یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)