دستت درد نکنه مافیا جان
کرکی جان ممنونم.زحمت کشیدی
مافیا جان من از سایت اصلی نتونستم دانلودش کنم .لینکش خراب شده فکر کنم.
gilopa جان تو دپ زده خرابه اما با خود ويندوز دانلود شد :shock:![]()
ممنون.
راستی من خیلی وقت با leechget و intenet download کار میکنم.از َdap بدم اومده مخصوصا از موقعی که kaspears به عنوان جاسوس شناختتش.
سلام دوستان اینم یه آنتی Spy که تازه اومده و کارشم حرف نداره
Download:
Crack:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
اگر کسی با دکتر وب از نظر نقاط ضعف و قدرت
اشنایی داره ممنون میشم به طور کامل و با مدرک اطلاعاتی به من بده؟؟
Dr Web 4.32b Anti virus
سلام به همه
من یه آنتی اسپای خوب می خواستم که auto protection داشته باشه یعنی بتونه در موقع اتصال به اینترنت از نصب آنتی اسپای در کامپیوتر جلوگیری کنه
در ضمن آپدیت هم بشه
اگر کسی برنامه ای با این خصوصیات سراغ داره لطفا لینک دانلودش رو قرار بده .
لینک کرک فراموش نشه.
ممنونم
am جان من خودم دکتر وب را قبول دارم و استفاده هم می کنم(البته نه همیشه) این انتی ویروس دارای هوش مصنویی پیشرفته ایی هستش و حتی یکبار یه ویروس دست نویس رفیقم را که هیچ انتی نشناخت دکتر وب شناختش.درسته تو دیتابیسش مثلا زده 79 هزار ولی این انتی ، ویروس های خیلی بیشتری را می شناسه.
به دلیل اینکه کد بسیاری از ویروس ها شبیه همه (البته نه همشون) این انتی ویروس بصورت هوشمند عمل می کنه و اگر کدی را ویروسی تشخیص بده بالا می اید حالا ممکنه اون رو به اسم نشناسه.اپ دیتش بسیار سبکه و ضرف چند دقیقه(2 دقیقه خود را بروز می رساند.فرمت های زیادی را هم می تونه اسکن کنه.مخصوصا برای این اینترنت دایل اپ انتی ویروس خوبی می تونه باشه چون اپ دیتش خیلی سبکه.
البته این صحبت های من زیاد فنی نبود.یادمه قبلا یکی از دوستان توضیحات کاملی در مورد این انتی ویروس ارایه کرده بودند.
arg2005, جان این آنتی اسپای که من معرفی کردم خوبه (خودم امتحان نکردم شما امتحان کن تا بقیه دوستان هم استفاده کنن)![]()
میل کوچول جان دستت درد نکنه
دوستان اگه در مورد دکتر وب اطلاعات کاملی دارند ممنون میشم که در اختیارم قرار بدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)