فقط xbox360 چون بازیهاش ارزونه و همون کیفیت ps3 داره
فقط xbox360 چون بازیهاش ارزونه و همون کیفیت ps3 داره
لین جدیدترین نظر سنجیه game spot درباره دو تا کنسول البته تعداد رای دهندگان زیاد نیست ولی اختلاف بینشون دیدنیه اونم تو game spot.
Which systems exclusives offer better graphics?
PS379% [146]
Xbox 36021% [38]
یک بار در اینجا براتون توضیح دادم که چرا این مدل نظر سنجی ها فاقد ارزش آماری هست :
تازه این مورد جدیدتون لینک هم نداره !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تازه این مورد جدیدتون لینک هم نداره ![/QUOTE]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
Last edited by astatira; 21-04-2010 at 21:09.
ببین دوست من اولا شما برو لینک پایین تا برعکس همه حرفاتو ببینی که کدوم کنسول از لحاظ .. و ...جلوتره(مال یوروگیمره):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چیزی که من میخوام بگم اینه که اصلا نمیشه با این آمار برتری یه کنسول رو سنجش کرد برتری فنی رو با گفته های تکنیکی سایتا میشه انجام داد و میزان محبوبیت رو هم با میزان فروش اون کنسول........... .
این یک مطلب بسیار واضحه.....x360 هنوز هم فاصلشو با ps3 از لحاظ میزان فروش حفظ کرده..........live بسیار قدرتمند از psn هستش(خواستین آمار ساعت بازی رو در هر دو اینها واستون میذارم تا خودت به برتریشون پی ببری)
ولی.......... .
بله ps3 بازیهای انحصاری بیشتری داره نسبت به x360 و این خودش یک نقطه قوت برای کنسول ps3 محسوب میشه............... .
ولی اگه با دیدی بی طرفانه به این مساله نگاه کنیم می بینیم که از لحاظ مالی و رقابتی x360 متاسفانه یا خوشبختانه پیشرفت قابل توجهتری داشته.
حرفی رو که میزینیم باید رو حساب کتاب باشه.
نمیدونم چرا مدیر اقدام به بستن این تاپیک نمی کنه.......دونستن اینکه کدوم کنسول جالبتره اونم از نظر ماهایی که فقط خریدار و مشتری ساده هستیم چه نفعی داره؟؟؟؟؟
فکر کنم اشتباهی نقل قول کردید![]()
لازم دیدم این پستم رو اینجا هم بزنم تا شاید بعضی ها به خودشون بیان...
واقعا برام جالبه !! یه عده Fan ریختن توی این انجمن و دارند با پست های چرت و پرت و کاملا غیر منطقی وظیفه ی تخریب انجمن رو به عهده گرفتند!!!
به صورتی که حتی اگه ازشون بپرسی shader model v3 چیه؟ مغز نداشتشون هنگ میکنه!!!
جالبتر اینه پول توی جیب کسی دیگه میره و اینها دارند ..... خودشون رو پاره میکنن!!!
من خودم كارم هم فروش ps3 هست هم 360
در كل با امدن جسپر 360 و كاهش خرابي 360 به صرفه تر هست
مخصوصا بازيهاي ارزون ترش
اگه منظورتون به خاطر تشكرها هستش فكر كنم بچه ها از روي فن بازي تشكر كنن از پست هاي ايشون . من فكر كنم قبلا هم سر يه سري مسائل ايشون پستاشون به نفع ps3 بود اما كلا حرف غير منطقي نميزنهالبته اينجا همه طرفدار شما هستن.....
تا اينجا فكر نميكنم مشكلي بوده باشه . يعني من نديدم بچه ها با هم كل كل و دعوا كنن حالا بازم هرچي پيمان صلاح بودنهاز اساتيد محترم هم خواهش ميكنم اين تاپيك گمراه كننده رو قفل كنند.
[QUOTE]به پیر به پیغمبر من به نفع هیچ برند خاصی چیزی نمیگم ! فقط با توجه به اطلاعاتی که دارم و با استناد به همون ریسورس هایی که هزار بار لینک دادم اون چیزی رو که فکر میکنم درسته مینویسم . تا زمانی هم که کسی با دلیل و برهان و منبع معتبر حرفم رو رد نکنه ، با کمال احترام حرفش رو قبول نمیکنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)