من توی Image چند پوشه با موضوعات مختلف قرار دادم ولی توی گالری همه عکس هارو با هم نشون میده
در مورد فیلم و صوتی هم همینجوره
چه طور میشه این مشکل رو حل کرد ؟
من توی Image چند پوشه با موضوعات مختلف قرار دادم ولی توی گالری همه عکس هارو با هم نشون میده
در مورد فیلم و صوتی هم همینجوره
چه طور میشه این مشکل رو حل کرد ؟
این که مشکل نیست ... گالری پوشه ای هست که تمام فایل های مولتی مدیا تو حافظه داخلی و مموری رو بر اساس نوع اونها دسته بندی می کنی ...
اگه می خوای جدا ببینی باید بری به Menu - Media - Image MGR.
راستی کسی نتونست مشکل من رو حل کنه ؟؟؟
من هم چند بار این مشکل رو داشتم ولی اون موقع گوشیم سونی اریکسون بود
یه بار مشکل سخت افزاری داشت 15000 تومن خرجش شد یه بار هم مشکلش نرم افزاری بود که 2000 خرجش شد
می تونی یه بار تنظیمات رو ریست کنی شاید درست شد
گوشی رو ریست کردم .. اما درست نشد ... احتمالا سخت افزاریه ... شاید امروز بردمش تعمییر ...
با تشکر
محمد حسین جان گوشیتون چی هست ؟
!!!!!!
اینجا مگه کلوپ 6630 نیست ؟
این چه سوالیه می پرسی !!!
![]()
یادم رفت کجا بودم
ببین اگه از این کد ها استفاده کنی کارت درست نمیشه
#7780#*
RESET گوشی یا همان بازگشت به حالت تنظیمات کارخانه ای است. مناسب برای زمانیکه گوشی هنگ کرده است . درواقع درایو C گوشی را ریست میکند ( ریست گوشی بدون حذف برنامه ها و دفترچه تلفن و اس ام اس ) بعد از وارد کردن این کد ، گوشی از شما تقاضای وارد کردن security code را خواهد داشت.
#7370#*
فرمت گوشی . مناسب برای زمانیکه گوشی بسیار زیاد هنگ کرده است. درواقع این کد درایو C گوشی را فرمت میکند و البته تمامی برنامه ها و فایلهای موجود بر روی این درایو از بین خواهند رفت . بعد از وارد کردن این کد ، گوشی از شما تقاضای وارد کردن security code را خواهد داشت.
اگه درست نشدفکر می کنم بهتر باشه بدیش بیرون
سلام ...
عزیز کار گوشیم از این کارا گذشته ...
بردم بیرون گفت سخت افزاریه ... احتمال 70 درصد درست می شه 30 درصد هم ممکنه درست نشه ...
امیدوارم که گوشیت درست بشه![]()
سلام میخواستم بدونم که چجوری باید فریم ویر رو اپدیت کرد و اینکه خودتون تجربشو داشتین
Last edited by milad_milad_milad; 14-07-2007 at 22:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)