سلام
استفاده کردم جواب نداد
ویندوز ویستا یولتیمیت دارم و سون بتا
یک کرک به من بدهید
سلام
استفاده کردم جواب نداد
ویندوز ویستا یولتیمیت دارم و سون بتا
یک کرک به من بدهید
Windows XP Crack
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان . یه برنامه برای validate کردن windows xp میخوام . لینک برنامه های صفحه اول که توی rapidshare هستن هرکاری کردم نشد دانلود کنم . ممنون اگه برنامه ای که معرفی می کنین داخل rapidshare نباشه
Microsoft Genuine Advantage Validation v4
Password:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
wwww.pinoyrepublic.org
با سلام
من ويندوز اكس پي سرويس پك 3 دارم و مشكل genuine كردن اون رو دارم.موقع اينستال ويندوز مدياي 11 ارور ميده.تو كل اين تاپيك هم چيزي كه مشكلم رو حل كنه پيدا نكردم.لطفا يك برنامه بديد براي اس پي 3 و لينكش هم سالم باشه لطفا.
متشكرم.
بیا دادا
اول اینو نصب کن بعد تاریخ سیستمتو با میلادی تنظیم کن.
حله
http://rapidshare.com/files/280981474/Active_xp.exe.html
Windows Xp Genuine Maker Tool | 14.1 Mb
Download Links
Hotfile
Depositfilesکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرمنده من تو فروم چیزی مثل این پیدا نکردم اگر تکراریه که ببخشید اگر هم که نیست تشکر فراموش نشه.
بدین منظور:
از منوی Start وارد Run شده و عبارت regedit را وارد نموده و Enter بزنید تا ویرایشگر رجیستری ویندوز باز شود.
به مسیر زیر بروید:
از قسمت دیگر پنجره، بر روی OOBETimer دوبار کلیک نمایید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اکنون (ترفندستان) در قسمت Value Data تعداد کد مشاهده میکنید. شما بایستی در این کدها، تنها FF را 00 تغییر دهید.
دقت کنید کافی است توسط یکبار فشردن Backspace ابتدا FF را پاک کنید و سپس 0 بزنید تا 00 وارد شود.
پس از این کار OK کنید و ویرایشگر رجیستری را ببندید.
در ادامه، مجدد از طریق منوی Start وارد Run شوید.
سپس کد زیر را عینأ در این پنجره Copy و Paste نمایید و Enter بزنید:
دقت کنید همانطور که ذکر شد این کد را تنها Copy و Paste کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس از درج این کد، پنجره جدیدی به نام Activate Windows باز خواهد شد.
درون این پنجره در صورتی که عبارت Windows Already Activated درج شده بود بدین معناست که ویندوز شما در حال حاضر قانونی است و نیازی به این ترفند نیست. با فشردن OK خارج شوید.
اما اگر (ترفندستان) پنجره با تیتر Let's activate Windows نمایان شد بایستی گزینه دوم یعنی Yes, I want to telephone a customer service representative to activate Windows را انتخاب کنید و سپس دکمه Next را بزنید.
در صفحه بعدی، از قسمت پایین بر روی دکمه Change product key کلیک کنید.
اکنون کد زیر را در قسمت New Key وارد کنید:
پس از نوشتن این کد روی دکمه Update کلیک کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اکنون پنجره Activate Windows را بسته و سیستم را یک بار Restart نمایید.
پس از Restart ویندوز، مجدد وارد محیط Command Prompt شوید.
کد فوق را مجدد در پنجره Run وارد کرده و Enter بزنید تا پنجره Activate Windows باز گردد.
اکنون بایستی پیغام Windows is already activated را مشاهده نمایید.
مشاهده این پیغام به معنای پایان کار قانونی سازی ویندوز XP است و با فشردن OK میتوانید این پنجره را ببندید.
منبع: ترفندستان
Last edited by Morteza561; 18-09-2009 at 16:32.
واقعا حال كردم خيلي باحالين!!!!
اصلا زندگيم مختل شده بود!!!!!!!!!!!!![]()
من میخوام XP SP3 رو Genuine کنم تا بتونم آپدیتش کنم.
چند تا از نرم افزار ها رو تست کردم اما بازم موقع آپدیت میگه Genuine نیست.
کدومشو نصب کنم که جواب بگیرم ؟
ویرایش :
حل شد.مرسی
Last edited by mstf666; 21-09-2009 at 23:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)