خب میتونم خودم نسنش کنم ببینم مشکلش از کج؟پایه های ارتباط دهنده و آنتن هوایی کجاشه که چک کنم؟
خب میتونم خودم نسنش کنم ببینم مشکلش از کج؟پایه های ارتباط دهنده و آنتن هوایی کجاشه که چک کنم؟
ببخشید که دیر جواب دادم
احتمال زیاد pa آسیب دیده که باید به یک تعمیرکار ماهر بدین تا درست کنن چون آنتن یک مقدار پیچیده هست و حتی یک خازن هم میتونه باعث پرش آنتن بشه
سلام به همهی اساتید من موبایل Sony Ericsson W205 دارم افتاد توی چایی!
سه روز میشه باتری و درش رو باز کردم گذاشتم خوب خشک بشه.
ولی وقتی باتری رو میزنم و سیمکارت رو میاندازم دیگه روشن نمیشه حتی به شارژر هم وصل میکنم روشن نمیشه.
به نظرتون قابل تعمیر است.
اگر قابل تعمیر است بدهم دست تعمیرکارهای تو محله و یا ببرم علاءالدین و یا نمایندگی مجاز سونی اریکسون.
اصلاً سونی اریکسون تو تهران نمایندگی درس و حسابی داره اگه داره کجاست آدرسش چیه وبسایت داره یا نداره ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
بیشتر گوشیهای آب خورده درست میشه
چون این مدل آیسی چسبی داره درست میشه
شما به یک تعمیرکار بدهید و صبور باشید ( برای درست شدنش عجله نکنید )
اگر این مورد باشه حداکثر هزینش چقدر میشه حدودا؟
بستگی به تعمیرکار داره
اگه از PA باشه حدود 25.000
از کجا هستین تا راهنمایی کنم ؟
Last edited by سعید عسگری; 04-07-2011 at 19:28.
ممنون از جوابتون من از تهزان هستم
البته کسایی رو آشنا دارم که ببرم پیششون اما میخواستم حدودش دستم باشه
سلام دوستان
من گوشیم بعد از اینکه افتاد توی آب ، تقریبا بعد از یک هفته تونستم روشن کنم ولی یک سری ایرادات داشت ، مثل اینکه با کامپیوتر ارتباط برقرار نمی کرد ، بلوتوثش رو روشن می کردم ، گوشی ریست می شد و ...
الان بعد از 3 هفته 2 تا از کلیداش اصلا کار نمیکنه !!
یکی عدد صفر و دکمه برگشت به عقب
متاسفانه روی گوشیم رمز گذاشته بودم ، توی رمزم هم عدد صفر داشته ، الان هم می خوام فقط این عدد صفر درست بشه ، من رمز رو بزنم ، بتونم شماره هام رو از توش بردارم /
خودم میتونم کاری کنم ؟ یا باید ببرم بیرون درست کنه ؟ میشه کاریش کرد ؟
k510i سونی اریکسون
سلام
ارتباط با کامپیوتر یا سوکت ایراد داره یا ارتباط قطع هست
ایراد بلوتوث از آیسی بلوتوث هست
کلید 0 و برگشت یا از پولکی یا از سوکت هست که به تعمیرکار نشون بدهید تا درست بشه
با سلام خدمت اساتید.. من یه k750i داشتم.چند وقت پیش خورد زمین و تیکه پاره شد! بعد از جا زدن دل و روده گوشی . گوشی روشن شد و بالا اومد و کار میکرد!!! منتها مشکل اصلی اینه که هر از چند گاهی آنتنش میره و میاد. حالا میخوام از اون گوشی استفاده کنم. میخواستم ببینم مشکل سخت افزاریه.یا با فلش درست میشه. و اگه بخوام بدم تعمیر حدودا چقدر هزینشه.؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)