برا منم قطع شد ظاهرا اختلال داشتن
برا منم قطع شد ظاهرا اختلال داشتن
من سفارش تعویض دادم ثبت نامم کردم کد پیگیریمم۹۶۰۱۲۷۹۸۳۷ بعد چهار روز هنوز نیوردن![]()
ورژن فریمور مودمتون بعد از آپدیت آخر چنده ؟
من مودمم خاموش بوده خب آپدیت هم نشده .
ولی امروز کوالیتی خیلی اومده پایین .
سیگنالتونم مناسب نیست اما برای بررسی بیشتر شناسه اشتراک (شماره همراه) اعلام نمائید
بالاخره بعد دو هفته زنگ و تماس و دردسر امروز آوردن نصب کردن.خیلی اذیت شدم سر پیگیری مودم چون مودم وایمکسم منقضی شده بود بعد دوباره فعالش کردم بعد داخل سیستمشون میزد مشکل داره. خلاصه چهار بار کد پیگیری گرفتم و دقیقا زمانی که بیخیالش شدم زنگ زدن گفتن کارتون درست شد. اما انصافا اپراتور های مودب و خوش برخوردی دارن و از این جهت راضیم. سیگنالم که کامل نیست چون در حاشیه محدوده قرار دارم و طبقه اول هستیم و جالب اینجاست که از همون اول که وایمکس راه افتاد ما لب مرز بودیم تا حالا. اصلا پوشش این منطقه رو گسترش ندادن. درسته من با 4G ایرانسل همین جا سرعت بیشتری میگیرم ولی مبین نت فعلا طرح های خیلی بصرفه و ثبات بهتری داره. امیدوارم خرابش نکنه.
محتوای مخفی: سرور داخلی
محتوای مخفی: سرور لندن
ببخشید
ولی موقع نصب همکارتون گفت زیر 115 عالیه![]()
آخر این بحث هم احتمالا همینه که سرویس 4 تا 40 مگ دادیم بهتون .
اگه واقعا این نیست محبت بفرمایید شماره داخلیتون رو تو شرکت به من pm کنید تا باشما تماس بگیرم .
متشکرم ...
كواليتيت پايينع بايد چيزي بين 15به بالا باشه استرنف هم بايد كمتراز نود
باز این بازیا شروع شد... dsl/lte هم نداره، بهانه فراوونه
زیر 115 مطلوبه اما به هیچ وجه عالی نیست
از وضعیت قرارگیری مودم، منطقه، وضعیت سیگنال و ... اسکرین شات تهیه و ارسال کنید
برای تقویت منطقه دزاشیب برنامه ای ندارید؟ من توی ارتفاع هستم اطراف ساختمون هم خالیه باید پوشش خوبی داشته باشه ولی به زور میاد روی ۱۳ و اکثرا روی ۱۰ هست. همه جای خونه هم تست میکنم همینه.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)