هر چی mms می خوام بفرستم resend mizane
هر چی mms می خوام بفرستم resend mizane
Last edited by netlcom; 27-02-2007 at 14:11.
صبر کنید از ایرانسل اس ام اس بیاد ، انگار برای پیش شماره های 2 هم میفرستن ، باسه 4-5 نفر از دوستانم اومده
من به تنظیماتشون هم که نگاه کردم ، به هر کدوم یه آی پی جدا داده بود !!
در ضمن در تنظیمات MMS هم Home Server رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته بود !
کمی صبر کنید !
راست میگه ام ام اس ایرانسل این جوابو میده اشکال از کجاست برای من هم gprsفعاله ولی ام ام اس نمیده
برای فرستادن ام ام اس یه URL لازمه که اگه به قسمت تنظیمات بری، می بینی که خالیه. آدرس خاصی داره که باید ایرانسل برامون بفرسته. بعدش می تونیم ام ام اس هم بزنیم.
والا با چیزایی که ما از شرکت ارتباتاط سیار میدونیم و میدونیم که ورژن دستگاهاشون 2 است و میدونیم ورژن دستگاهای ایرانسل 2.75 است مطمئنیم که gprs برای سیم کارتهای دولتی هیچ فعال نمیشه .
میشه فعال بشه منتها مبتنی بر Gsm و نه Gprs
مسابقه ايران - استراليا
ایرانسل، ضمن آرزوی موفقیت برای ملی پوشان کشورمان، شما مشترکین گرامی را دعوت می کند تا با تلفن همراه ایرانسل خود از لحظات دیدنی مسابقه ایران – استرالیا عکس گرفته و از طریق MMS به نشانی زیر ارسال کنید. توجه فرمایید هنگام ارسال عکس، باید این نشانی را بجای شماره تلفن مقصد وارد نمایید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از 12 تا 24 اسفند ماه فرصت دارید تا بعد از افتتاح سرویس MMS، تصاویر گرفته شده را برای ما ارسال نمایید. ایرانسل از میان این عکسها بهترین را انتخاب نموده و به برنده خوش ذوق مسابقه یک دستگاه پژو 206 هدیه می دهد! (براي دريافت اطلاعات مربوط به نحوه تنظیم گوشی برای ارسال MMS [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .)
شرایط شرکت در مسابقه:
حجم عکس باید حداکثر 200 کیلو بایت باشد.
در هر نوبت ارسال، تنها باید یک عکس فرستاده شود.
MMS عكسها تنها بايد از طريق ایرانسل ارسال شده باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از چه فوتبالییه بازی ماله قدیمیه یا جدید
قدیمی که نیست. احتمالا یه بازی دوستانه در پیشه... وگرنه از چی عکس بگیریم؟ از عکسهای روزنامه ها؟!
شاید هم تیمو اشتباه گفته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)