بزرگترین دلیل خرید ps3 از بین رفت.![]()
![]()
![]()
دیگه سونی چی داره که بخاطرش ps3 بخریم. متال گیر اونم فردا برای 360 اعلام نشه پس فردا اعلام میشه
این همه گفتن امکان نداره تا بلاخره اومد.![]()
بزرگترین دلیل خرید ps3 از بین رفت.![]()
![]()
![]()
دیگه سونی چی داره که بخاطرش ps3 بخریم. متال گیر اونم فردا برای 360 اعلام نشه پس فردا اعلام میشه
این همه گفتن امکان نداره تا بلاخره اومد.![]()
Devil May Cry 4 X360
به همه تبریک میگم![]()
![]()
Published by: Capcom
Developed by: Capcom Production Studio 1
Genre: Action
Number of Players: 1
Release Date:
US: Q4 2007
Japan: December 30, 2007
Europe: Unreleased
Also Available On: PlayStation 3, PC
اطلاعاتش هم به دستم رسید. DMC به جمع X360 خوش آمدی![]()
![]()
اینم عکسش:
دوستان عزیز در مورد خبر هایی که دارم اگر انتقادی پیشنهادی چیزی دارید حتما بگید
از همه ی شما دوستان گرامی که نظرتان را دادید متشکرم![]()
سلام
اقا سعید کارت درسته من همین جا ازت تشکر میکنم سال نو هم بهت تبریک میگم
همونطور که اقا مهدی هم گفتن دادن نظر یه جور پست بیهوده هستش که نیازی هم به این کار نیست
ولی همین که تعداد امار بازید تاپیک داره بالا مره خودش یک جور بازدید و تشکر از شما هست
در ضمن منم طرفدار دو اتشه xbox360 هستم و امیداورم روز به روز بازی هاش بیشتر و بهتر بشه
واي شخصيت هاي زن زياد شده
بازي شده بچه بازي
من خوشم نمياد شخصيت زن توي بازي باشه
Ace Combat Zero: The Belkan War
Also known as: Ace Combat 6محیط های این بازی به صورتی بوده که بعضی بازیباز ها با دیدن تریلر فکر می کردند این محیط ها عکسی از محیط های واقعی است اما نه این سازندگان بودند که محیط را به این خوبی ساخته اند. این بازی برای X360 منتشر خواهد شد و یک شبیه ساز پرواز با هواپیماهای معروف جنگی مثل F-16 و ... می باشد![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Command & Conquer: Tiberium Wars 3
همه ی شما با سری بازی های C&C آشنا هستید بازی Red Alert و Generals از بازی های به یاد ماندنی این سری است اما بازی Tiberian Sun هم یک بازی عالی و به یاد ماندنی بود. حال سری سوم این بازی با نام Tiberium Wars 3 در فروردین 86 برای کنسول X360 و PC عرضه خواهد شد. اگر یادتان باشد در Tiberian Sun شما نیروهای GDI بودید و نیروهای NOD را که به فرمان کین بودند شکست دادید و در حالی که نیروهای GDI در اوج خوش حالی بودند نیرو های NOD دوباره حمله می کنند. کین برای سومین بار معلوم می شود زنده است. در حال جنگ سر و کله ی یک موجود فضایی پیدا می شود. این داستان بازی است. بازی دارای تغییراتی هم شده که فعلا آن ها رو نمی گویم. فعلا این اطلاعات رو داشته باشید تا بعد ...
مجله ی فامیتسو اعلام کرد Ace Combat 6 برای xbox360 هم خواهد آمد!
-----------------------------------------------------
تریلر جدید از بازی Devil May Cry 4 بر روی X360![]()
-----------------------------------------------------
عکسهایی از Pirates Of Caribbean : At World's End
![]()
همزمان با خبر انتشار DMC4 برای 360 شرکت یوبی سافت اعلام کرد نسخه PC این شماره همانند شماره قبل Devil May Cry® 3: Dante's Awakening Special Edition با تاخیر عرضه خواهد شد در سال 2009!!!
Speaking of Ubi, can we assume that they'll be distributing the PC version of Devil May Cry 4 - sometime in 2009???
منبع : TVG.COM
عيد ما رو كامل كردي با اين خبر توووووووووووووووووووووووو وووووپ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ديگه نمي دونم چه جور اسمايلي بذارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)