ببینم تفاوت سخت افزاری نرم افزاری با p990 داره آیا ؟
ببینم تفاوت سخت افزاری نرم افزاری با p990 داره آیا ؟
فکر کنم اینطوری بهتر بتونین رنگ سیاه رو از بنفش تشخیص بدین:
راستی من امروز این گوشی رو گرفتم !!!!
اگه میشه در باره آپگریدش توضیح کامل بدین
Last edited by Sasan Info; 29-10-2007 at 14:11.
رنگ بندي گوشي : زرشکی - مشکیدوست من کم کم دارم به بینایی شما شک میکنم!!!!عکس زیر رو چه رنگی میبینی؟ببینم این کجاش بنفشه ؟ نه جدی بدنشم هم بنفشه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی . ممنونبله .
محتويات :
دفترچه
دو تا سی دی
شارژر
باطری
هندزفری + چند تا سر اضافی
کابل usb
کیف فکر کنم مخملی!! که اگه از نزديک ببيندش عاشقش مي شيد.
ارادتمند
DEICIDE
عکست نمیاد کهفکر کنم اینطوری بهتر بتونین رنگ سیاه رو از بنفش تشخیص بدین
آپدیت گوشی : نوشته یکی از دوستان همین انجمن که چون من وطلبشو توی کامپیوترم ریختن اسمشو نمیدونم ( نگین دزدیده ! )
1- از سایت سونی اریکسون برنامه Update Service رو دانلود کنید.
2- برنامه رو نصب کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- بعد از پایان نصب میپرسه میخوای اجرا کنه الان یا نه؟ میل خودتونه!
4- اگر برنامه رو قبلا نصب کردین که مراحل 1 تا 3 رو نمیخواد. فقط اجراش کنید.
5- بعد از کلیک روی آیکون برنامه، یه صفحه باز میشه و یه انیمیشن نشون میده. صبر کنید تا تموم بشه.
6- بعد انمیشن میره و یه صفحه میاد نوشته Checking for Updates. صبر کنید تا کارش تموم بشه. مدت انتظار بستگی به ورژن برنامه و سرعت اینترنت داره. ولی اگه برنامه رو تازه گرفتید، کم طول میکشه.
7- بعد یه صفحه میاد که انتخاب زبان هست. من English UK رو انتخاب میکنم.
8- بعد صفحه اصلی برنامه میاد و شما Start رو کلیک میکنید.
9- صفحه بعد موافقتنامه هستش که Agree رو کلیک کنید.
10- صفحه بعد باید نوع Conector گوشی رو انتخاب کنید. مال P990 سمت چپی هستش.
11- بعد یه صفحه میاد که توش 5 مرحله نوشته: اول گوشیو خاموش کنید. بعد باتری و سیمکارتو در بیارید. بعد فقط باتری رو داخل گوشی بذارید. در شو ببندید. دکمه C رو نگه دارید و همزمان کابل همراه گوشی که یک سرش به کامپیوتر وصله رو به گوشی وصل کنید.
12- بعد از چند لحظه صفحه بعد میاد و میگه دکمه C رو ول کنید. به حرفش گوش بدین.
13- صفحه بعدی میگه که داره برای آپدیت چک میکنه. منتظر بمونید و به گوشی دست نزنید.
14- مرحله 13 که تموم شد، نتیجه رو اعلام میکنه: یا میگه آپدیت جدید Available هست یا میگه آخرین ورژن رو گوشیتون هست. در هر صورت شما گزینه Continue Anyway یا Update رو بزنید. (بسته به نتیجه ای گفتم).
15- بعد شروع میکنه به دانلود و میگه Downloading Updates یا یه همچین چیزی. ممکنه خیلی طول بکشه. من با ADSL با سرعت 256 حدود 1 ساعت طول کشید. دقت کنید ممکنه تا 100% پر نشه، البته طبیعیه چون نشانگرش واقعی نیست.
16- بعد که دانلود تموم شد شروع میکنه به Install کردن. اینم حدودا یه ربع طول میکشه.
17- بعد که تموم شد، یه صفحه میاره که عکس غروب و افق و این چیزاست و پیغام میده You have successfully updated your phone. اگه این صفحه نیاد و آپدیتش تموم بشه یعنی درست آپدیت نشده و گوشی بالا نمیاد، یعنی باید دوباره از مرحله 2 شروع کنید. علت این مشکل هم اکثرا اینترنتی هستش، یعنی Software کامل دانلود نمیشه. اگر اینطور شد، باید برنامه رو Uninstall کنید و دوباره نصب کنید. چون فایلی که ناقص دانلود شده توی حافظه اش یا همون Cach هست و اگر دوباره بزنید دانلود بشه، چون فکر میکنه کامل دانلود شده، دوباره همون رو نصب میکنه.
18- اگه همه چی به خوبی و خوشی گذشت، تو همون صفحه که عکس غروب و افق داره میگه که کابل رو جدا کنید و باتریو در بیارید و سیمکارتو بذارید و دوباره باتریو بذارید تو گوشیو درشو ببندید و روشنش کنید. الان گوشی مثل روز اولشه البته با جدیدترین ورژن سیستم عامل. بعد زبان رو UK English انتخاب کنید و چند دقیقه صبر کنید و... تموم.
نکات خیلی مهم:
1- قبل از اجرای برنامه Update Service حتما به اینترنت وصل بشید.
2- تا آخرین مرحله یعنی جدا کردن گوشی، باید یکسره به اینترنت وصل باشید.
3- قبل از همه اینها، مطمئن بشید که همه Driver های گوشی رو روی کامپیوتر نصب کردید.
4- اگه در هر مرحله اینترنت قطع شد، باید از اول شروع کنید.
5- اگه اینترنت پرسرعت و دائم الوصل ندارین، اصلا بی خیال آپدیت بشین.
6- گوشیو حتما از خود کابل وصل کنید، نه از Stand. وگرنه کار نمیکنه.
7- ممکنه وقتی گوشیو وصل کردین (مرحله 12) ویندوز اون پایین (System Tray) پیغام بده که USB Device Not Recognized. توجه نکنید.
8- از روی تجربه میگم، تا آخر کار بالا سرش بشینید و ولش نکنید. اگه دیدید اینترنت داره میپکه، یه کاری کنین، مثلا یه سایتی رو Ping کنید یا با Internet Explorer برید تو یه سایتی. اینترنتو زنده نگه دارین.
9- با آپدیت کردن همه اطلاعات موجود روی گوشی (نه مموری کارت) از بین میره. یه فکری باید براش بکنید. مثلا از Contact روی مموری کارت بک آپ بگیرید یا فایلاتونو منتقل کنید رو کامپیوتر. البته میتونید با PC Suite بک آپ کلی بگیرید
اینم توضیح انگلیسی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by S A M S U N G; 29-10-2007 at 18:39.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by farshad86; 29-10-2007 at 20:14.
[QUOTE=deicide;1757095]يعني چي ساپورت نمي کنه ، مي شه بيشتر توضيح بدي. اگه منظورتون عدم تغيير صدا توي هندزفري هستش بگم که من که دارم استفاده مي کنم و هيچ مشکلي هم ندارم.
یعنی اینکه تو هندزفری صداش در نمیاد حداقل برنامه من اینطوریه اگه سالمشو داری آپ کن بی زحمت.
آره مثل اینکه بنفشه !!!
مشکیش گیر نمیاد ؟
اینم باتری اصل W950 !
بچه هایی که این گوشیی و خریدن ببینن پایینش ساخت کجا زده !!!
Made in Japan Finished in Japan
سلام
من w950 از اصفهان گرفتم 250 تومان 3 سووال دارم لطفا
1- گوشي خاموش هنگام شارژ صفحه اش سفيد مي ماند و دكمه ها روشن.چرا؟
2- كيفيت موزيك با هندز فري اصلي در مقايسه با هندفري k750 بسيار پايين است و براي اينكه كيفيت قدري بالا رود بايست هندفري را بسيار در گوش فشار داد تا داخل رود كه به گوش ضرر ميرساند. بر خلاف k750 .تازه خود k750 با هندفري خودش حداقل كيفيت 20% بالاتر داشت؟
3-هيچگونه قاب محافظ و كيف پيدا نشد
4-گوشي آپ ديت شده چه شماره نرم افزاري دارد؟ومن از كجا بفهمم به روز است؟يانه
5-لطفا نرم افزاري كه گوشي را به هم نريزدوبا آن بتوان روي شاخه ها پسورد گذاشت معرفي كنيد(منظور اينكهباعث نشود هي گوشي هنگ كند
6-چطوري sms فارسي دريافت كنم
7-آيا مسيج تصويري مي گيرد؟
8-آيا قابليت ديدن pdf,officeرا داريم؟
شرمنده شرمندهام
سلام.
حرف اونا ملاک نیست.تو دیجی کالا هم نوشته رنگ ارغوانی!!!نگ بندي گوشي : زرشکی - مشکی
.................................................. ..........................
ساسان جان مبارکه.یادمه خیلی عجله داشتی برا خریدنش!!
فرشاد جان از عکس های شما هم ممنون
.................................................. ......
پس خوبه فهمیدین مشکی نیست!اگرم بود چه بهتر.ولی میخوام از دوستان بپرسم ببینم این گوشی در دورنگ تیره و
روشن تو بازار موجود هست؟؟؟و دوستان اگه بتونن خودشون یه عکس از گوشی بزارن که دیگه خیلی مرام گزاشتن!
راستش من گوشی خوب نگه نمیدارم و صفحه ی تاچ میدونم زیاد دووم نمیاره ولی دیگه کم کم متقاعد شده بودم
p1 بگیرم.اما این گوشی رو که دیدم از قیافه و جموجور!بودنش خوشم اومد.همچنین اینکه مموری خوبی تو خودش
داره و دیگه نگران مارک مموری و ساپورت گوشی نیستی.uiq3 هم که داره.دوربین نداره که ازین لحاظ مشکلی
ندارم چون دوربین به حد کافی دارم!!و این دفعه احساس خوبی دارم چون به خود گوشی توجه میکنم تا به
دوربینش.راستی یه mp3 هم لازم داشتم!!!
درسته wlan نداره اما من شب یا بعضا ظهر ها میام یه سر نت و برا همین نیازی به داشتن wlan ندارم که مثلا موقعی که بیرون هستم به اینترنت دسترسی داشته باشم.
یعنی اصلا لازم نمیشه برا من.
از همه ی اینها گذشته قیمتش خیلی ارزونه نسبت امکاناتش.میشه گفت مفته!!!چون هم یه mp3 player میخری که در حد خوب جواب میده هم یه گوشی که قابلیت برنامه ریزی خوبی داره
و تاچ هم هست.من یه pda دارم تو تهران که چند ماهی هست خراب شده!!!لازمم شده الان ولی فکر کنم با وجود این گوشی دیگه اونم لازم نشه.
همگی موفق باشید.
Last edited by solo_88; 30-10-2007 at 14:33.
سلام به همگي دوستان. من ميخوام يه W950 بگيرم.
كسي ميدونه اصل اين گوشي ساخت كجاست؟ و آيا اصلي گير مياد يا نه؟
منظورم اينه كه الان بهترين W950 كه ميتونم بگيرم ساخت كدوم كشور بايد باشه؟ و با كدوم گارانتي؟ گارانتي سيتادل كه تو علاءالدين پيدا نكردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)