سلام
لطفا من رو راهنمايي كنيد....
من تو اون مرحله كه اسمش CJ هست گير كردم....بعد از اينكه لباس مهماندار هتل رو پوشيده و ماشين D.A.O رو بر ميدارم و تعميرش ميكنم ميگه برم جلوي يه ساختمون.....ميرم....ولي اتفاقي نمي افته....كمكم كنيد لطفا![]()
![]()
سلام
لطفا من رو راهنمايي كنيد....
من تو اون مرحله كه اسمش CJ هست گير كردم....بعد از اينكه لباس مهماندار هتل رو پوشيده و ماشين D.A.O رو بر ميدارم و تعميرش ميكنم ميگه برم جلوي يه ساختمون.....ميرم....ولي اتفاقي نمي افته....كمكم كنيد لطفا![]()
![]()
.نوشته شده توسط aminy62
راست میگه.منم الان تو اون مرحلم اما نمی دونم چه گلی به سرم بگیرم!
مهدی
براي بالانس چراخها بايد نام لاك را خاموش كرده و در زمانهايي كه فلشها به درون دايره ميرسند جهت مناسب با شكل فلشها رو بهمراه دكمه اينتر فشار بدهيد
خيلي ساده
aminy62 جان و maxton عزیز .
شما بعد از اینکه ماشین رو میبرید پارکینگ ( توی زمان خاص ) توی ماشین چیزی میزارن ! وقتی که برگشتید جلوی هتل صاحب ماشین میاد و ماشین رو تحویل میگیره . اونجاس که پلیس سر میرسه و اون جناب رو دستگیر میکنن .
توجه کنید که ماشین نباید اصلا ضربه بخوره وگرنه میگه دوباره برید گاراژ .
موفق باشید .
یک سوال سخت افزاری !!!...
برای بازی GTA san..and چه نوع Joy pad و یا Game pad مناسب است ؟ من خودم یه Generous -25pin -Lpt دارم که در این بازی جالب کار نمی کنه ...یعنی مو قعی که می خوام زاویه صحنه را تغیر دهم (که با حرکت موس انجام پذیره ) نمی تونم با Joy padاینکارو انجام بدم.
پیشاپیش متشکرم.
نه :x واقعا همين جام :cry:نوشته شده توسط lovelyman 2
خيله خوب حالا چرا مي زني آخه من فكر مي كردم بايد از من هم جلو تر باشي
مافياي عزيز فوت مادر بزرگوارت را به تو وخانواده ي داغدارت تسليت مي گويم
چه كدي در gta4 فارسي وارد كنيم تا كاملا ضد ضربه بشه :?:![]()
تازه فهمیدی فارسیش کردن منظورش از gta4 همون GTA : Vice City هستا فکر نکنی GTA : SanAndreas رو میگه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)