تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 91 اولاول ... 283435363738394041424888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من بشخصه كه ديگه بيخيال تيم براي امسال شدم ( منظورم گرفتن بازيكن خوب و كسب جايگاه خوب و ... ) به شخصه به فصل متوسط رو به بالا داشته باشيم بايد راضي باشيم .

وقتي سياست تيمي مشخصه ديگه هر چقدر ما اين وسط خودمون رو جر بديم و ليست براشون رديف كنيم هيچ چي تغيير نميكنه ! در كل اين وسط ضربه اصلي رو چلسي عزيز و اعتبارش ميخوره نه ابرامويچ و نه كونته و نه هوادار و .... ! براي ابرامويچ متاسفم سياست مالي رو ترجيح داد به رشد چلسي و كسب افتخارات بيشتر !

ابرامويچ وقتي ارضا شد كه دي متئو چلسي رو قهرمان اروپا كرد ! بد اون ديگه رسما كركره رو داد پايين !

در آخر آرزوي بهترين ها رو براي تيم محبوبم دارم . كم با چلسي شادي و غضه نخوريدم . اميدوارم ابرام هم سرش به سنگ بخوره و تيم رو برگردونه به دوران اوجش كه دست رو هر كي ميذاشتيم بدون شك و بدون منت و ... سريع ميومد به تيم ! بالاك و شوچنكو و روبن و ... رو فراموش نكرديم !

2. 5 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دیگو کوستا میتواند مورد شکایت چلسی (به فیفا) قرار گیرد در صورتی که درخواست باشگاه برای برگشتن به تمرین را نادیده بگیرد. لاکرونیا و رئال بتیس جدیدترین تیم هایی هستند که برای انتقال قرضی کوستا علاقه نشان دادند، دیگو میتواند به این تیم ها قرض داده شود و در ژانویه به اتلتیکومادرید بپیوندد ولی خود او هرگونه پیشنهاد برای حضور قرضی در تیمی قبل از پیوستن به اتلتیکومادرید را رد کرده است. اتفاقات اخیر بر قیمت دیگو تاثیر خواهد گذاشت اگرچه اتلتیکومادرید حاضر به پرداخت ارزش واقعی او هم نیست، چلسی هم اعلام کرده است که حاضر به فروش او با قیمت پایین نخواهد بود در نهایت چلسی میتواند از کوستا و نمایندش شکایت کند ولی آنها در حال حاضر به فکر شکایت نیستند. چنین جریانی در سال 2011 بین کارلوس توز و منچسترسیتی اتفاق افتاد ولی سرانجام توز به تیم بازگشت و بعد از عذرخواهی یک سال در منچسترسیتی ماند و سال بعد به یوونتوس ملحق شد [مت لاو، تلگراف]

4. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دیگو کوستا در مصاحبه با GloboEsporte برزیل "در مورد مقصد نهاییم تصمیم را گرفتم. من باید به اتلتیکومادرید برگردم. به نظر میرسد که وضعیت دشواریست که چلسی نمیخواهد بگذارد که بروم ولی معتقدم که این شرایط با بازگشتم به اسپانیا حل خواهد شد"

چلسی امیدوار است لسترسیتی با پیشنهاد 30 میلیون پوند + پاداش حاضر به فروش درینک واتر شود [دیلی میل]

روبرتو مارتینز (سرمربی بلژیک) : ادن هازارد تقریبا برگشته است. من دوست دارم او را در لیست تیمم مقابل جبل الطارق و یونان ببینم !

چلسی در این تابستان 130.4 میلیون پوند صرف خرید بازیکن کرده است در حالی که 110.9 میلیون پوند از فروختن بازیکن عایدش شده است و فقط 19.5 میلیون پوند خرج خالص داشته است!!

پ . ن : خاك تو سر گداشون كنم ! يعني هنوز بودجه قهرماني فصل قبل و بودجه اسپانسر و بودجه خود باشگاه براي خريد و بودجه كسب سهميه ليگ قهرمانان و بودجه اي كه ممكنه از فروش كاستا و ... اضافه بشه دست نخورده مونده !

6. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

ماتیچ : وقتی شما میگید منچستریونایتد، این فرق میکنه،چلسی باشگاه بزرگیه، اما منچستر منچستره!

8. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در مصاحبه با ای اس پی ان

هشدار جدی دیگو کاستا به اتلتیکو مادرید

دیگو کاستا، مهاجم جنجالی چلسی در مصاحبه جدید خود صراحتا در مورد آینده اش صحبت کرد.
    به گزارش "ورزش سه"، کاستا جایی در اندیشه های کونته در فصل جاری ندارد و هنوز وضعیت آینده اش نیز مشخص نیست.
    او که بارها گفته است دوست دارد به اتلتیکو بازگردد، امروز هشداری جدی به مسئولان روخی بلانکوس داد.
    کاستا در مصاحبه با ESPN گفت:« من بارها عشق و علاقه ام به اتلتیکو را ثابت کرده ام و گفته ام که دوست دارم فصل جاری برای این تیم بازی کنم ولی اگر مسئولان اتلتیکو تلاش بیشتری برای جذب من به خرج ندهند، قید بازگشت را خواهم زد و به تیمی دیگر می پیوندم. اتلتیکو با چلسی هنوز به توافق نرسیده و من هیچ اراده جدی در میان مسئولان اتلتیکو نمی بینم. دوست ندارم برای تیمی بازی کنم که نسبت به من بی تفاوت است. چلسی من را به باشگاه های زیادی پیشنهاد داده ولی وقتی من در برنامه های مربی این تیم جایی ندارم، دوست هم ندارم آنها برای من تعیین تکلیف کنند. دوست ندارم به خاطر اینکه چلسی به پول بیشتری برسد، به پیشنهادات مسئولین این باشگاه پاسخ مثبت بدهم. تیم بعدی ام را خودم انتخاب خواهم کرد.»

من مقصر این اوضاع نیستم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مهاجم رانده شده و یاغی آبی های لندن، به دنبال ترک این تیم است.

طرفداری - دیگو کوستا اذعان می کند که آماده ترک استمفورد بریج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و می خواهد به اتلتیکو مادرید بپیوندد؛ اما در این راه، موانعی هستند.
    به گزارش ESPN، کوستای 28 ساله، ادعا دارد که نمی تواند منتظر اتلتیکو مادرید بماند اما مطمئن است که روخی بلانکوس برای خرید او، تلاش خواهد کرد.
    نشان داده ام که اتلتیکو مادرید را دوست دارم و می خواهم برای آن ها بازی کنم. اما اگر اتلتیکو مادرید و چلسی به توافق نرسند و اتلتیکو، تلاش زیادی نکند، نمی توانم منتظر بازی برای باشگاهی بمانم که نمی خواهد برای خرید من، تلاشی بهتر بکند. می دانم که این تلاش بزرگ از سوی اتلتیکو مادرید، انجام می شود. اما اگر چلسی بر سر مبلغ درخواستی اش باقی بماند، این انتقال، ممکن نخواهد بود.
    تنها می دانم پیشنهادی که اتلتیکو به چلسی داده، مبلغی بالاتر از آنچه است که با آبی ها من را با آن خریده اند (32 میلیون پوند در سال 2014). پس اینطور می توانم هم از لحاظ ورزشی هم از لحاظ مالی، به آن ها سود رسانده باشم. نمی دانم چلسی چقدر برای فروش من می خواهد اما مدیربرنامه ام گفت که مبلغ درخواستی آن ها آنقدر بالا است که اتلتیکو مادرید حتی نمی تواند، نزدیک آن شود.
    وقتی فهمیدیم که کونته مرا نمی خواهد، ایجنتم به مادرید رفت تا ببیند اتلتیکو مادرید می خواهد مرا بازگرداند یا خیر. البته که این امر، برای احترام و محبتی است که آن ها نثار من کردند. اما آن ها نمی توانند قیمت بالایی برای خرید یک بازیکن، پرداخت کنند. اتلتیکو، تیمی است که هر سال، پیشرفت می کند، آن ها تیم بزرگی هستند اما نمی توانند قیمتی غیرعادی برای خرید بازیکن، خرج کنند.
    چلسی من را به چندین تیم، پیشنهاد داد اما من با آن ها رک بودم. به آن ها گفتم که اگر در برنامه های سرمربی، جایی ندارم، می خواهم مقصدم را خودم انتخاب کنم. نمی خواهم آن ها فقط برای دریافت پول بیشتر، مقصد مرا مشخص کنند. وقتی به چلسی آمدم، آن ها مبلغ بسیار کمتری را نسبت به پیشنهاد اتلتیکو مادرید، پرداخت کردند. به نظرم آن ها باید کارهایی که برای آن ها انجام داده ام را نیز در نظر بگیرند. این مشکل من نیست که در برنامه های سرمربی، جایی ندارم. اگر دست خودم بود، در باشگاه می ماندم. یک ماه گذشته است؛ تعطیلات خوب هستند اما این داستان دارد خسته کننده می شود.
    من این شرایط را ایجاد نکردم اما حالا که به اینجا رسیده ایم، چلسی باید به دو موضوع فکر کند. البته که آن ها می خواهند از لحاظ ورزشی، سودی به دست آورده باشند: همان چیزی که به آن ها در زمین دادم. اما چلسی، سود اقتصادی هم می خواهد. بعد از سه سال، آن ها مبلغی بالاتر از آنچه در ابتدا پرداخت کرده بودند را دریافت می کنند.
    مدیربرنامه دارم و هیچکدام از اولتیماتوم های چلسی [مبنی بر بازگشت به تمرینات] به دست من نرسیده است. اعضای باشگاه در اوایل تابستان با من تماس گرفتند و گفتند که می خواهند تعطیلاتی اضافه به من بدهند تا برخوردی با سرمربی نداشته باشم. فکر می کردم که منظور آن ها بازگشت به تمرینات و پیوستن به تیم است اما آن ها می گویند که قرار است با تیم رزرو، تمرین کنم. به نظرم این کار، بی احترامی است. ما قهرمان لیگ شده ایم و من هم کاری نکرده ام که لایق این رفتار باشم.
    من و کونته هرگز نمی توانیم رابطه مان را مانند گذشته کنیم و نمی دانم که نبرد برای کسب جایگاه واقعی مان، عادلانه است یا خیر. اگر به گذشته باز گردیم، دوست دارم همه چیز را پاک و سالم ببینم. دوست دارم این اتفاق بیافتد. اگر به گذشته برگردم، فکر نمی کنم این شرایط، عادلانه باشد. نبردی عادلانه برای کسب جایگاه در تیم، جریان ندارد.

10. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کونته: به حرف های کاستا خندیدم

به نظر می رسد که حواشی بین دیگو کاستا و آنتونیو کونته تمام نشدنی است.
    به گزارش "ورزش سه"، چند هفته پس از اتمام فصل گذشته، دیگو کاستا توسط پیامک از تصمیم کونته در مورد خودش مطلع شد. سرمربی ایتالیایی چلسی، کاستا را در فهرست مازاد خود قرار داده بود و این موضوع خشم ستاره اسپانیایی را به دنبال داشت.
    کاستا در تمرینات پیش فصل چلسی حاضر نشد و به همین دلیل 300 هزار پوند نیز جریمه شده است. هنوز تکلیف تیم بعدی او نیز مشخص نشده؛ با وجود اینکه بارها از علاقه اش برای بازگشت به اتلتیکو سخن گفته است.
    کاستا اخیرا در مصاحبه با دیلی‌میل از اینکه کونته با پیامک او را از جمع شاگردانش بیرون رانده بود، ابراز نارضایتی کرد و مدعی شد که چلسی با او مانند مجرم‌ها رفتار کرده و راه بازگشتش به اتلتیکو را هم مسدود کرده است. کونته در نشست خبری بازی با تاتنهام و در واکنش به این مصاحبه کاستا گفت:« ترجیح می‌دهم به حرف های کاستا بخندم. مصاحبه او بامزه و فکاهی بود. فقط می‌توانم به شما بگویم همه آنهایی که در چلسی کار می‌کنند می‌دانند که کاستا فصل گذشته چه کار کرد. دیگر به ادامه دادن بحث درباره کاستا علاقه‌ای ندارم. هرچه بود تمام شده، پس شما هم تمامش کنید. تنها تمرکز من روی بازی یکشنبه برابر تاتنهام است.»

12. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سرمربی چلسی، آنتونیو کونته، می گوید اظهارات دیگو کوستا در خصوص نحوه برخورد باشگاه چلسی و اتفاقات به وجود آمده، خنده دار است.

طرفداری- داستان جنجالی دیگو کوستا و چلسی همچنان ادامه دارد. پس از اینکه آنتونیو کونته، اعلام کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مهاجم اسپانیایی فصل گذشته چلسی در مصاحبه ای عنوان کرد که کونته به مانند یک جنایتکار با او [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    کونته در پاسخ به خبرنگاری که درباره اظهارات دیگو کوستا از او سوال پرسید، گفت:
    این عالی است. ترجیح می‌د‌هم بخندم. واقعاً عالی و خنده دار است. همه کسانی که در این باشگاه کار می‌کنند، می‌دانند فصل قبل چه اتفاقی افتاد. مصاحبه خنده داری است، نمی‌خواهم دیگر در مورد کوستا حرف بزنم، در مورد گذشته حرف نمی زنم.
    شاگردان آنتونیو کونته پس از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در هفته نخست لیگ برتر انگلیس باید یکشنبه به مصاف تاتنهام روند، کونته در این خصوص گفت:
    به نظرم مائوریسیو پوچیتنو در سال‌های اخیر با تاتنهام، کارهای فوق العاده ای انجام داده است. اساس و بنیان خوبی برای این باشگاه ایجاد کرده است. ما هم باید چنین کاری را انجام دهیم، ما اساس و بنیانی که تاتنهام ایجاد کرده است را اکنون نداریم. من در تلاشم که به تیمم کمک کنم، اساس مستحکمی داشته باشد. ما این را نداریم و به زمان نیاز داریم که آن را بسازیم. جان تری، اوبی میکل، ایوانوویچ، دروگبا، چلسی بازیکنان زیادی را در سال‌های اخیر از دست داده است و باید بهترین راه را برای ساخت چیزی برای زمان حال و آینده، پیدا کنیم. به همین خاطر باید سخت تلاش کنیم و پیشرفت کنیم.
    کونته افزود:
    وظیفه من این است که با بازیکنانی که در اختیارم قرار دارد، کار کنم، برای پیشرفت تیم تمام تلاشم را می‌کنم. باشگاه هم در فصل نقل و انتقالات در تلاش است بهترین کارهای ممکن را انجام دهد. باید ببینیم در پایان فصل نقل و انتقالات اوضاع چگونه خواهد بود، در هر صورت من از بازیکنانی که در اختیارم قرار دارد، خوشحال هستم.

14. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی فردا واقعا سخته و شانس بیاریم به خیر بگذره و مثلا یه مساوی بتونیم بگیریم
    یعنی بازی برنلی خیلی کارو خراب کرد چون اگه می بردیم دیگه باخت توی بازی تاتنهام هم مهم نبود و بالاخره جزو سه بازی سخت فصله ولی الان دیگه باختن یعنی نابودی!
    امیدوارم هر جوریه یه مساوی بتونیم بگیریم و اینجوری نیست مثلا زیاد ببازیم به نفعمون باشه چون در هر صورت مدیریت که عوض نمیشه ولی باعث میشه مربی و بازیکنامون از دست برن!
    به نظرم اگه تاتنهام رو مساوی بگیریم و بازی بعدی اورتون و لستر رو ببریم دیگه دوباره به شرایط خوبی برمی گردیم. هازارد و باکایوکو هم فک کنم به شرایط بازی رسیدن و بازی با اورتون شاید بازی کنن

در مورد خرید هم کلا نمی دونم چرا فقط بازیکنایی مصدوم یا غیر فروشی رو دوس دارن!
    این چمبرلین که ظاهرا آرسنال نمیده و دنی رز هم بعیده تاتنهام بده مگه اینکه خودش بخواد بره
    توی این حدود دو هفته باقی مونده نمیشه انتظار چیز تخیلی داشت. به نظر من همین 3 تا بازیکن توی پست وینگ بک راست و چپ و هافبک وسط بخرن باز تا حدودی کافیه
    مثلا کاندروا و درینک واتر و برتراند. یا همین سرجیو روبرتوی بارسا هم بد نیست و چند پست می تونه بازی کنه
    اگه چمبرلین رو می تونستیم بگیریم که ایده آل بود چون هم وینگ بک راست و چپ هم هافبک وسط می تونه کار کنه

دفاع وسط هم شاید باید می گرفتیم ولی پستای دیگه رو در نظر بگیریم وضعشون وخیمتره تا دفاع وسط و حداقل نسبت به پارسال رودیگر و کریستنسن رو جایگزین داریم که جای بیافتن بازیکنای خوبین
    تیمای دیگه لیگ برتر هم توی پستای دیگه بیشتر قوین و به جز تاتنهام تیمی نیست که مجموع دفاع وسط هاش از ما بهتر باشه و در کل این دفاع وسط ها نسبت به لیگ برتر بد نیست فقط اگه مهره کم نیاد
    هر چند فن دایک رو میشد گرفت که چه بهتر ولی با این سرعتی که اینا خرید می کنن همون 3 تا هم به زور می خرن چه برسه به اینکه یه دفاع 60-70 میلیونی هم علاوه بر اونا بخرن!

16. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی همه خبرا هست که کاستا رو اتلتیکو با قیمت حدود 50 میلیون پوند توافق کرده
    هنوز قعطی نشده ولی احتمالا به زودی باید قطعی بشه و با توجه به این شرایط خاصی که داره قیمت نسبتا خوبیه

از اونور یه خبر خوب اینه که کاندروا رو شاید به زودی بتونیم بگیریم و احتمالش خیلی بالا رفته
    جالبه با فروش کاستا تراز مالی برای خرید و فروش بازیکن مثبت میشه و واقعا اینا دیگه کین!
    با این شرایط یعنی راحت 150-200 میلیون هم اگه خرج کنن هیچی نیست. عجیبه اگه سه تا بازیکن نتونیم تا پایان ترنسفر بگیریم!

18. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آنتونیو کونته در آستانه دیدار با تاتنهام، صحبت‌های مهمی در مورد آینده‌اش در باشگاه انجام داده است.

طرفداری- درحالی که تاتنهام نخستین بازی رسمی خود در ومبلی در لیگ برتر را در برابر چلسی برگزار می‌کند، سرمربی چلسی، آنتونیو کونته از شرایط آبی‌های لندن می‌گوید.
    به گزارش وب‌سایت رسمی باشگاه چلسی، آنتونیو کونته در ابتدای صحبت‌های خود، در مورد ادامه کار با چلسی گفت:
    قطعاً من دو سال دیگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . این فصل و فصل آینده. بنابراین باید در باشگاه بمانم و کار کنم، سپس اگر آرزو و اهداف بزرگ فعلی را داشتیم، آن‌گاه به کارمان ادامه می‌دهیم. درحال حاضر مشکلی در مورد آینده نمی‌بینم. دو سال از قراردادم باقی مانده است و اگر اهداف فعلی را داشته باشیم، به همکاری ادامه خواهیم داد. فکر می‌کنم فعلاً در باشگاه درستی حضور دارم. قطعاً چشم‌انداز من کار کردن [در این باشگاه] است و این موضوع تنها دغدغه من است. تکرار می‌کنم، ما باید به کارمان ادامه دهیم، گاهی اوقات باید آهسته آهسته برای ساختن یک چیز مهم تلاش کنیم. صادقانه بگویم، به زمان نیاز داریم.
    دوست دارم مثبت‌اندیش باشم. ما فصل گذشته یک راه را شروع کردیم، یک مسیر سخت. علی‌رغم این‌که در اولین فصل حضورم قهرمان شدم، موضوعی که فوق‌العاده‌ است، اما حالا باید یک مسیر جدید را آغاز کنیم و به پیشرفت‌مان ادامه دهیم. باید باشگاه را به شرایط با ثباتی برسانیم که برای سال‌های زیادی در سطح بالا بماند و برای فتح لیگ قهرمانان اروپا و لیگ برتر تلاش کنیم، چراکه یک باشگاه مانند چلسی، باید چنین اهدافی داشته باشد. اما من باز هم می‌گویم، ما به زمان نیاز داریم و باید صبور باشیم. فقط باید روی کار کردن‌مان تمرکز کنیم. درحال حاضر به سختی تلاش می‌کنند که شرایط باشگاه را به وضعیت با ثباتی برسانند. افرادی که برای موفقیت باشگاه تلاش می‌کنند و به همین دلیل هواداران باید راضی باشند.
    کونته در مورد پیشرفت باشگاه، حتی بدون کسب عنوان قهرمانی، افزود:
    گاهی اوقات شما باید خودتان را برای اختلال‌هایی که پیش می‌آید آماده کنید. گاهی اوقات شما چیزی نمی‌برید، اما برای آیند‌ه‌ای بهتر آماده می‌شوید. هیچ فردی اسلحه روی سر من نگذاشته است و نمی‌گوید یا باید قهرمان شوی یا اخراج می‌شوی. تنها چیزی که من به باشگاه قول داده‌ام، تلاش و کار کردن برای پیشرفت باشگاه است. آن‌گاه اگر توانستیم، قهرمان می‌شویم و من هم خوشحال خواهم بود.

20. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •