حتما این کا رو بکنید و با پشتوانه علمی کامل آموزش ها رو انجام بدیدآقا active-227 خیلی ممنون
تمام صفحات تاپیک رو ذخیره کردم تا یک یکی بخونم
باز از اینکه جواب دادید ممنون
اگه خوندید و باز هم سوال داشتین من در خدمتم
حتما این کا رو بکنید و با پشتوانه علمی کامل آموزش ها رو انجام بدیدآقا active-227 خیلی ممنون
تمام صفحات تاپیک رو ذخیره کردم تا یک یکی بخونم
باز از اینکه جواب دادید ممنون
اگه خوندید و باز هم سوال داشتین من در خدمتم
Last edited by active_277; 02-02-2007 at 02:27.
Active جان سلام
آقا من تمام فایل ها رو برای کار با Farmanager روی گوشیم که W810 هست آماده کردم و همه موارد هم Ok هست.
فقط اینکه ; یکی از بر وبچ گفته بود برای افزایش فضای Sms باید چند تا فولدر هم ایجاد کرد وگرنه بعد از یه مدت گوشی هنگ میکنه درسته یا نه ؟
ضمنا بهترین ورژن درایور دوربین برای گوشی من همون Camdriver0 هست که فیلم 17 فریمی میکنه و تو آموزش هک
)pdf( بود؟
متشکر.
active جان یه سوال دیگه : وقتی فایل w810_p3k_dcu.49R.ssw رو به جای main روی گوشی flash کنم این فایل به جای main میره تو گوشی یا نه main سر جای خودش هست؟
اقا سلام
اومدم منو رو عوض کنم زدم گوشی رو خاموش کردم
گوشیم k750 i cid 49 red
حالا چی کارش کنم
با هر نرم افزاری فلش میکنم درست نمیشه
می خوام با سایت اپ دیتش کنم میگه اپ دیت لازم نداره
اون فایل ssw رو که زدم و خواستم با فار کار کنم به فار وصل نشد
حالا اومدم اون فایل rest رو بزنم فیلد میده
حالا گوشیم خاموشه
لطفا سریع کمک کنید
دوستان عزيز كسي اين روش روي 810 امتحان كرده؟ولی میشه با far به fs دسترسی پیدا کرد بدون اینکه imei عوض بشه فقط فایل rest رو با خود far فلش کنید (روی k750 تست شده)
اكتيو جان بابت جوابات و حوصله اي كه به خرج ميدي ممنونم
حتما یه جا اشتباه کردی چون گوشی من هم همینه و فایل ssw هم روش جواب میده و کار میکنه فقط وقتی به far وصل شد بهتره rest رو با خود far رو گوشی فلش کنی
لازم نیست ناراحت باشی معمولا با یه فلش کامل main با phone xs گوشیتون درست میشه
ولی اگه بازم نشد کلش رو فلش کن هم fs و هم main
قبلش هم آموزش phone xs وgslide رو کامل بخون
آپدیت لازم نیست k750 رو میشه با phone xs کامل و بدون دردسرفلش کرد![]()
سلام اکتیو جان
آخه مسئله اینجاست که کامل فلش میگیره هم Main و هم FS ولی از Please Wait بالاتر نمیاد
اینکارو هم با XS++ و هم با Far انجام دادم یعنی فلش و Fs کامل ولی تا Please Wait بیشتر بالا نمیاد
لطفا کمک کنید در ضمن از آخرین پلاگین ها و لودرها هم استفاده میکنم
و همچنین CDA و عملیات کاستوم رو بدرستی انجام دادم
Last edited by Adel.p30; 03-02-2007 at 12:27.
منم نمی تونم منوی گوشیمو عوض کنم قانونی رجیستر شده !![]()
آموزش افزایش فضای sms همونیه که سیاوش گفته بود و تو تاپ سونی هم همینو نوشته بود tpa خودش یه فولدره که توش چند تا فولدر دیگه هم هست
تا حالا هم که بچه ها استفاده میکردن چیزی نگفتن ولی خب اگه شما دوست داری میتونی یه فولدر خودت بسازی و مسیرش رو بدی به گوشی
تمام درایور های دوربینی که وجود دارند اسمشون camdriver0 هست چون گوشی درایور دوربین رو به این اسم میشناسه
ولی ماهیتشون با هم یکی نیست
فایل ssw هم به جای main نیست روی main فلش میشه و چندتا از flashblock ها رو تغییر میده از حجم کمش هم مشخصه
ضمنا فایل rest هم روی گوشی های w810 ممکنه که خوب کار نکنه و شما مجبور بشی main رو با phone xs کامل فلش کنی که در اینصورت اگه imei گوشیتون دستی باشه ریجستر گوشیتون از بین میره
ضمنا flash menu های که تو تاپ سونی جدیدن اومده رو هم حتما امتحان کن و نتیجه رو بگو
مسیرش هم اینه
اینم لینکشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا دقیقا بگو میخوای چیکار کنی
با phone xs مشکل داری یا با far
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)