اوني كه اس ام اساش سرازير مي شه. گوشيتو شارژ كامل كن مموريت رو تو رم ريدر فرمت كن گوشيتو ري استارت كن فريم ويرشو آپ ديت كن بايد كه حل بشه نشد فنيه بايد بره واسه گارانتي
اوني كه اس ام اساش سرازير مي شه. گوشيتو شارژ كامل كن مموريت رو تو رم ريدر فرمت كن گوشيتو ري استارت كن فريم ويرشو آپ ديت كن بايد كه حل بشه نشد فنيه بايد بره واسه گارانتي
ممنون ميشم اگه دوستاني كه راه حل اين مشكلاتي رو كه من دارم و بلدن بگن .......
tcom_mobile تشكر .. هر موقع حال داشتي ممنون ميشم واسم توضيح بدي ....
موفق باشي
سلام tcom_mobile جان؛
ممنونم از راهنماييت ، ولی ميشه طريقه آپگريد Firmware رو بگی؟ نياز به باکس داره؟ در ضمن گفتی رم گوشی رو از کامپيوتر فرمت کنم؟ اين جور که ميگن ضرر داره. اگه آپگريدش کنم مشکل گير کردن تو اجرای فايلهای ويديويی هم حل ميشه؟
كسي كه مي گه فرمت كردن با كامپيوتر ضرر داره هيچي حاليش نيست يا اينكه فقط نقل قول مي كنه.
بهترين راه فرمت فول فرمته كه يه ذره تخصصيي:: 3 نوع فرمت داريم
1. كويك فرمت يا فرمت سريع كه درست فرمت مموري كارت تو گوشي به همين منزله هستش تمام صفر و يك هارو صفر مي كنه ولي بازم قابل بازيافته
2. فرمت سطح بالا يا هاي لول level كه در اين حالت صفر و يك ها تو فت Fatصفر مي شن وديگه ايميجي از داده ها نيستش و به هيچ عنوان بازيافت نمي شه ومعمولا ايرادات با اين حل مي شه.
در مورد آپ ديت كردن اين مورد چندبار تكرار شده و گفته شده تو يان سايت مراجعه كنيد مي فهميد. با آپ ديت خيلي چيزا حل مي شه اگه با مواردي كه در تاپيك ها ي بالاتر گفتم حل نشد و پا ديت هم كردي حل نشد گوشي مشكل سخت افزاري داره
ایا میشود که بلندگو یا صدای ان 70 را ارتقا داد
سلام
من موبایل ان 70 دارم.
من میخواهم وقتی عکس یا فیلم بگیرم مستقیم به یه فایل دیگه برود و در گالری اصلی نرود و روی آن فولدر هم پاسورد بزارم تا کسی وارد آن نشود.
حالا از شما برنامه ای میخواهم که امکانات بالا را داشته باشد.
متشکرم
سلام
شنيدم ان70موزيك اديشن pop-port نداره .مگه pop-port همون كابلي نيست كه يه سرش به گوشي و يه سرديگش به كامپيوتر وصل ميشه ؟؟؟؟؟؟؟
اگه هست پس با چي به كامپيوتر وصل ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا بگين صداش با ان 70معمولي فرق ميكنه؟؟؟؟؟؟؟ اخه ميخوام هفته ديگه بخرمش.
Last edited by HOSSEIN-70; 09-04-2007 at 17:24.
چرا توn70حرف ک درست نمایش داده نمی شه
che tori mishe n70 ro format kar ?? code sho be man bedid
mamnoon
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)